karmen1983 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Να σε βαλει! Αμαν πια, ποιος θα φτιαξει νεα wikis? Βαριέσαι θειούλη;
Moderators stormrain Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Βαριέσαι θειούλη; Πως το θετεις ετσι? Ας πουμε απλα πως εσυ εισαι η μαστορισσα σε αυτα, αναλυτικη κλπ. Εγω ο καψερος μονο να φλασαρω ξερω.
arxaggelos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Αυτός ο υπερκαταναλωτισμός θα σας φάει Ήμουν ο τελευταίος που άλλαξε την JG1 στο SGS, και όπως φαίνεται θα είμαι και ο τελευταίος κάτοχος του κινητού γενικότερα
karmen1983 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Αυτός ο υπερκαταναλωτισμός θα σας φάει Ήμουν ο τελευταίος που άλλαξε την JG1 στο SGS, και όπως φαίνεται θα είμαι και ο τελευταίος κάτοχος του κινητού γενικότερα Πρώτος άνοιξες την πόρτα στο θέμα του SGS τελευταίος πρέπει να την κλείσεις ΚΑΠΕΤΑΝΙΕ :lol:
arxaggelos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Εντάξει λοιπόν, θα το κάνω κι αυτό, θα έχω το SGS μέχρι να μην αξίζει ούτε για πρες παπιέ :mrgreen: Εκτός αν το φημολογούμενο SGS II Mini μου κλείσει τσακίρικα το μάτι
Moderators stormrain Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Εντάξει λοιπόν, θα το κάνω κι αυτό, θα έχω το SGS μέχρι να μην αξίζει ούτε για πρες παπιέ :mrgreen: Εκτός αν το φημολογούμενο SGS II Mini μου κλείσει τσακίρικα το μάτι Μα το SGS μονο για πρες παπιε δεν αξιζει! Παρα ειναι ελαφρυ
karmen1983 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Μα το SGS μονο για πρες παπιε δεν αξιζει! Παρα ειναι ελαφρυ Μας πλλλληγώνεις
arxaggelos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Μέχρι τότε θα τα έχει κακαρώσει η μπαταρία και θα έχω πάρει καμία κινεζιά με πυρηνικά υλικά μέσα, τούβλο θα είναι. Εσείς να τα βλέπετε αυτά που ξελογιαστήκατε, αμάν κάναμε για ένα smartphone που να μη ζυγίζει 2 κιλά
ozinus Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Σκεφτομαι να το αγοράσω από εδω το έχει σε καλή τιμή και από τα σχόλια φαίνεται αξιόλογο site.( Από ότι είδα εξαντλήθηκε τυχαίο; )
karmen1983 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Από εδώ πήρα το δικό μου και όλα άψογα http://www.ebw.gr/el-GR/Product/8620/Samsung-Galaxy-S2-%28II%29-Smartphone-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF-%28Black%29-Dual-Core-1-2GHz-8MPx-Camera-Android-2-3
ozinus Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Από εδώ πήρα το δικό μου και όλα άψογα http://www.ebw.gr/el-GR/Product/8620/Samsung-Galaxy-S2-%28II%29-Smartphone-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF-%28Black%29-Dual-Core-1-2GHz-8MPx-Camera-Android-2-3 Ναι αρκετά καλό και αυτό έχω αγοράσει κάτι παιχνίδια από εκεί ξέρετε μήπως την διαφορά ενός ελληνικού sgsII και ξένου; Γιατί από ότι βλέπω υπάρχουν 2 εκδόσεις ένα GR και το απλό.
Jimys2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Ναι αρκετά καλό και αυτό έχω αγοράσει κάτι παιχνίδια από εκεί ξέρετε μήπως την διαφορά ενός ελληνικού sgsII και ξένου; Γιατί από ότι βλέπω υπάρχουν 2 εκδόσεις ένα GR και το απλό. Και εγω το ιδιο αναρωτιεμαι...ας μας δωσει καποιος τα φωτα του
nikoskon Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Γεια σας… έχω ένα μεγάλο δίλημμα είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 2 κινητά το HTC Sensation και το Samsung Galaxy S II και μέχρι στιγμής είμαι τρελά ψημένος για το sgsII . Το κινητό μ τώρα είναι το x10 και φαντάζομαι όπως καταλαβαίνετε όσοι ξέρουν… ήταν από τις χειρότερες επιλογές που έκανα και δεν θέλω να πάρω μια συσκευή και να περάσω τα ίδια… πχ. Κακιά υποστήριξη για το κινητό, άμεση πτώση μεταπωλητικης αξίας, κλειδωμένο bootloader κτλπ. Μέχρι χθες ήταν για μένα σίγουρη επιλογή το sgsII αλλά βλέπω ότι έχει πολλά προβλήματα από αυτά που έχω διαβάσει στα forum και έχω προβληματιστεί όσο δεν πάει… γιατί δεν θέλω να δώσω 600 ευρώ για ένα προβληματικό κινητό και να ξενερώσω μετά… Οπότε όσοι μπορείτε να με βοηθήσετε στην επιλογή μου και έχετε κάποιο από τα 2 κινητά η έχετε κάποια άλλη επιλογή η λύση για μένα θα το εκτιμούσα αφάνταστα . Ευχαριστώ προκαταβολικά! Απλά τα πράγματα... Galaxy S II γιατί θα φορέσει την MIUI. Εννοείται πως θα υποστηριχθεί από xda-devs. Αλλιώς πάρε ένα μεταχείρο/καινούριο Galaxy S μαζί με τα απαραίτητα σκεύη μαγειρικής και ξεκίνα τα μεγειρέματα. Τα υλικά που θα χρειαστείς και θα βρεις άνετα είναι: 1. ROMs 2. Kernels 3. Modems 4. To lagfix or not 5. SetCPU επιδόρπιο για αρχή. Και όταν βαρεθείς και αποτοξινωθείς από τα κουζινομαγειρέματα θα καταλήξεις ή σε stock roms ή σε MIUI . Για αυτό παίρνεις Galaxy S II (ή το "παλιό" Galaxy S). ΥΓ: Ο γράφων δηλώνει semi-πανευτυχής "χρήστης" MIUI σε SGS! Semi γιατί οσονούπω περιμένουμε ράδιο και βιντεοκλήση.
ozinus Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Απλά τα πράγματα... Galaxy S II γιατί θα φορέσει την MIUI. Εννοείται πως θα υποστηριχθεί από xda-devs. Αλλιώς πάρε ένα μεταχείρο/καινούριο Galaxy S μαζί με τα απαραίτητα σκεύη μαγειρικής και ξεκίνα τα μεγειρέματα. Τα υλικά που θα χρειαστείς και θα βρεις άνετα είναι: 1. ROMs 2. Kernels 3. Modems 4. To lagfix or not 5. SetCPU επιδόρπιο για αρχή. Και όταν βαρεθείς και αποτοξινωθείς από τα κουζινομαγειρέματα θα καταλήξεις ή σε stock roms ή σε MIUI . Για αυτό παίρνεις Galaxy S II (ή το "παλιό" Galaxy S). ΥΓ: Ο γράφων δηλώνει semi-πανευτυχής "χρήστης" MIUI σε SGS! Semi γιατί οσονούπω περιμένουμε ράδιο και βιντεοκλήση. MIUI ε; γουστάρω και στο x10 miui είχα… Τι είναι τα modems; Και το lagfix είναι να φανταστώ για το lag; Πρώτη φορά τα ακούω αυτά προέρχομαι από κλειδωμένο bootloader και απλά είχε γίνει bypass και έτσι είχαμε περιορισμένες δυνατότητες.
ozinus Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Το πήρα σήμερα και το χρησιμοποίησα λίγο και πήρε φωτιά το κινητό βαμ βαμ… δυστυχώς με ξενέρωσε αρκετά αυτό. Από εκεί και πέρα για τα άλλα προβλήματα που λεγανε δεν έχω βρει κάτι μέχρι στιγμής μόνο το yellow tint στα αριστερά που λένε μπορεί να υπάρχει άλλα ίσως είναι και η φαντασία μου γιατί μέχρι στιγμής δεν πολύ φαίνεται στα δικά μου μάτια. Από απόδοση πάντως το κινητό τα σπάει.. φοβερό… Από ότι μου είπαν το θέμα υπερθέρμανση θα στρώσει με τον καιρό μακάρι να αληθεύει…
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.