Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy S II η HTC Sensation; Η μήπως κάτι άλλο;

ozinus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό λέω και εγώ αφού θα πάω σε κάτι καινούριο γιατί να μην πάω σε κάτι πολύ καλύτερο; Αλλά το θέμα είναι ότι και το HTC Sensation είναι πολύ καλό και ότι sgsII έχει βγάλει κάποια προβλήματα και σκαλώνω .

Επειδή το έχουν πάρει ένα δύο άτομα από εδώ μέσα που τους ξέρω, κάνε υπομονή να μπουν και να σου πουν άποψη (για το SGS 2 λέω). Πάντως επειδή το ζαχαρώνω πάρα πολύ και εγώ, έχω ρωτήσει και δεν έχω ακούσει παράπονο...

Περίμενε, άκουσε, σύγκρινε και βγάλε την απόφασή σου... :)

edit: Και κάτι τελευταίο πριν πας σε όποιο αποφασίσεις, πέρασε από ένα μαγαζί και πιάσε το στα χέρια σου...

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Επειδή το έχουν πάρει ένα δύο άτομα από εδώ μέσα που τους ξέρω, κάνε υπομονή να μπουν και να σου πουν άποψη (για το SGS 2 λέω). Πάντως επειδή το ζαχαρώνω πάρα πολύ και εγώ, έχω ρωτήσει και δεν έχω ακούσει παράπονο...

Περίμενε, άκουσε, σύγκρινε και βγάλε την απόφασή σου... :)

Ok θα περιμένω τότε σε ευχαριστώ για την βοήθεια σου. :)

Δημοσ.

Τίποτα :)

Εκανα ένα edit πιο πάνω ;)

Το είδα από κοντά βέβαια δεν ασχολήθηκα κ τόσο όσο θα ήθελα αλλά το μόνο που έχω να πω είναι ότι πεταει το κινητό… τα έκανε όλα τόσο εύκολα! Γούσταρα! :) :P

Δεν βάζουμε και το HTC EVO 3D στην παρέα; Γιατί μ φαίνεται κ αυτό αρκετά καλό…

Δημοσ.

Για το sgs2 έχουμε γραψει τόσα πολλά, που δε νομίζω ότι χρειάζεται να τα ξαναγράψουμε. Η σύγκρισή blade με sgs2 είναι ατυχή. Σαν να συγκρινεις skoda με porche, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το blade είναι άχρηστο. Το ειχα και γνωρίζω ότι ήταν το απόλυτο value for money. Το sgs2 όμως είναι αλλο πραγμα.. σε κάθε επίπεδο. Κατά την γνώμη μου αν και ακριβό αξίζει κάθε cents. Πραγματικά δεν μπορω να φανταστώ σε επίπεδο hardware ποσο καλύτερό μπορεί να γίνει ένα smartphone στο μέλλον. Σίγουρα θα βελτιωθούν τα πάντα, αλλα προσωπικά δε χρειάζομαι ούτε μεγαλύτερη ταχύτητα, ούτε παραπάνω μνημη, ούτε μεγαλύτερη οθόνη (μεγαλύτερη ανάλυσή είναι το μονό που θα ήθελα), ούτε λεπτότερο,ούτε καλύτερή κάμερα. Με λίγα λόγια αμα δε χαλάσει/το κλέψουν/το χάσω κλπ, με βλέπω να αλαζω κινητό σε 5 χρονιά..., και δε θα είναι λογο τσιγκουνιας. Σε επίπεδο software θα πάρει τα πάντα για 2 χρονιά και , σίγουρα με custom.

Μονό που για να δείξει τα δόντια του θέλει πειράγματα, custom roms, σε αντίθεση με το htc που είναι ποιο ετοιμο από τη μανά του. Σαν hardware όμως το sgs2 είναι καλύτερό. Επίσης αν σου κάτσει ελλατωματικο μοντέλο δεν θα έχεις την ιδία εμπειρία που περιγράφω.. Δυστυχώς υπάρχει και αυτή η πιθανότατα με το sgs2, αν και πιστεύω πολυ μικρή πλέον.

android.png

Δημοσ.

Για το sgs2 έχουμε γραψει τόσα πολλά, που δε νομίζω ότι χρειάζεται να τα ξαναγράψουμε. Η σύγκρισή blade με sgs2 είναι ατυχή. Σαν να συγκρινεις skoda με porche, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το blade είναι άχρηστο. Το ειχα και γνωρίζω ότι ήταν το απόλυτο value for money. Το sgs2 όμως είναι αλλο πραγμα.. σε κάθε επίπεδο. Κατά την γνώμη μου αν και ακριβό αξίζει κάθε cents. Πραγματικά δεν μπορω να φανταστώ σε επίπεδο hardware ποσο καλύτερό μπορεί να γίνει ένα smartphone στο μέλλον. Σίγουρα θα βελτιωθούν τα πάντα, αλλα προσωπικά δε χρειάζομαι ούτε μεγαλύτερη ταχύτητα, ούτε παραπάνω μνημη, ούτε μεγαλύτερη οθόνη (μεγαλύτερη ανάλυσή είναι το μονό που θα ήθελα), ούτε λεπτότερο,ούτε καλύτερή κάμερα. Με λίγα λόγια αμα δε χαλάσει/το κλέψουν/το χάσω κλπ, με βλέπω να αλαζω κινητό σε 5 χρονιά..., και δε θα είναι λογο τσιγκουνιας. Σε επίπεδο software θα πάρει τα πάντα για 2 χρονιά και , σίγουρα με custom.

Μονό που για να δείξει τα δόντια του θέλει πειράγματα, custom roms, σε αντίθεση με το htc που είναι ποιο ετοιμο από τη μανά του. Σαν hardware όμως το sgs2 είναι καλύτερό. Επίσης αν σου κάτσει ελλατωματικο μοντέλο δεν θα έχεις την ιδία εμπειρία που περιγράφω.. Δυστυχώς υπάρχει και αυτή η πιθανότατα με το sgs2, αν και πιστεύω πολυ μικρή πλέον.

android.png

με καλυψες σχεδον σε ολα! αλλα ( :devil: ) αν θες κινητο μονο και μονο για πειραγματα (χωρις δλδ να αξιοποιησεις τις δυνατοτητες του) τοτε δεν συμφερει να δωσεις 550€ ! καλυτερα δωσε τα 150€ για κατι που θα σε καλυψει πληρως και μετα με τα αλλα 400€ που θα σου μεινουν θα παρεις κατι καλυτερο (σε περιπτωση που το χρειαστεις) ανετα ετσι οπως μας τα λεει ο φιλος μας μπορει να παρει ενα zte blade για πειραγματα και ενα nexus s για οτι αλλο θελει!

Δημοσ.

android.png

Οπότε αν είμαι τυχερός και δεν έχω ελαττωματικό μοντέλο θα μείνω υπερβολικά ευχαριστημένος αλλά είναι ρίσκο μεγάλο από ότι κατάλαβα. Και πλέον έρχεται κ το δίλημμα του HTC EVO 3D που έρχεται σε Κανά μήνα και φαίνεται καλός αντίπαλος.

Δημοσ.

με καλυψες σχεδον σε ολα! αλλα ( :devil: ) αν θες κινητο μονο και μονο για πειραγματα (χωρις δλδ να αξιοποιησεις τις δυνατοτητες του) τοτε δεν συμφερει να δωσεις 550€ ! καλυτερα δωσε τα 150€ για κατι που θα σε καλυψει πληρως και μετα με τα αλλα 400€ που θα σου μεινουν θα παρεις κατι καλυτερο (σε περιπτωση που το χρειαστεις) ανετα ετσι οπως μας τα λεει ο φιλος μας μπορει να παρει ενα zte blade για πειραγματα και ενα nexus s για οτι αλλο θελει!

Ναι ρε μεγάλε αλλά γιατί να δώσει τα 150 και να πάει στο blade από το x10 :P

Αυτό λέμε ή μένει x10 ή πατάει απο πάνω σκαλοπάτι :P

Αφού ήρθε ο oldnew που τον ζηλεύω με το νέο κουνητό αποχωρώώώώωώώώ :devil:

Δημοσ.

Στο θεμα των φτηνών και ακριβών κινητών τα πάντα είναι σχετικά. Κατανοώ απόλυτα όσους θέλουν να κάνουν οικονομία. Είναι πολυ σχετικό κατά ποσο ολοι κάνουν οικονομία παίρνοντάς φθηνο παντως. Γιατί αν κάποιος πάρει ένα καλο ακριβό κινητό και το κρατήσει 2-3 χρονιά, ενώ κάποιος άλλος έχει αλλάξει 5 κινητά στον ίδιο χρονο και έχει πάρει blade, ideos 5, blade 18, ideos 45, στο τέλος, ούτε ένα ολοκληρομενο κινητό θα είχε ποτε, και περισσότερα θα έχει πληρώσει :) :)

Επίσης δεν κατανοώ το ερώτημά "το θες για πείραγμα ή για κινητό" , το πείραγμα το κανείς πάντα για να έχεις ένα πολυ καλύτερό κινητό, και όχι για να περνάει η ωρα.

Τα προβλήματά του sgs2 κατά 99% ήταν θεμα software. Με μια custom rom πετάει.

Αν όμως δεν είσαι ο τύπος που έχει όρεξη να πειράζει, πιθανών να κανείς καλύτερή επιλογή παίρνοντάς το htc, γνωρίζοντάς όμως ότι παίρνεις κάτι χειρότερό σε hardware.

Edit, karmen, σωστά τα γράφεις. Πιθανότατα ένα galaxy s καλύπτει μια χαρά τους περισσότερούς. Αλλα ο παλιός μπορεί να είναι καλός, όμως ο νέος είναι ωραίος. :)

Πάντα το καινούριο και καλύτερό σε βάζει σε πειρασμό και ας είναι πολυ ακριβότερο, και σίγουρα με χειρότερό δείκτη κόστους / απόδοσής. Αν ξσξ νομίζω ότι ακόμα και αυτός ο δείκτης στο sgs2 είναι σε εξαιρετικά καλο επίπεδο.

android.png

Δημοσ.

Πως σας φαίνεται; Μπορεί να συναγωνιστεί το sgsII; Κρίμα που βγαίνει σε ένα μήνα ήθελα να το δω τώρα για να αποφασίσω τι από τα 2 να πάρω. Επίσης πούλησα το x10 και είμαι χωρίς Android! Χρειάζομαι επειγόντως ένα! :P

http://www.youtube.com/watch?v=Z0l_E-sr6JY&hd=1

• Moderators
Δημοσ.

O oldnew με καλυψε πληρως. Να πω επισης πως αν οντως σου τυχει ελαττωματικο κομματι δεν χαλασε ο κοσμος. Απλα το επιστρεφεις και παιρνεις αλλο. Οπως και να εχει ομως τα ελαττωματικα ηταν στην πρωτη παρτιδα. Δεν εχω διαβασει νεες περιπτωσεις τελυταια.

Επισης υπαρχουν ηδη καποιες custom roms, ομολογουμενως οχι τοσες οσες για το SGS, αλλα αυτο ειναι απολυτα λογικο γιατι ειναι νωρις.

Τελος κι εγω δεν χρειαζομαι κατι καλυτερο απο αποψη hardware και δεν νομιζω να χρειαστω και μετα απο δυο χρονια. (Το οτι εχω βιτσιο με τα κινητα και παιζει να το αλλαξω νωριτερα ειναι αλλο θεμα)

Δηλαδη με την οθονη αυτη μπορω να κανω τα παντα, με την μνημη μπορω να ανοιγω πολλες εφαρμογες διχως να τις σκοτωνει το os αλλα και διχως να σπανε τα νευρα μου, ο αποθηκευτικος χωρος ειναι πρακτικα unlimited, το μεγεθος ειναι ιδανικο για τις διαστασεις του, το ιδιο και το βαρος.

Δημοσ.

Πως σας φαίνεται; Μπορεί να συναγωνιστεί το sgsII; Κρίμα που βγαίνει σε ένα μήνα ήθελα να το δω τώρα για να αποφασίσω τι από τα 2 να πάρω. Επίσης πούλησα το x10 και είμαι χωρίς Android! Χρειάζομαι επειγόντως ένα! :P

http://www.youtube.com/watch?v=Z0l_E-sr6JY&hd=1

Εννοείται ότι μπορεί να συναγωνιστεί. Είναι κάπως διαφορετικά παντως. Το συγκεκριμενο θα αγοραστεί σίγουρα από όσους δίνουν βαρύτητά στο 3d. Επίσης δεν θα περιμένεις 1 μηνά, αλλα τουλάχιστον 3. Μεχρι να κυκλοφορήσει, να δεις τι προβλήματά βγάζει και αυτό κλπ.

android.png

Δημοσ.

Στο θεμα των φτηνών και ακριβών κινητών τα πάντα είναι σχετικά. Κατανοώ απόλυτα όσους θέλουν να κάνουν οικονομία. Είναι πολυ σχετικό κατά ποσο ολοι κάνουν οικονομία παίρνοντάς φθηνο παντως. Γιατί αν κάποιος πάρει ένα καλο ακριβό κινητό και το κρατήσει 2-3 χρονιά, ενώ κάποιος άλλος έχει αλλάξει 5 κινητά στον ίδιο χρονο και έχει πάρει blade, ideos 5, blade 18, ideos 45, στο τέλος, ούτε ένα ολοκληρομενο κινητό θα είχε ποτε, και περισσότερα θα έχει πληρώσει :) :)

Επίσης δεν κατανοώ το ερώτημά "το θες για πείραγμα ή για κινητό" , το πείραγμα το κανείς πάντα για να έχεις ένα πολυ καλύτερό κινητό, και όχι για να περνάει η ωρα.

Τα προβλήματά του sgs2 κατά 99% ήταν θεμα software. Με μια custom rom πετάει.

Αν όμως δεν είσαι ο τύπος που έχει όρεξη να πειράζει, πιθανών να κανείς καλύτερή επιλογή παίρνοντάς το htc, γνωρίζοντάς όμως ότι παίρνεις κάτι χειρότερό σε hardware.

android.png

Το θέλω για κινητό! Όταν λέω πείραγμα εννοώ ότι μ αρέσει να περνώ custom roms και εννοείτε επειδή το κάνεις καλύτερο κάθε φορά όπως ειπες… με κάνει να μην βαριέμαι το κινητό ποτέ! Εσύ έχεις το sgsII ;

Δημοσ.

Edit, karmen, σωστά τα γράφεις. Πιθανότατα ένα galaxy s καλύπτει μια χαρά τους περισσότερούς. Αλλα ο παλιός μπορεί να είναι καλός, όμως ο νέος είναι ωραίος. :)

android.png

Επειδή είναι ωραίος ο μπαγάσας θα με βάλει σε έξοδα :P

• Moderators
Δημοσ.

Επειδή είναι ωραίος ο μπαγάσας θα με βάλει σε έξοδα :P

Να σε βαλει! Αμαν πια, ποιος θα φτιαξει νεα wikis?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...