Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 για να καταλαβετε: 64 μπιτ: διαβαζουν και πανω απο 4gb ram 32 μπιτ: διαβαζουν μεχρι και 3gb ram κατανοητό; Μωρε εμεις το ξερουμε αυτο, τι ζηταει ο topic starter το καταλαβες? Oσον αφορα τα 32bit, εχει και εξαιρεσεις, αλλα ειναι εκτος θεματος.
Dbzakias2 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Μωρε εμεις το ξερουμε αυτο, τι ζηταει ο topic starter το καταλαβες? Oσον αφορα τα 32bit, εχει και εξαιρεσεις, αλλα ειναι εκτος θεματος. ο topic starter μου εστειλε πμ και του εδωσα το λινκ με την 32 μπιτ εκδοση!
Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 ο topic starter μου εστειλε πμ και του εδωσα το λινκ με την 32 μπιτ εκδοση! H οποια βρισκεται στο link που παραθετει ο ιδιος, στο 1ο ποστ του thread. Well done
Dbzakias2 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 H οποια βρισκεται στο link που παραθετει ο ιδιος, στο 1ο ποστ του thread. Well done και εγω το ιδιο λινκ του εστειλα μονο που ηταν ο συνδεσμος του download button ετσι ωστε οταν εκανε κλικ να αρχιζε κατευθείαν το κατεβασμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.