panosno1com Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Θα ηθελα ενα προγραμμα το οποιο να συνδεω το κινητο μου και να κανει αντιγραφη το τηλεφωνικο καταλογο! Αν γινεται,μετα να συνδεω αλλη συσκευη, αλλης μαρκας αν ειναι δυνατον, και να μου αντιγραφει σε αυτο το τηλεφωνικο καταλογο... Τωρα εχω ενα NOKIA 6710 navigator παντως. Απλα οταν παρω καινουριο, να μη καθομαι να ξαναπερναω τα τηλεφωνα ενα προς ενα. Επισης, δε ξερω γιατι αλλα δεν αντιγραφει ολοκληρο τον τηλεφωνικο καταλογο ( 85 επαφες) απο τη μνημη τηλεφωνου στη καρτα SIM... Αντιγραφει σχεδον τα μισα. Η καρτα sim ειναι αδεια και χωραει περι τις 200 επαφες...
panosno1com Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 ευχαριστω για την προταση, θα την δοκιμασω αυριο και θα επανελθω !
nikomas50 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Αφού έχεις κινητό Nokia μπορείς να συγχρονίσεις τις επαφές σου με το Outlook με τη βοήθεια του Nokia PC Suite ή του Nokia OVI Suite (Προσοχή στις ρυθμίσεις) και όταν θα πάρεις το νέο κινητό να χρησιμοποιήσεις το αντίστοιχο πρόγραμμα για συγχρονισμό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.