Προς το περιεχόμενο

Σύνθεση gaming με 1000€

Jimie

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά θέλω ένα gaming PC το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να αποφασίσω τί να του βάλω... XD

Σκέφτομαι προσ το παρόν:

CPU: Intel I5 2500K

MOBO: GIGABYTE Z68 UD4

RAM: CORSAIR VENGENCE 8GB( 2x4GB )

HDD: :huh:

CASE: COOLERMASTER ADVANCE II

GPU: NVIDIA 560 Ti SuperOverclock (GIGABYTE)

PSU: COOLERMASTER ENTHUSIAST TXv2 750 Watt

.

.

.

Δημοσ.

jimie τελικά θα κάνεις μόντες στο παλιό ή θα πάρεις νέο Pc;

Ποια οθόνη έχεις και που μένεις;

Δημοσ.

Και τα δύο...

Οθόνη έχω μία PHILIPS 17 inches 170X6 και μένω Αθήνα ( (περίπου)κάπου κοντά στην Κηφισσιά )

Δημοσ.

Α και για το νέο Pc θες και οθόνη αφού θα κρατήσεις και το παλιό; Δηλαδή μέσα στο χιλιάρικο θες και οθόνη;

Δημοσ.

Αυτό από μένα και θα σου φανεί και θηρίο από ότι σε έχω κόψει από τα προηγούμενα και κάτω από χιλιάρικο γιατί σε έπιασε το μικρόβιο :P

post-204649-0-50174300-1309532524_thumb.png

Monitor: http://www.skroutz.gr/s/272385/Dell-Ultrasharp-U2311H.html?keyphrase=dell+u2311h 193

Σύνολο: 975,18

Δημοσ.

Γιατί μου το κάνεις αυτό τώρα ; Μα AMD γιατί ; Δεν έχω δουλέψει ποτέ με AMD και τους ψιλοφοβάμαι είναι η αλήθεια...

Δημοσ.

Δέν εχω δεί ποτε το pc να χρησιμοποιεί πάνω απο 4gb RAM ...και είμαι hardcore gamer :P Άρα τα 8gb είναι λίγο υπερβολικά!

Αν μου πεις και που είδες τα 8 στις προτάσεις καλά θα είναι... Σε τι κατέληξες εσύ btw?

Δημοσ.

Αν μου πεις και που είδες τα 8 στις προτάσεις καλά θα είναι... Σε τι κατέληξες εσύ btw?

και στην αρχη ελεγα οτι στην συνθεση που εκανες θα εβαλες 8 και δεν θα το ειδες. :devil: :devil:

αλλα μετα ειδα οτι εχεις δικιο.....

ωραιες προτασεις btw

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...