Προς το περιεχόμενο

Θολές κάποιες γραμματοσειρές σε ΙΕ9 και Firefox 5;


Deo Domuique

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν βλέπετε λίγο θολωμένες τις γραμματοσειρές, λόγω του ότι πλέον είναι "Hardware Accelerated" στον ΙΕ9 και Firefox 5, κατεβάστε αυτή την αναβάθμιση

 

η οποία διορθώνει κάπως το πρόβλημα:

 

http://support.microsoft.com/kb/2545698

 

Vista + Win 7

 

Ο ΙΕ, ας πούμε, εδώ στο Insomnia είχε μεγάλο πρόβλημα λόγω των γραμματοσειρών που χρησιμοποιούν οι διαχειριστές της σελίδας. Είναι 100 τοις εκατό ρυθμισμένες ώστε να δουλεύουν άψογα σε μη Hardware Accelerated συστήματα. Έστρωσε αρκετά η κατάσταση μετά την εγκατάσταση της αναβάθμισης.

 

Ο δοκιμαστικός Firefox 7 έχει ήδη υλοποιήσει αυτές τις ρυθμίσεις, προτού η Microsoft αποφασίσει να τις εκδόσει. Ωστόσο, ισχύει κανονικά για τον 5 και 6 ( ο οποίος σε λίγες μέρες γίνεται "Beta" ).

Δημοσ.

Δεν το έψαξα εκτενώς, αλλά, νομίζω και ο Chromium 14 άρχισε να κάνει χρήση DirectWrite.

 

Εν πάση περιπτώσει, σε λίγο, προφανώς, η αναβάθμιση θα περάσει στο Windows Update. Διορθώνει/αλλάζει σε βάθος γραμματοσειρές προορισμένες για ClearType + DirectWrite.

 

Καλή αναβάθμιση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...