Προς το περιεχόμενο

Μητρική με Z68 από Πλαίσιο stockhouse

GeoXrh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Έχω κανά 2 χρόνια να αγοράσω από hardware από ηλεκτρονικό κατάστημα. Συνήθιζα αρκετά συχνά από e-shop και σπανιότερα από Πλαίσιο γιατί δεν με βόλευε η έλλειψη σημείου παρουσίας στην πόλη μου.

Είδα στο Πλαίσιο ΑΥΤΗτη μητρική με το chipset Z68.

Στο stockhouse του Πλαίσιο η μητρική είναι φτηνότερη κατά 40-50 ευρώ. Διάβασα τους λόγους για τους οποίους μπορεί να συμβαίνει αυτό. Κάποιος που να έχει περισσότερη επαφή με Πλαίσιο, έχει κάποια άποψη γι' αυτό;

Καθαρά ενημερωτικά, επειδή έχω χάσει εξελίξεις. Με το e-shop παίζει κάτι; Μου δίνει την αίσθηση έλλειψης προϊόντων και ποικιλίας, κάτι που δεν συνέβαινε παλαιότερα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Όχι δεν αξίζει να την πάρεις απο το stock house μιας και μιλάμε για επισκευασμένη μητρική .

Αν την θέλεις μπορείς να την βρεις ποιο φτηνά από ποιο αξιόλογα καταστήματα δες εδω.

Όσον αναφορά το eshop έχει βαρέσει κανόνι τουλάχιστον ετσι λεν

Δημοσ.

Επίσης απο το stock θα έχεις 6 μήνες εγγύηση,

ενώ απο το κανονικό κατάστημα το συγκεκριμένο μοντέλο έχει 3 χρόνια...

Δημοσ.

Καλύτερα να δώσεις κατι παραπάνω και να την πάρεις καινούργια παρά επισκευασμένη.

Δημοσ.

Λίγο πολύ και σε άλλα forum που ρώτησα οι απαντήσεις είναι ξεκάθαρες και συγκλίνουν. Σας ευχαριστώ πολύ όλους.

Δημοσ.

Για κανενα λογο. Και ολοκαινουρια σφραγισμενη να ειναι, μονο 50 ευρω εκπτωση δεν αντισταθμιζει τους 6 μηνες αντι 3 χρονια εγγυησης...(κατα τη γνωμη μου παντα).

Σαν γενικο κανονα, απο stock house παιρνω ΑΦΟΒΑ, μονο οτι εχει ξεφτυλα τιμη (οποτε και να απογοητευτω πληρως να μη με νοιαξει) ή δεν εχει σημασια η εγγυηση του (πχ μια ψυκτρα, ενα κουτι...). Σε οτιδηποτε αλλο, πρεπει να εχει τουλαχιστον 50% εκπτωση για να το σκεφτω και να ζυγισω αν αξιζει το ρισκο και η μικρη εγγυηση...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...