GeoXrh Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Καλησπέρα σε όλους. Έχω κανά 2 χρόνια να αγοράσω από hardware από ηλεκτρονικό κατάστημα. Συνήθιζα αρκετά συχνά από e-shop και σπανιότερα από Πλαίσιο γιατί δεν με βόλευε η έλλειψη σημείου παρουσίας στην πόλη μου. Είδα στο Πλαίσιο ΑΥΤΗτη μητρική με το chipset Z68. Στο stockhouse του Πλαίσιο η μητρική είναι φτηνότερη κατά 40-50 ευρώ. Διάβασα τους λόγους για τους οποίους μπορεί να συμβαίνει αυτό. Κάποιος που να έχει περισσότερη επαφή με Πλαίσιο, έχει κάποια άποψη γι' αυτό; Καθαρά ενημερωτικά, επειδή έχω χάσει εξελίξεις. Με το e-shop παίζει κάτι; Μου δίνει την αίσθηση έλλειψης προϊόντων και ποικιλίας, κάτι που δεν συνέβαινε παλαιότερα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
rafail1994 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Όχι δεν αξίζει να την πάρεις απο το stock house μιας και μιλάμε για επισκευασμένη μητρική . Αν την θέλεις μπορείς να την βρεις ποιο φτηνά από ποιο αξιόλογα καταστήματα δες εδω. Όσον αναφορά το eshop έχει βαρέσει κανόνι τουλάχιστον ετσι λεν
alexisgt Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Επίσης απο το stock θα έχεις 6 μήνες εγγύηση, ενώ απο το κανονικό κατάστημα το συγκεκριμένο μοντέλο έχει 3 χρόνια...
Arctic Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/varioushardware/995-new-hardaware-hy/ στα 160€
SPANK Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Καλύτερα να δώσεις κατι παραπάνω και να την πάρεις καινούργια παρά επισκευασμένη.
GeoXrh Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Λίγο πολύ και σε άλλα forum που ρώτησα οι απαντήσεις είναι ξεκάθαρες και συγκλίνουν. Σας ευχαριστώ πολύ όλους.
Arctic Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Για ποιον επεξεργαστή τη θες; Κάνεις επεξεργασία video;
Thrylos7 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Για κανενα λογο. Και ολοκαινουρια σφραγισμενη να ειναι, μονο 50 ευρω εκπτωση δεν αντισταθμιζει τους 6 μηνες αντι 3 χρονια εγγυησης...(κατα τη γνωμη μου παντα). Σαν γενικο κανονα, απο stock house παιρνω ΑΦΟΒΑ, μονο οτι εχει ξεφτυλα τιμη (οποτε και να απογοητευτω πληρως να μη με νοιαξει) ή δεν εχει σημασια η εγγυηση του (πχ μια ψυκτρα, ενα κουτι...). Σε οτιδηποτε αλλο, πρεπει να εχει τουλαχιστον 50% εκπτωση για να το σκεφτω και να ζυγισω αν αξιζει το ρισκο και η μικρη εγγυηση...
Arctic Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Λοιπόν τελικά έχει εγγύηση από πλαίσιο αυτήν και είναι καινούργια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.