alexkoco Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 τι γνώμη έχετε για το toshiba ???? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.904577
c0prse_grinder Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 εγω πιστευω πως αν ειναι να διαθεσεις τοσο λιγα, ισως αν προσανατολιζοσουν σ' ενα μεταχειρισμενο να παιρνες πολυ καλυτερο μηχανημα (πχ: Link)
nikos_studio Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 εγω πιστευω πως αν ειναι να διαθεσεις τοσο λιγα, ισως αν προσανατολιζοσουν σ' ενα μεταχειρισμενο να παιρνες πολυ καλυτερο μηχανημα (πχ: Link) Μεταχειρισμένο laptop? Δεν μου αρέσει και πολύ η ιδέα.. Άλλωστε 525 > 369 Αν έχεις 525€ πάρε κάνα καινούργιο με i3
c0prse_grinder Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Μεταχειρισμένο laptop? Δεν μου αρέσει και πολύ η ιδέα.. Εγω εχω αγορασει μεταχειρισμενο λαπτοπ στο παρελθον και εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος. και γιατι εκανες bold το "μεταχειρισμένο" ? για λαπτοπ μιλαμε οχι για προφυλακτικο παντως αμα ειναι για καινουργιο, "καλη προταση" θα μπορουσαν να θεωρηθουν αυτες οι δυο--> Link και Link2
xristoforos89 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 εγω πιστευω πως αν ειναι να διαθεσεις τοσο λιγα, ισως αν προσανατολιζοσουν σ' ενα μεταχειρισμενο να παιρνες πολυ καλυτερο μηχανημα (πχ: Link) Αν ψαξεις και σε αλλα φορουμ, με 525ευρω παιρνεις πολυ καλυτερο μηχανημα. Μεταχειρισμένο laptop? Δεν μου αρέσει και πολύ η ιδέα.. Άλλωστε 525 > 369 Αν έχεις 525€ πάρε κάνα καινούργιο με i3 Και εγω εχω παρει πανω απο 10 λαπτοπ μεταχειρισμενα. Ποτε μου δεν ειχα το παραμικρο προβλημα.
nikos_studio Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Κατά την γνώμη μου όταν παίρνεις laptop με 400-500+++ παίρνεις καινούργιο με την εγγύηση του. Κι εγώ έχω αγοράση laptop αλλά έδωσα μόνο 60€ οπότε και να μου χαλάσει το πετάς χωρίς να κλαις τα λεφτά που έδωσες.. και γιατι εκανες bold το "μεταχειρισμένο" ? για λαπτοπ μιλαμε οχι για προφυλακτικο Σε λίγο καιρό με την κρίση που έχουμε θα παίρνουμε κι από αυτά..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.