Προς το περιεχόμενο

TOSHIBA SATELLITE L645D τι γνώμη έχετε για το toshiba ????

alexkoco

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω πιστευω πως αν ειναι να διαθεσεις τοσο λιγα, ισως αν προσανατολιζοσουν σ' ενα μεταχειρισμενο να παιρνες πολυ καλυτερο μηχανημα (πχ: Link)

Δημοσ.

εγω πιστευω πως αν ειναι να διαθεσεις τοσο λιγα, ισως αν προσανατολιζοσουν σ' ενα μεταχειρισμενο να παιρνες πολυ καλυτερο μηχανημα (πχ: Link)

Μεταχειρισμένο laptop? Δεν μου αρέσει και πολύ η ιδέα..

Άλλωστε 525 > 369 <_< Αν έχεις 525€ πάρε κάνα καινούργιο με i3

Δημοσ.

Εγω εχω αγορασει μεταχειρισμενο λαπτοπ στο παρελθον και εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος. και γιατι εκανες bold το "μεταχειρισμένο" ? για λαπτοπ μιλαμε οχι για προφυλακτικο laugh.gif

παντως αμα ειναι για καινουργιο, "καλη προταση" θα μπορουσαν να θεωρηθουν αυτες οι δυο--> Link και Link2

Δημοσ.

Αν ψαξεις και σε αλλα φορουμ,

με 525ευρω παιρνεις πολυ καλυτερο μηχανημα.

Άλλωστε 525 > 369 <_< Αν έχεις 525€ πάρε κάνα καινούργιο με i3

Και εγω εχω παρει πανω απο 10 λαπτοπ μεταχειρισμενα.

Ποτε μου δεν ειχα το παραμικρο προβλημα.

Δημοσ.

Κατά την γνώμη μου όταν παίρνεις laptop με 400-500+++ παίρνεις καινούργιο με την εγγύηση του.

Κι εγώ έχω αγοράση laptop αλλά έδωσα μόνο 60€ οπότε και να μου χαλάσει το πετάς χωρίς να κλαις τα λεφτά που έδωσες..

και γιατι εκανες bold το "μεταχειρισμένο" ? για λαπτοπ μιλαμε οχι για προφυλακτικο laugh.gif

Σε λίγο καιρό με την κρίση που έχουμε θα παίρνουμε κι από αυτά.. :shock:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...