Προς το περιεχόμενο

Αγορά από EBAY

KoKoPsOpSaRoS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδες καλησπερα σε ολους..εδω και πολυ καιρο..θελω να ασχοληθω με το ebay (μονο για αγορες) αλλα για καποιον λογο το φοβαμαι..ειδα οτι ολες οι αγορες γινονται με paypal. τι ακριβως πρεπει να κανω? πως βγαζω την paypal? που την βγαζω? πως την χρησιμοποιηω? αν μπορουσατε να με βοηθησατε θα ειμαι ευγνομων. η να μου στειλε αναλυτικες οδηγιες.

Δημοσ.

μη βαριέσαι....

διάβασε και ψάξου, όλα εδώ είναι..

δε χρειάζεται να φοβάσαι τίποτα, απλά να διαβάζεις προσεκτικά.

http://www.insomnia.gr/topic/191319-%ce%bf%ce%b4%ce%b7%ce%b3%cf%8c%cf%82-%ce%b1%ce%b3%ce%bf%cf%81%cf%8e%ce%bd-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-ebay-2/

http://www.insomnia.gr/topic/165639-paypal/

Δημοσ.

Κατ' αρχήν το paypal είναι απαραίτητο αν θες να αγοράσεις από ebay. Επίσης υπάρχουν πάρα πολλά μεγάλα online καταστήματα που το έχουν σαν κύρια επιλογή πληρωμής, δεν το χρειάζεσαι όμως αν θες να κάνεις αγορές από amazon.

Eίναι απλά ένας λογαριασμός με τον οποίο συνδέεις την πιστωτική/χρεωστική/προπληρωμένη κάρτα σου και τραβάει χρήματα από αυτήν κάθε φορά που κάνεις μια αγορά. Έτσι είσαι ασφαλής γιατί αυτός που δέχεται την πληρωμή δεν βλέπει κανένα στοιχείο σχετικά με την κάρτα ή τον λογαριασμό σου.

Δημοσ.

Κατ' αρχήν το paypal είναι απαραίτητο αν θες να αγοράσεις από ebay. Επίσης υπάρχουν πάρα πολλά μεγάλα online καταστήματα που το έχουν σαν κύρια επιλογή πληρωμής, δεν το χρειάζεσαι όμως αν θες να κάνεις αγορές από amazon.

Eίναι απλά ένας λογαριασμός με τον οποίο συνδέεις την πιστωτική/χρεωστική/προπληρωμένη κάρτα σου και τραβάει χρήματα από αυτήν κάθε φορά που κάνεις μια αγορά. Έτσι είσαι ασφαλής γιατί αυτός που δέχεται την πληρωμή δεν βλέπει κανένα στοιχείο σχετικά με την κάρτα ή τον λογαριασμό σου.

τσακονα ευχαριστω για τα λινκ..κατι αλλο να ρωτησω..την προπληρωμενη την βγαζω σε καποια συγκεκριμενη τραπεζα? εχω κανει λογαριασμο και στο ebay και στο site της paypal..το μονο που μου μενει ειναι να συνδεσω μια καρτα..τι μου προτεινετε να βγαλω? και που?

Δημοσ.

τσακονα ευχαριστω για τα λινκ..κατι αλλο να ρωτησω..την προπληρωμενη την βγαζω σε καποια συγκεκριμενη τραπεζα? εχω κανει λογαριασμο και στο ebay και στο site της paypal..το μονο που μου μενει ειναι να συνδεσω μια καρτα..τι μου προτεινετε να βγαλω? και που?

Χρεωστική απο την τράπεζα που σε βολέβει.

Δημοσ.

Πρόσεξε μόνο η κάρτα να είναι συμβατή για αγορές μέσω ιντερνετ. Ρώτησε το πριν την βγαλεις να είσαι σίγουρος γιατί μερικοί την έχουν πατήσει.

Δημοσ.

Πρόσεξε μόνο η κάρτα να είναι συμβατή για αγορές μέσω ιντερνετ. Ρώτησε το πριν την βγαλεις να είσαι σίγουρος γιατί μερικοί την έχουν πατήσει.

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι θα τους ρωτησω...ευχαριστω και παλι :)

Δημοσ.

Είμαι χρήστης του Ebay και του paypal εδω και αρκετά χρόνια. Αυτό που προτείνω εγώ είναι να βγάλεις μια προπληρωμένη κάρτα απο την Eyrobank, Κύπρου ή Πειραιώς. (η καλύτερη είναι η κύπρου) και να χρησιμοποιεις αυτήν. Όχι πιστωτική ή χρεωστική. Δεν υπάρχει κάποιος κινδυνος απλά για μια extra ασφάλεια. :rolleyes:

Δημοσ.

εγινε παιδες..θα βγαλω προπληρωμενη απο κυπρου τοτε..κατι αλλο..πρεπει να προσεχω τι θα παραγγειλω απο ebay ετσι? γιατι εχω ακουσει μερικους που μου ειχανε πει οτι μερικα πραγματα δεν τους ηρθανε ποτε στο σπιτι και μερικα που ηρθανε η θα ητανε διαλυμενα η θα ηταν λαθος.

Δημοσ.

Ενοίται θέλει προσοχή και πάντα πριν αγοράσουμε κάτι σιγουρευόμαστε οτι ο αλλος ειναι top η power seller με ενα ποσοστό 96 % και πάνω και εχει πουλήσει πολλά πράγματα.

Επίσης κοιτάμαι αν έχει αρνητικά σχόλια απο αλλους αγοραστές και αν ναι ποια ειναι αυτά

Δημοσ.

Ενοίται θέλει προσοχή και πάντα πριν αγοράσουμε κάτι σιγουρευόμαστε οτι ο αλλος ειναι top η power seller με ενα ποσοστό 96 % και πάνω και εχει πουλήσει πολλά πράγματα.

Επίσης κοιτάμαι αν έχει αρνητικά σχόλια απο αλλους αγοραστές και αν ναι ποια ειναι αυτά

Και σε ποιο χρονικό διάστημα είναι τα αρνητικά σχόλια. Αν είναι πολλά μαζεμένα τους τελευταίους 6 μήνες πάλι πρέπει να αποφεύγουμε ακόμα και αν έχει 99% με 10.000 πωλήσεις.

Δημοσ.

Τα αρνητικά σχόλια που κοιτάω εγώ ειναι του τύπου οτι δεν έχει έρθει το δέμα καθόλου οτι ήρθε χαλασμένο η οτι ήταν αλλο απο αυτό που έγραφες στην αγγελία.

Φαντάσου οτι ο αλλος μπορεί να αφήσει αρνητικό σχόλιο του τύπου οτι στο δέμα ηταν λίγο σκισμένη η συσκευασία η οτι εκάνε σε φάση πολυ καιρό να έρθει απο τις ημέρες που σου έλεγε ο πωλητής.

Επίσης μην ξεχνάς οτι πάντα μπορεί να γίνει η στραβή απο την ελλάδα (σπάνια βέβαια) και να αφήσει ο αλλος πάλι αρνητικό σχόλιο στον πωλητή.

Γενικά αυτοι που έχουμε απο 95 96 % και πάνω ειναι αξιόπιστοι και αν κάποιος εχει πολλά δέματα που χάθηκαν δεν ήρθαν καθόλου η ηταν χαλασμένα δεν τον κρατάνε και πολυ στο ebay.

Φυσικά πάντα υπάρχει κίνδυνος και σε αυτούς με 99% ακόμη αλλα τα τελευταία χρόνια εχει εκλείψει αρκετά αυτο το φαινόμενο, τουλάχιστον οσο αγοράζω εγώ τα τελευταία 10 χρόνια.

Δημοσ.

Τα αρνητικά σχόλια που κοιτάω εγώ ειναι του τύπου οτι δεν έχει έρθει το δέμα καθόλου οτι ήρθε χαλασμένο η οτι ήταν αλλο απο αυτό που έγραφες στην αγγελία.

Φαντάσου οτι ο αλλος μπορεί να αφήσει αρνητικό σχόλιο του τύπου οτι στο δέμα ηταν λίγο σκισμένη η συσκευασία η οτι εκάνε σε φάση πολυ καιρό να έρθει απο τις ημέρες που σου έλεγε ο πωλητής.

Επίσης μην ξεχνάς οτι πάντα μπορεί να γίνει η στραβή απο την ελλάδα (σπάνια βέβαια) και να αφήσει ο αλλος πάλι αρνητικό σχόλιο στον πωλητή.

Γενικά αυτοι που έχουμε απο 95 96 % και πάνω ειναι αξιόπιστοι και αν κάποιος εχει πολλά δέματα που χάθηκαν δεν ήρθαν καθόλου η ηταν χαλασμένα δεν τον κρατάνε και πολυ στο ebay.

Φυσικά πάντα υπάρχει κίνδυνος και σε αυτούς με 99% ακόμη αλλα τα τελευταία χρόνια εχει εκλείψει αρκετά αυτο το φαινόμενο, τουλάχιστον οσο αγοράζω εγώ τα τελευταία 10 χρόνια.

μαλιστα.. εχω κανει λογαριασμο στο ebay και στο paypal την σελιδα..το μονο που μου μενει ειναι να βγαλω προπληρωμενη απτην κυπρου..θα παω αυριο το πρωι..θα μου εξηγησουνε πιστευω και εκει περα σχετικα με την καρτα και τα λεφτα..οσον αφορα το ebay οντως πρεπει να ψαχνω προσεκτικα τον πωλητη..παιδια σας ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια σας..ηθελα να βγαλω εδω και παρα πολυ καιρο...θα παω αυριο να δω..και οτι προβλημα αντιμετωπισω θα ενημερωσω..και παλι ευχαριστω! :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...