Προς το περιεχόμενο

προβλημα στους τονους

xlapatsas4000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξερω ποτε ξεκινησε το προβλημα και ποια ηταν η αιτια, εχω αγγλικα και ελληνικα κανω στο language bar των windows 7, οταν γραφω στα ελληνικα για παραδειγμα αυτη την λεξη => "σπ΄΄ιτι,καμ΄΄ενος" ο τονος βλεπεται πως βγανει ? πως διωρθωνεται αυτο ?

Δημοσ.

Χωρίς να θέλω να σε τρομάξω ο διπλός τόνος είναι συνήθως από keylogger

keylogger :cry: :cry: μου κοπηκαν τα ποδια, τι να κανω ? αν και εχω το εσετ και τα καταλληλα προγραμματα για τετοιες δουλειες ποια ειναι η λυση ? να καψω το PC ?

Δημοσ.

Καταρχήν να δοκιμάσεις ή με άλλο πληκτρολόγιο ή αν δεν έχεις με κανένα live cd να δεις αν έχει την ίδια συμπεριφορά...

Μετά στο κάνει σε όλα τα προγράμματα; Και word και στον browser σου και στο σημειωματάριο κλπ;

Ανάλογα τα παραπάνω προχωράς σε ένα scan Με κανένα bootable antivirus (πχ DrWeb) και βλέπουμε

Δημοσ.

για να βαλεις τονο απλα πατας το πληκτρο αναμεσα στο γραμμα 'L-λ' και στην '\' (καθετη γραμμη) και μετα πατας το γραμμα που θελεις να τονισεις. αυτο που λες μου το κανει μονο οταν παταω το Shift + το πληκτρο τονισμου + το γραμμα που θελω να τονισω οποτε δοκιμασε να μην πατας το shift ή το alt/alt-gr

Δημοσ.

καλησπερα νεος στο forum.

Εκανα format στο laptop του αδερφου μου και εβαλα XP home SP3 αυθεντικα. Τα windows ειχαν γερμανικα και αγγλικα (λογο οτι ειναι στη γερμανια) και εγω προσθεσα ελληνικα με επιλογη πολυτονικα. Στο word 2010 οταν πας να γραψεις ελληνικα δεν μπορεις να βαλεις τονους. π.χ. Ελλ΄΄αδα. Ετρεξα το Avira και σε ασφαλη λειτουργεια αλλα δεν βρηκε τιποτα. Εβαλα το προγραμμα SUPERAntiSpyware Free Edition το ετρεξα και αυτοβρηκε κατι το εσβησα αλλα το προβλημα συνεχειζει να υπαρχει. Τι μπορο να κανω απο δω και περα;

Ευχαριστω προκαταβολικα.

post-216888-0-99282900-1309632481_thumb.jpg

Δημοσ.

για να βαλεις τονο απλα πατας το πληκτρο αναμεσα στο γραμμα 'L-λ' και στην '\' (καθετη γραμμη) και μετα πατας το γραμμα που θελεις να τονισεις. αυτο που λες μου το κανει μονο οταν παταω το Shift + το πληκτρο τονισμου + το γραμμα που θελω να τονισω οποτε δοκιμασε να μην πατας το shift ή το alt/alt-gr

ποιο να πατησω ? εχω το sidewinder x6 της μicrosoft

για δες δυο εικονες μηπως βοηθησουν

Microsoft-SideWinder-X6-Keyboard-03.jpg

ms-sw-keyboard-0004.jpg

Καταρχήν να δοκιμάσεις ή με άλλο πληκτρολόγιο ή αν δεν έχεις με κανένα live cd να δεις αν έχει την ίδια συμπεριφορά...

Μετά στο κάνει σε όλα τα προγράμματα; Και word και στον browser σου και στο σημειωματάριο κλπ;

Ανάλογα τα παραπάνω προχωράς σε ένα scan Με κανένα bootable antivirus (πχ DrWeb) και βλέπουμε

ολο το συστημα εχει το προβλημασ και ολοι οι users

Δημοσ.

E δεν νομίζω ότι δεν ξέρεις πως βάζουμε τόνους ε;

Αυτό πατάς

post-204649-0-00460200-1309644651_thumb.jpg

Εκανες αυτά που σου είπα να τσεκάρουμε αν είναι θέμα πληκτρολογίου; Αν ναι και δεν είναι θέμα πληκτρολογίου, κατέβασες τον Dr Web όπως είπα;

Δημοσ.

E δεν νομίζω ότι δεν ξέρεις πως βάζουμε τόνους ε;

Αυτό πατάς

post-204649-0-00460200-1309644651_thumb.jpg

Εκανες αυτά που σου είπα να τσεκάρουμε αν είναι θέμα πληκτρολογίου; Αν ναι και δεν είναι θέμα πληκτρολογίου, κατέβασες τον Dr Web όπως είπα;

χαχα αν ειναι δυνατον ξερω πως μπαινουν οι τονοι απλα ο συμφορουμητης ποιο πανω ανεφερα καποια αλλα πληκτρα, εκανα ενα σκαν με spybot search and destroy τωρα θα κανω και με το δικο σου.....ακομα υπαρχει το προβλημα...

Δημοσ.

άσχετο !

η άνω και κάτω τελεία : στα ελληνικα πως μπαινει ;

(χωρις να χρειαζεται να κανεις αλλαγη απο ελληνικα σε αγγλικα και παλι ελληνικα)

ναι εντελως ασχετο...

δοκιμασίες με αλλο πληκτρολόγιο να δεις αν κανει το ιδιο;

με το εικονικο πληκτρολογιο συνεχιζεται το προβλημα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...