Προς το περιεχόμενο

Radeon HD 6490M 256MB vs HD 6750M 1GB

_^ThEo^_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υ.Γ.Για να θελει καποιος να δωσει τοσα λεφτα,για ενα λαπτοπ,αυτο σημαινει,οτι γι'αυτον αξιζει τα λεφτα του!

QFT

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

γιατι εχω macbook 4 χρονια και τα εχω συνηθισει απιστευτα.. ειναι ακριβα.. αλλα όπως και να το κανεις αλλη ποιοτητα..

και επιπλεον το εχω λιωσει και δν εχει παθει τπτ. ουτε εξωτερικα ουτε εσωτερικα.. οχι σαν τις πλαστικουρες που κυκλοφορουν..

αμα νομιζεις οτι αξιζει τα 2 χιλιαρικα παρτο.

Δημοσ.

αμα νομιζεις οτι αξιζει τα 2 χιλιαρικα παρτο.

εννοειται πως τα θεωρω πολλα τα λεφτα.. αλλα οτι αλλο λαπτοπ εχω παρει εχει καταστραφει σε 2 χρονια το πολυ.. ακομα και asus 2200Ε..

αμα συνηθισεις σε mac δεν αλλαζεις μετα.. απλα τωρα βρηκα να δωσω 600Ε το παλιο μου mac.. γι αυτο το σκεφτομαι..

Δημοσ.

στη μπανιερα τα παιρνεις και χαλανε? :P

Eνταξει όχι μέσα στη μπανιέρα....αλλα στο τραπεζάκι δίπλα στην μπανιέρα εμένα δεν είχε πρόβλημα....τουλάχιστον το MacBook pro unibody που είχα δεν είχε πρόβλημα να το άφηνα σε ελαφρώς βρεγμένη επιφάνεια.Αυτο είναι το καλο βλέπεις να έχει μονοκοματο αλουμινένιο καπάκι χωρίς αεραγωγους απο κάτω.Εξάλλου και οι ανεμιστήρες του δούλευαν τόσο σιγά που δεν υπήρχε λογος να τραβήξουν εύκολα νερά....Πάντα φρόντιζα όμως το σημείο που είναι οι αεραγωγοι(οθόνη)να είναι εκτός τραπεζιου ή στεγνό.

Δημοσ.

εξυπναδες.. τεσπα δεν ειμαι ουτε apple fun boy ουτε τπτ. και πριν παρω σαν εσας απαντουσα σε οσους ελεγαν για mac.. παρτε πρωτα mac και μετα ελατε να μου πειτε αμα εχει διαφορα απο τα αλλα η οχι.. τελος το offtopic. μαθετε να απαντατε στον τιτλο του θεματος. εχω βαρεθει τα κομπλεξικα ατομα που καθε φορα που βλεπουν καποιον να λεει για apple ξεφυτρωνουν σε οποιοδηποτε φορουμ και τον κραζουν η τον ειρωνευονται.ελεος. αμα σας χαλαει η apple μην μπαινετε στο APPLE HARDWARE.. Τοσα threads εχει το insomnia..

Δημοσ.

εξυπναδες.. τεσπα δεν ειμαι ουτε apple fun boy ουτε τπτ. και πριν παρω σαν εσας απαντουσα σε οσους ελεγαν για mac.. παρτε πρωτα mac και μετα ελατε να μου πειτε αμα εχει διαφορα απο τα αλλα η οχι.. τελος το offtopic. μαθετε να απαντατε στον τιτλο του θεματος. εχω βαρεθει τα κομπλεξικα ατομα που καθε φορα που βλεπουν καποιον να λεει για apple ξεφυτρωνουν σε οποιοδηποτε φορουμ και τον κραζουν η τον ειρωνευονται.ελεος. αμα σας χαλαει η apple μην μπαινετε στο APPLE HARDWARE.. Τοσα threads εχει το insomnia..

Κι εσενα αμα σε χαλαει το thread Μη το διαβαζεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...