Προς το περιεχόμενο

Καταργηση ιντερνετ σε κινητο

vitriolis1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια παιδια.

Εχω ενα zte blade με καρτα.

Καποιες φορες μπαινω στο ιντερνετ μεσω wifi του router μου. Ολα καλα μεχρι που αρχισε να αδειαζει καρτες που μολις ειχα βαλει, ενω δεν το χρησιμοποιουσα καν.

Τεσπα εχω δοκιμασει αρκετα πραγματα, δουλεια δεν εχει γινει και σημερα μου ξαναεφαγε την καρτα.

Θελω λοιπον αν ξερει καποιος να μου πει τι να αλλαξω ωστε να μην μπορει να μπει το κινητο στο νετ ουτε μεσω wifi ουτε τιποτα.

Να καταργησω τη δυνατοτητα του να μπαινει στο νετ.

Δημοσ.

1. Μην ανοίγεις wifi. Γλιτώνεις και μπαταρία.

2. Setting-->Mobile Networks-->Data Enabled ξε-τικ.

3. Κατεβάζεις apnDroid. Διακοπτάκι.

Δημοσ.

Τα χω κανει ολα αυτα αδερφε.

Τελικα μεσω του screen info εκανα disable data connection και disable data on boot και ελπιζω να γινει δουλεια.

Δημοσ.

Και αν αγχωνεσαι μηπως και δεν πιασουν οι παραπανω τροποι απλα μπες στις ρυθμισεις του Internet απο την εταιρια σου και επεξαργασου τες με ακυρα νουμερα γραμματα ή διεγραψε μερικες τιμες.

Αν κανεις αυτα τα βηματα δεν χρειαζεται να ανησυχεις για το Wifi.

Αν θες να τις επαναφερεις εχει επιλογη

Δημοσ.

Λες για το "ονομα σημειο προσβασης"?

Εφτιαξα και επελεξα καινουριο με ακυρα νουμερα.

Ε αν δεν πιασουν ολα αυτα...

Δημοσ.

Επειδη πολλες φορες παει κατευθειαν στο Default αν διαγραψεις το Σημειο Προσβασης απλα μπες πχ στο Wind Internet και αλλαξε ολες τις τιμες.

Παρομοιο με αυτο που εκανες στο καινουργιο.

Αν δεν πιασει και αυτο δυστυχως δεν ξερω πως να σε βοηθησω εκτος αν κανεις αιτημα διακοπης στην εταιρια σου για τις κλησεις Data

Δημοσ.

Δε διεγραψα τιποτα. Απλα εφτιαξα καινουριο apn με ακυρες τιμες και το τσεκαρα.

Τωρα εχει apndroid να τσεκαρει, disabled τα δυο data, νεο ακυρο apn και κατι ακομα που ξεχναω.

Ειμαι κομπλε πιστευω.

Ευχαριστω για τις απαντησεις guys!

Δημοσ.

Kατεβάζεις από το Market είτε το Data Mobile Controller ή το APN On-Off και είσαι ήσυχος.

Δεν χρειάζεται να βάλεις λανθασμένα APN settings. Κάποια στιγμή μπορεί να σου χρειαστεί το internet. Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι on/off από τα παραπάνω προγράμματα.

Δημοσ.

Αν εισαι root κατεβασε το droidwall. https://market.android.com/details?id=com.googlecode.droidwall.free&feature=search_result

Εχει 2 κουτακια ενα για wifi και ενα για mobile data. Αν τικαρεις μονο το wifi θα μπαινει απο wifi αλλα οχι απο data

Το εβαλα αυτο και μου εβγαλε ολες τις εφαρμογες. Να τσεκαρω σε ολες το wifi ή μονο σε antivirus και τετοια?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...