FedonasP Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Παιδιά σήμερα συμπτωματικά συνέβησαν 2 πράματα δεν ξέρω αν μπορούν να συνδεθούν η αν είναι τελείως άκυρα... 1)Είχα μια πολύ μεγάλη στεναχώρια και ξενύχτισα.. 2) μύρισα για κάνα 5 λεπτο εντομοκτόνο για αράχνες κατσαρίδες και μερμήγκια.. (δεν είχα ρίξει πολύ 3,4 μικρά "φσιτ" σε απόσταση 3,4 μέτρων απο εμένα - στο πάτωμα-) αλλα παράλληλα έγγραφα κάτι επείγον και δεν μπορούσα να το αφήσω... και το μυριζόμουν... (όλο αυτό χτες κατά την μια τα ξημερώματα... ) πριν από λίγα λεπτά είδα πως δεξιά λίγο πιο κάτω από τον καρπό του δεξιού χεριού μου βγήκε μια φουσκάλα (φαίνεται η φλοίδα να είναι πολύ λεπτή στρώση δέρματος) από πυον (λιγότερο από 0,5cm διάμετρο..) και απο κάτω μια αρκετά μικρότερη (και πολύ λιγότερο "φουσκωτή") φουσκαλιτσα... Να αρχίσω να ανησυχώ...??? παίζει να βγήκε τέτοιο πράγμα από την στεναχώρια? η από το κατσαριδοκτόνο? (ούτε πονοκέφαλο είχα ούτε τίποτα ζαλάδες κτλ..) Το πύον είναι το υγρό που είναι λίγο κίτρινο όχι αυτό το παχύρρευστο άσπρο που έχουν τα σπυράκια... ψάχτηκα και μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να έχω άλλες στο σώμα μου... μονο ένα μικρό σπυράκη στο σβέρκο που κοίταξα με καθρέφτη και δεν φαίνεται καν να έχει πυον μοιάζει περισσότερο με τσίμπημα από κουνούπι (δεν είναι όμως μάλλον κάτι τέτοιο μιας και δεν έχω κουνούπια.. εκτος και αν με άρπαξε κανένα στο δρόμο... δεν ένιωσα κάτι πάντως τεσπα.. ) Να ανησυχώ?? (σας παρακαλώ μπορεί να ακούγεται κάπως το topic αλλα θα ήθελα υπεύθυνες απαντήσεις -από εμπειρία δηλαδή η αν είσαστε δερματολόγοι... η το ξέρετε σαν γνωστό φαινόμενο έτσι εγκυκλοπαιδικά κτλ- .. ευχαριστώ.. ) Υ.Γ η περιοχή γύρο γύρο (περισσότερο σε σχήμα ατράκτου) είναι κοκκινισμένη .. όχι μεγάλη έκταση 1 με 2 εκατοστά max... μπας και έχω καεί και δεν το κατάλαβα ? η αλήθεια είναι ότι καίει τώρα το laptop επίσης έκανα και μια pizza πριν καμια ώρα.. Αλλα δεν κατάλαβα κάψιμο ούτε τσούζει η φουσκάλα ή η γύρο περιοχή και γενικά την ακουμπάω και δεν αιστάνομαι ενόχληση...
bluesattack Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Σε δερματολογο φιλε .ΜΕ 30-50 ε εχεις υπευθυνη απαντηση απο ειδικο που θα σε εξετασει απο κοντα.
apd453 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Σκάσε τις φούσκες και όλα καλά. Το φαινόμενο λέγεται "υπέρμετρη φοβία"
FedonasP Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Σε δερματολογο φιλε .ΜΕ 30-50 ε εχεις υπευθυνη απαντηση απο ανθρωπο που θα σε εξετασει απο κοντα. Ναι ok το θέμα είναι ότι μου έγινε μόλις τώρα.. και αν τείνουν οι περισσότερες σοβαρές απαντήσεις να μην είναι ανησυχητικές δεν θέλω να σκάσω 50 euro.. περισσότερο γιατί και εμενα δεν μου φαίνεται κάτι το προβληματικό.. πιο πολύ τρόμαξα που δεν πήρα είδηση την δημιουργία της (πχ να έτσουζε η περιοχή.. η να γρατζουνίστηκα κάπου.. να έκανα ηλιοθεραπεία η να καϊκά.. tpta δεν έκανα από αυτά.. ) και γενικά το ότι δεν είχα ποτε ανάλογες φουσκίτσες.. Αυτό μου έλειπε να τρέχω τώρα και για κανένα όξω από δω του δέρματος...
gatokoritso Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 πηγαινε σε ενα γιατρο ρε παλικαρι..αηδιασα με την περιγραφη ή ανεβασε φωτο να με αποτελειώσεις.
bluesattack Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Πηγαινε σε ενα νοσοκομειο , τζαμπα δεν ειναι ?
FedonasP Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 πηγαινε σε ενα γιατρο ρε παλικαρι..αηδιασα με την περιγραφη ή ανεβασε φωτο να με αποτελειώσεις. Σιγά δεν είναι τόσο αηδιαστικό more... μια φουσκαλιτσα είναι.. καλά σίγουρα όχι το ωραιότερο θέαμα αλλα προσωπικά πιστευω ένα σπυράκη με πυον (ειδικα σκασμένο) θα ήταν αδιαστικοτερο... καλή ιδέα θα σηκώσω φωτό...
pournaras Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Κανε και διαθηκη, αχρειαστη ναναι... Μωρε στον καθρεφτη μπροστα, στο μπανιο, και σκασιμο να πεταχτει ολο το πυον στον καθρεφτη. Η ανακουφιση που θα νιωσεις δεν περιγραφεται.
FedonasP Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Στο spoiler είναι η εικόνα.. Κανε και διαθηκη, αχρειαστη ναναι... Μωρε στον καθρεφτη μπροστα, στο μπανιο, και σκασιμο να πεταχτει ολο το πυον στον καθρεφτη. Η ανακουφιση που θα νιωσεις δεν περιγραφεται. σκέφτομαι να βάλω φωτιά σε μια βελόνα και να την σκάσω μετά να ρίξω λίγο betadine... αλλα καμια φορα δεν ξέρεις άσε μπορεί να μιλήσει κανένας που ξέρει και να μου πει να μην το σκάσω για κάποιο λόγο
katerina_a_86 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Ε κανένα τσιμπημα η καμιά μόλυνση θα είναι. Τι μπορεί να παθεις δλδ? Περιμενε 3 μερες κι αν γίνει χειρότερα τότε πήγαινε γιατρό.
FedonasP Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Ban him!!! α να χαθείς αηδία πρωινιάτικα... 1) να μην πατούσες το topic (ο τίτλος ήταν σαφέστατος..) 2) να μην πατούσες το spoiler (προλόγισα για το περιεχόμενο του) Άρα δικό σου φταίξιμο όχι δικό μου hahahaha
apd453 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Επειδή βλέπω ότι είσαι λίγο αρκουδιάρης μπορεί καμιά τρίχα να γύρισε. Κάτι τέτοιες βγάζω όταν καίγομαι από τσιγάρο. Σκάστες και κράτα το υγρό σε αποστειρωμένο φιαλίδιο. Μπορεί να χρειαστεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.