kuzko21 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Και το "ριμάδι" γράφεται ρημάδι... σωστα , ξεφτιλα... και για να δικαιολογηθω θα πω απλα οτι ηταν ο δαιμων του τυπογραφειου...
jimkgate7 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 ........εγώ είμαι πάλι ! μήπος μπορεί κάποιος να μου πεί τα βασικά βήματα για να κάνω φορματ στα xp και να βάλω τα 7 ? οχχχ τώρα τα είδα όλα ...ναι !!! οκ μπορείτε να μου την λέτε άφοβα είμαι ανορθόγραφος αλλά εδώ δεν ήρθα να μάθω ορθογραφία αλλά να βρω λύση στο προβλημά μου ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΜΕ !!!
nickarmy Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 λάθος τοπικ , το θεμα ψυλό παράνο αλλα τέλος πάντων... βαζεις το dvd cd (ότι είναι) στο pc και πατας reastart μετα κανεις boot και στην εικόνα πριν σου εμφανιστη η εικονα των windows πατάς delete ή f12 μπορει και να το γράφει κάτω ... δεν θα πατήσεις upgrade,θα διαγραψεις τον σκληρο(θα δεις κατω επιλογες) και μετα θα δημιουρ΄γήσεις δύο ιαμερισματα (η εκτος αν εχεις δύο δίσκους) ο ένας θα είναι το λειτουργικο και τα προγράμματα ο άλλος για τα δεδομένα σου μετά θα ακολουθήσεις τα βηματα δεν είναι κάτι το σπουδαίο αν είναι αφεντικά και εχεις κλειδή το βάζεις αν πάλυ δεν εχεις κλειδή, πατας όχι ενεργοποηση ενημερώσεων και ενεργοποιηση αργοτερα χωρις κλειδή , τί θα κάνεις μετα δεν μπορώ να πώ
FedonasP Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Ναι αλλα επαναλαμβάνω με βάση το πως περιέγραψες το πρόβλημα και με το ότι δεν ξέρεις πως να αναβαθμίσεις σε windows 7 πολύ φοβάμαι ότι δεν ξέρεις τι και ποιους driver να βάλεις στο pc σου.. και πολλά αλλα πράματα σχετικά με την καλή λειτουργία του.. τα windows 7 αναγνωρίζουν πολλά μηχανήματα σε σύγκριση με τα παλιότερα windows αλλα πάλι παίζει να έχεις πρόβλημα και όπως και να έχει δεν είναι καλο να έχεις τους βασικούς οδηγούς .... δυστυχώς πρέπει να βρείς κάποιον γνωστό σου που να ξέρει από pc (όχι να παίζει απλά πολλά παιχνίδια...) και να σου δείξει ένα δυο πράματα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.