jimkgate7 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Καλησπέρα, θα ήθελα άμα μπορείτε να με βοηθήσετε λίγο με τον υπολογιστή Αρχικά θέλω αν πώ ότι τον έχω από το 2007 αλλά έχει πάρα πολύ καλά χαρακτηριστικά και γενικά είναι καλός υπολογιστής Παρόλα αυτά όμως αυτός είναι η αιτία που σε λίγο θα κλειστώ σε κλινική !!! όσο τρέλα έχω μαζί του άλλα τόσα προβλήματα μου βγάζει .Κάθε λίγο και λιγάκι κάτι παθένει...για παράδειγμα πριν 10 μέρες αφού είχα σπασμένα windows 7 μου κάνει ένα update και πάπαλα ! το μυαλό μου πήγε ακριβός εκεί που πήγε και το δικό σας ή microsoft ή κάηκε αφού την άλλη μέρα πάταγα να ανοίξει και τίποτα μαύρη είναι η νύχτα στα βούνα μαύρη ήταν και στον υπολογιστή μου ...αφού λέω τώρα πήραμε μπούλο τον δείνω σε έναν φίλο του πατέρα μου να τον φτιάξει και από οτι κατάλαβα ενα απλό φορματ έκανε και μου πέρασε τα xp!!! ΤΡΕΛΑ!!! καλά φρίκαρα για τα καλά .Αυτό λοιπόν που θέλω από εσάς είναι να πάω να σκάσω 100ε για να πάρω αφενικά (που άμα το μάθει ο πατέρας μου θα με σκοτώσει!) ή πάλι σπασμένα Προιπόθεση στην απάντησή σας είναι οτι θέλω να ήρεμισω και το !@#$%μηχάνημα και να κάνω την δουλεία μου ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΊΤΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ...απλά μου βγήκαν όλα μαζί !
gatokoritso Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 φιλε μου για να εισαι πειρατης πρεπει να εισαι μαγκας και καραμπουζουκλης.αν περνας καθε update που σου σερβίρει η μαμα microsoft τοτε παιζει να γινει πατατια.εδω και σε αυθεντικα windows που εχω μου εχουν τυχει τα ακυρα.
Chrisxxx Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Εξαιρετική περιγραφή προβλήματος θα έλεγα. 100 ευρω για αφεντικά και να βάλεις μπελά στο κεφάλι σου δε λέει!
Traumatias Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Εεεμ, δεν έχει τα xp ο υπολογιστής σου τώρα αφού στα πέρασε ο φίλος του πατέρα σου?? Εφόσον σου έκανε φορμάτ κανονικά το πισι πρέπει να λειτουργεί, εφόσον δεν θες τα xp απ ότι κατάλαβα κατέβασε τα 7 ή τα βίστα και απενεργοποίησε το απντειτ της μαικροσοφτ για να μην έχεις πρόβλημα....
jimkgate7 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 καταρχήν ευχαρήστω που σπεύσατε όλοι να με βοηθήσετε ...κάτι φίλοι μου λένε οτι χρειάζονταί και τα update αλλά δεν ξέρω ...και κάτι άλλο που πιστεύω οτι είναι λίγο σημαντικό ....που θα βρώ τα windows 7 free ????
Traumatias Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δεν ξέρω αν επιτρέπεται από το φόρουμ να σου ποστάρουμε λίνκ για αυτό....κανένας μοντ να βοηθήσει.... Εννοείται πως σε πειρατικά γουιντοους δεν κάνουμε ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ απντειτ...
gatokoritso Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 ψαχτω και λιγο μονος σου δεν μπορουμε να σου πουμε εδω. Εννοείται πως σε πειρατικά γουιντοους δεν κάνουμε ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ απντειτ... o rly?
tsakonas Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 ρε σεις μη παραπληροφορείτe τον κόσμο... γιατί να μην κάνει update? για ένα update , το kb971033 δεν υπάρχει λόγος να μην κάνει τα υπόλοιπα 100.... αν το κάνει hide, δε θα ξαναβγεί... απλά είναι τα πράματα.
Traumatias Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 1 Ιουλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 1 Ιουλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Μα πας γυρεύοντας, αν δεν ξέρεις κιόλας.....
FedonasP Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 εμενα με ανησυχεί ότι πηγες να τoν ανάψεις μια μέρα και δεν άναβε η οθόνη... και επειδή μου φαίνεται δύσκολο τα windows να κλειδώσουν με update (τόσα χρονια σπασμένα συστήματα που έχω δει πρώτη φορα το ακούω) .. το office ok.. αλλα όχι τα windows... -εκτος και αν δεν τα έχεις σπασμένα και απλά χρησιμοποίησες κανένα δοκιμαστικό cdkey η κάποιο χιλιοχρησιμοποιημένο cdkey κτλ... - αλλα και πάλι... τέσπα.. εμενα μου φαίνεται δεν βάζεις σωστούς driver ή κανεις overclocking... έχει η μητρική τίποτα κουμπιά επάνω και τα πατάς? η κανένα πρόγραμμα που λέει "turbo" "overclock" κτλ και πατάς τα κουμπάκια του?
kuzko21 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Tο ριμαδι το ''παιδεία'' γραφεται ''παιδιά'' , τοση ωρα απ'εξω-απ'εξω στο λενε αλλα χαμπαρι....
PCharon Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Tο ριμαδι το ''παιδεία'' γραφεται ''παιδιά'' , τοση ωρα απ'εξω-απ'εξω στο λενε αλλα χαμπαρι.... Και το "ριμάδι" γράφεται ρημάδι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.