sundiver Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Το Anno1777 είναι ένα νέο παιχνίδι στρατηγικής που επιτρέπει στους παίκτες να μετατρέπουν το χρυσό που μαζεύουν στο παιχνίδι σε αληθινά ευρώ !!! τα οποία μετά μπορούν να μεταφέρουν στο λογαριασμό τους μέσω paypal Ελάχιστο ποσό μεταφοράς ειναι τα 10 ευρώ. Σκέφτομαι να δημιουργήσω και ενα blog γιαυτο το παιχνίδι, μπορείτε να δείτε μια πρώτη προσπάθεια στο http://anno1777gr.blogspot.com/
pdiomidis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 εγω παντως μπηκα εφτιαξα account αλλα δεν ξερω τι παιζω πολλες επιλογες χαμος γινεται... δεν τρελαθηκα..
sundiver Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Μέχρι το τέλος καλοκαιριού οι διαχειριστές του παιχνιδιού λενε οτι θα υπάρχουν και ελληνικά. Υπάρχει και το chat room http://anno1777gr.tk/ ή http://www.anno1777gr.net84.net/ εκεί υπάρχουν και άλλοι έλληνες που μπορούν να βοηθήσουν και να εξηγήσουν τα πρώτα βήματα στο παιχνίδι.
skiabox Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Έφαγα πόρτα : We dont accept new registrations in this country
sundiver Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 δεν ξερω γιατι στο έβγαλε αυτο, απο γουατεμάλα πας να μπείς? Μπείτε απο άλλο link απο αυτο που υπάρχει στο blog αν έχετε πρόβλημα να συνδεθείτε. Μάλλον το υπερφορτώσαμε
Tmark Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Εντω μεταξύ, εγώ μένα Αθήνα και στο παιχνίδι με έβαλε Κέρκυρα..
sundiver Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δεν παιζει ρόλο που μένεις, σε βγάζει εκει που υπάρχει ο λιγότερος πλυθησμος. Αθήνα είναι καλύτερα, περισσότερος κόσμος και καλύτεροι μισθοί απο δουλειές.
tsagod Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Για κάντε και ένα μινι review... Περι τινος προκειτε...!!!!!
sundiver Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Φίλε Mika, αυτα ειναι θέματα απο τις εφημεριδες που βγαζει ενα απο το παιδια που εχει ανοιξει αναλογη εταιρεια στο παιχνιδι. Γενικα στο παιχνιδι μπορεις να ανοιξεις εταιρειες, να πας στον πολεμο, να παιξεις χρηματηστηριο κ να αγοραζεις και να πουλάς μετοχές α! και σκλάβους Είμαστε στο έτος 1777 άλλωστε. Ελπίζω αυτα να καλύπτουν καποιους για αρχη, sorry αλλα δεν εχω εμπειρία σε game reviews. Μπειτε στα chatrooms που αναφερω πιο πανω αν θελετε περισσοτερη βοηθεια η δειτε στο google για περισσοτερες πληροφοριες.
Aeneas Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Το παιχνίδι όντως είναι δύσκολο στην αρχή αλλά σε βάθος χρόνου γίνεται εξαιρετικά ενδιαφέρον. Λογικό είναι, αφού κανένας δε χαρίζει χρήματα για πλάκα . Έχω ξεκινήσει να φτιάχνω έναν οδηγό στα ελληνικά, ο οποίος θα προχωράει σιγά σιγά και κάποια στιγμή θα αποτελέσει έναν ολοκληρωμένο οδηγό. Προς το παρόν καλύπτει τις απορίες του νέου παίχτη και θα τον βρείτε εδώ
sundiver Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Ευχαριστούμε sndev για το link, υπάρχουν και αλλα site που μπορούν να βοηθήσουν τους πιο καινούργιους, ο καλύτερος για εμένα τρόπος πάντως παραμένει η είσοδος στο ελληνικό chat του παιχνιδιού και οι στοχευμένες ερωτήσεις προς τους άλλους παίκτες.
Jorjis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Γιατί δεν μπορώ να κάνω λογαριασμό? Δεν γίνεται πια registration? :/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα