userfotis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Καλημέρα παιδιά! Θα κάνω format στο pc μου μέσω USB και θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση. Για να bootάρει το pc από USB, να το κάνω πατώντας DELETE και να μπω στο BIOS ή να πάω από boot menu (F12)? --έχουν διαφορά-- Απ'ο,τι κατάλαβα από Boot menu επιλέγεις εκείνη τη στιγμή από που θες να bootάρει ενώ το άλλο είναι μόνιμο, δλδ πάντα θα ψάχνει για usb πρώτα όταν ξεκινάει. Από boot menu όμως βλέπω τα παρακάτω και δεν ξέρω ποιο να επιλέξω. Select a boot first device Floppy LS120 +Hard Disk CDROM ZIP USB-FDD USB-ZIP USB-CDROM USB-HDD LAN Πληροφοριακά, τα windows 7 pro 64 bit που θέλω να περάσω είναι σε μορφή ISO στο USB μου. Τα πέρασα στο USB χρησιμοποιώντας το WINDOWS7 USB/DVD DOWNLOAD TOOL της microsoft. Και κάτι άλλο που μόλις μου ήρθε. Το παραπάνω πρόγραμμα είναι για όλες τις εκδόσεις των winodows7 έτσι?(pro, ultimate ktl) Ευχαριστώ.
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Με επιφυλαξη θα διαλεγα USB-HDD Εγω με πληκτρο F οριζω με τι να μπουταρω οταν θελω να κανω format.
SPANK Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Εγώ πάλι χρησιμοποιώ το boot menu και διαλέγω με τι θέλω να κάνω boot εκείνη την στιγμή αν πρόκειται για format η οτιδήποτε αλλο. Διαφορά δεν έχουν όπως και να το κάνεις ειναι καθαρά θέμα τι σε βολεύει θα έλεγα.
userfotis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Εγώ πάλι χρησιμοποιώ το boot menu και διαλέγω με τι θέλω να κάνω boot εκείνη την στιγμή αν πρόκειται για format η οτιδήποτε αλλο. Διαφορά δεν έχουν όπως και να το κάνεις ειναι καθαρά θέμα τι σε βολεύει θα έλεγα. Ορέα. Και από αυτά τα USB- ΧΧΧ τι βάζω?? Ό, τι και να βάλω είναι το ίδιο? Άμα βάλω λάθος θα ξαναγυρίσει πίσω και θα μου πει επίλεξε ξανά?
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Ορέα. Και από αυτά τα USB- ΧΧΧ τι βάζω?? Ό, τι και να βάλω είναι το ίδιο? Άμα βάλω λάθος θα ξαναγυρίσει πίσω και θα μου πει επίλεξε ξανά? Δεν θα μποουταρει αν δεν ειναι το σωστο και θα ξανακανεις την ιδια διαδικασια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.