rafail1994 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Παιδιά ευχαριστώ όλους για τις πολλές απαντήσεις, πραγματικά με βοηθήσατε αρκετά. Προσανατολίζομαι στην σύνθεση που πρότεινε ο φίλος Θάνος. Έχω μερικές αφελείς ερωτήσεις μιας και όπως είπα απουσιάζω καιρό από την hardware σκηνή. 1. Λέω αρχικά να μην πάω για τον SSD και να τον προσθέσω στην πρώτη ευκαιρία. Έχω αυτή την δυνατότητα σωστά; 2. Αν πάω για τον εξαπύρηνο μένω στην ίδια μητρική; 3. Αν δεν ενδιαφέρομαι για overclocking μπορώ να μείνω και με την stock ψύκτρα ή θα ήταν καλό να πάρω αυτήν που προτείνει ο θάνος έτσι κι αλλιώς; 4. Ο εξαπύρηνος της AMD, αντιστοιχεί περίπου σε ποιόν Intel επεξεργαστή; Ευχαριστώ και πάλι 1)Ναι έχεις την δυνατότητα αυτή το μονο που θα πρέπει ειναι να ξάνεις ξανα εγκατάσταση τα windows από την αρχή 2)Ναι μένεις στην ίδια 3)Και με την stock μια χαρα θα είσαι 4)Ο 1090Τ για την χρήση που τον θέλεις με τον i5 2500K
moldovan20 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δε χρειάζεσαι ούτε 6πύρηνο ούτε 6950 για να παίζεις όλα τα games σε ανάλυση 1680x1050 . Η πρόταση μου με την οποία θα κάνεις ότι και με τις παραπάνω . CPU GPU MOBO PSU HDD RAM x2 CASE DVD-RW 585€ . Με τα ρέστα να πάρεις μία ψύκτρα που δεν έχει τίποτα αξιόλογο το e-shop .Με τα υπόλοιπα στη θέση σου θα έπαιρνα ένα μεγαλύτερο τροφοδοτικό (+30€) για μελλοντικό cf με άλλη μία 6850 και επιδώσεις κάρτας 500ευρου++ και έχεις και άλλα ρέστα !..Στην άκρη για την u2311 (περίπου 140-150€ στην άκρη )
GabrielConnor Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Σας ευχαριστώ όλους παιδιά, με βοηθήσατε απίστευτα. Θα προχωρήσω στην παραγγελία άμεσα και θα ποστάρω εντυπώσεις Και πάλι χίλια ευχαριστώ σε όλους!
GabrielConnor Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Ξεθάβω το topic για να σας ενημερώσω πως παρέλαβα σήμερα το σύστημα (μετα από αργοπορία 20 ημερών από το eshop). Το μηχάνημα φυσάει Ευχαριστώ τον φίλο Thanos1972 του οποίου την σύνθεση χρησιμοποίησα και όλους όσους έκαναν τον κόπο να απαντήσουν και να προτείνουν συνθέσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.