Προς το περιεχόμενο

Γνωμες για τα cdj 400

asterios.s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας...σκεφτομαι να αγορασω 2 μεταχειρισμενα cdj 400..τι λετε? αξιζουν τα 700-800 ευρο που πουλιουνται? Επισης θα ηθελα να μου πειτε και ενα καλο μικτη για να παρω.. και τελος (:P) ξερετε καποια σελιδα ή καποιον που να τα δίνει μεταχειρισμενα? :P

Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!

Δημοσ.

http://www.thomann.de/gr/search_dir.html?xsid=ac623b1b217e7c2bd2e04357820a1235&sw=pioneer+cdj&x=0&y=0

εχουν αντικατασταθει απο τα 350 ή αν θες να ανεβεις κατηγορια απο τα 850.δες αν υποστηριζουν και midi ωστε να μπορεις να τα συνδεεις και με pc.

για μεταχειρισμενα γραψε στο google το μοντελο που θες διπλα πωλουνται ή πωληση και ευρεση απο ελλαδα.(570ε κανουν new)

Δημοσ.

Καταρχας ευχαριστω για την απαντηση..τωρα,ναι απο cdj 200 και πανω γινεται συνδεση με pc νομιζω...το θέμα ειναι οτι εχω ψαξει πααρα πολυ καλα στο google και ναι εχω βρει καποια αλλα τα εχουν δωσει..

Δημοσ.

μηπως εννοουσαν εκει που τα διαβαζες οτι συνδεση γινεται ειτε μονα τους ειτε μεσω αγορας εξωτερικης καρτας ηχου?

δεν υποστηριζουν ολα midi

Δημοσ.

αα ναι αυτο εννοουσα κ εγω..εε ναι με εξωτερικη καρτα ηχου! τα 850 δεν υποστηριζουν Midi Νομιζω..μονο με την καρτα ηχου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...