Προς το περιεχόμενο

Sony Ericsson XPERIA X10 mini pro vs. Sony Ericsson Vivaz pro

filip123go

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους..!

Είμαι ανάμεσα στα δύο κινητά του τίτλου ( XPERIA X10 mini pro και Vivaz pro).

Εντάξει τι vizaz υπερτερεί σχεδόν σε όλα, άλλα αυτό που με προβληματίζει είναι ότι δεν έχει android επάνω...

Εσείς ποιο απ τα δύο προτείνετε...?

Δημοσ.

Δεν έχω να σου προτείνω κάποιο γιατί δεν γνωρίζω κάτι για το Sony Ericsson Vivaz pro, απλά ως κάτοχος Sony Ericsson XPERIA X10 mini pro που του φοράω Android 2.1, έχω παρατηρήσει κάποια κολληματάκια (πχ. ανοίγει το ράδιο σε άσχετες στιγμές) αλλά κυρίως στο αποκλείω λόγω SAR!! Με 1.6 είναι τοστιέρα!!

Οπωσδήποτε μεταξύ αυτών των 2 είσαι?

Δημοσ.

Δεν έχω να σου προτείνω κάποιο γιατί δεν γνωρίζω κάτι για το Sony Ericsson Vivaz pro, απλά ως κάτοχος Sony Ericsson XPERIA X10 mini pro που του φοράω Android 2.1, έχω παρατηρήσει κάποια κολληματάκια (πχ. ανοίγει το ράδιο σε άσχετες στιγμές) αλλά κυρίως στο αποκλείω λόγω SAR!! Με 1.6 είναι τοστιέρα!!

Οπωσδήποτε μεταξύ αυτών των 2 είσαι?

Βασικά θέλω κινητό από 100-200Ε που να έχει καλό τ9.Μόνο τα sony ericcson και τα nokia με βολεύουν..

Δεν έχω δουλέψει καθόλου htc..

Δημοσ.

Στα 180 το huawei ideos Χ5 και δεν το ψαχνεις παραπανω. Φοβερο κινητο γι αυτα που προσφερει.

Μην ακουσω οτι δεν ειναι μαρκα και "θελω sony" κτλ κτλ. Μετα λιγο πιο ψηλα το optimus 7 αλλα με windows απανω και αρκετες ελειψεις ακομα σε λειτουργικο που προβλεπονατι να λυθούν τον Οκτώβριο

Δημοσ.

Στα 180 το huawei ideos Χ5 και δεν το ψαχνεις παραπανω. Φοβερο κινητο γι αυτα που προσφερει.

Μην ακουσω οτι δεν ειναι μαρκα και "θελω sony" κτλ κτλ. Μετα λιγο πιο ψηλα το optimus 7 αλλα με windows απανω και αρκετες ελειψεις ακομα σε λειτουργικο που προβλεπονατι να λυθούν τον Οκτώβριο

Με ενδιαφέρει να έχει καλό Τ9..!

Το 98% του κινητού το χρησιμοποιώ για μνμ.

Δεν με ενδιαφέρει η μάρκα, εγώ θέλω να κάνω την δουλειά μου.

Το huawei έχει καλό τ9..? Το έχεις δουλέψει...?

Δημοσ.

Σε αυτή την περίπτωση, άσε το ideos x5, γιατί δεν έχει πληκτρολόγιο και θα σπαστείς πολύ με την οθόνη αφής. Πάρε το Χ10 που είναι και συμμαζεμένο σε αντίθεση με τις περισσότερες παντόφλες που κυκλοφορούν.

Δημοσ.

Πρεπει να καταλαβετε οτι οπου βλεπετε android σημαινει οτι εχεις να διαλεξεις μεταξυ εκατονταδων πληκτρολογιων ui και εφαρμογων χωρις περιορισμο απο την εταιρια.Εγω διαλεξα το multiling που πιστευω οτι καταπλικτικο πληκτρολογιο και εχει ΚΑΙ t9.Δεν ειναι θεμα ideos αλλα θεμα android.

Να συμπληρωσω οτι ημουν σαν εσενα. Εψαχνα για keyboard για να γραφω γρηγορα αλλα μετα απο 2 μερες χρήσεις με την οθονη αφης δεν σε πιανει τιποτα.

Δημοσ.

Πρεπει να καταλαβετε οτι οπου βλεπετε android σημαινει οτι εχεις να διαλεξεις μεταξυ εκατονταδων πληκτρολογιων ui και εφαρμογων χωρις περιορισμο απο την εταιρια.Εγω διαλεξα το multiling που πιστευω οτι καταπλικτικο πληκτρολογιο και εχει ΚΑΙ t9.Δεν ειναι θεμα ideos αλλα θεμα android.

Να συμπληρωσω οτι ημουν σαν εσενα. Εψαχνα για keyboard για να γραφω γρηγορα αλλα μετα απο 2 μερες χρήσεις με την οθονη αφης δεν σε πιανει τιποτα.

Δηλαδή αν πάρω το ideos θα έχω ακριβώς ίδιο τ9 με το χ10...?(γιατί τ9 έχουν και τα lg και τα samsung αλλά δεν με βολεύουν καθόλου. Είναι θεόαργα και βγάζουν και τις μισές καταλήξεις λάθος)

Δημοσ.

Δεν ξερω αν το εχουν βγαλει αλλα σιγουρα μπορεις να βρεις πολλα και να δοκιμασεις πια σε βολευουν. Μπορεις να δοκιμασεις και αυτο που σου προτινω μιας και το θεωρω κοριφεο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...