ChrisRX-8 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Γεια χαρα σε ολους!! Παιδες θα ηθελα λιγο την βοηθεια σας γιατι εχω ενα προβλημα!! Πηρα μια καινουργια Mobo Gigabyte GA-G41MT-D3 και ξανα συνδεσα επανω την καρτα γραφικων και μια καρτα δικτου καθως και μια μνημη RAM DDR3 2GB. Σημερα λοιπον και πριν λιγες ωρες οταν το ανοιξα το pc δεν ειχα κανενα προβλημα.. τα τελευταια λεπτα καθως ημουν online ακουγα την ψυκτρα ολο και να κανει ποιο θορυβο και να δουλευει ποιο γρηγορα.. εκανα ενα restart και αμεσως πηγα να δω απο το BIOS τι παιζει.. και ειδα την CPU στους 87 βαθμους και μετα απο λιγη ωρα πηγε στους 117 επαθα πλακα.. βεβαια εκανε απο μονο του restart.. Επισης το αφηνω λιγο και ξανα ανοιγω το pc και μου βγαζει ενα μηνυμα απο την καρτα γραφικων (GEFORCE 8800 GT gigabyte) κατι λεει για POWER.. ο επεξεργαστης μου ειναι intel E8400. Τι λετε παιδια να συμβαινει και να μου ανεβαινει τοσο πολυ η θερμοκρασια? Λετε να φταιει μηπως δεν εχω τοποθετησει σωστα την ψυκτρα της CPU? Ευχαριστω παρα πολυ!!
karmen1983 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Λογικά δεν έχεις κουμπώσει σωστά την ψύχτρα Καθάρισες την παλιά πάστα και έβαλες καινούρια;
AiWaaa Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Λογικά δεν έχεις κουμπώσει σωστά την ψύχτρα Καθάρισες την παλιά πάστα και έβαλες καινούρια; χοι χοι χοι Mάλλον θα το ξέχασε ;P
stm00192 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Το θέμα με την θερμοκρασία είναι σταντερ λογο κακής τοποθετησης της ψυκρας (συμπεριλαμβανομένης της μη χρησης θερμοαγώγημης!! Για το θέμα με την καρτα γραφικών, ειτε δεν έχεις συνδεσει την έξτρα τροφοδοσία που χρειαζεται είτε το τροφοδοτικό σου το οποίο δεν μας αναφερεις πιο είναι, δεν την παλεύει!!
SPANK Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Επίσης βάλε την πάστα στον επεξεργαστή ακολουθώντας τις οδηγίες εδώ
ChrisRX-8 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Οντως εχω ξεχασει να βαλω καινουρια παστα.. επειδη ειναι η πρωτη μου φορα που τα τοποθετω.. τι παστα πρεπει να αγορασω? ειναι ολες ιδιες? Επισης για το προβλημα που μου βγαζει η καρτα γραφικων λεει το εξης.. is not receiving sufficient power. as a result the graphic card has lowered its perfomance to a level that allows continued safe operation. To remedy the problem ensure that your nvidia graphic card has the supplemental power connector attached. Το παιδι που μου ειπε να πω το τροφοδοτικο μου ειναι ενα Hyper Type-R 680W. Δεν ειχα κανενα παραπονο στο παρελθον.. απλα το μονο που σκεφτομαι και με ανησυχει ειναι μηπως επειδη η καρτα δικτου ειναι σε πολυ κοντινη αποσταση με την καρτα γραφικων? Με αποτελεσμα να μην παιρνει αερα? Γιατι η καινουρια mobo σε διαφορα με την παλια η νεα ειναι ποιο μικρη και καταλαβαινετε..
rafail1994 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Για παστά πάρε αυτήν εδω .Όχι δεν είναι όλες ίδιες αυτή που σου προτείνω είναι απο της top.Για το πως θα την τοποθετήσεις δες την υπογραφή μου. Όσον αναφορά την κάρτα γραφικών εχεις συνδέσει την τροφοδοσία ;Γιατι το μήνυμα λεει ανεπαρκείς ισχύς
ChrisRX-8 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Την εχω συνδεσει την τροφοδοσια ναι.. πφφφφ τι να συμβαινει? Αυτο το μηνυμα μου το εβγαλε σε καποια φαση οταν εκανα install τους drivers της καρτας!! Αν δεν βρω αυτη την παστα προτεινεται παιδες καμια αλλη? Αυτη ειναι καλη.. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650417 ? Θα προσπαθησω να βγαλω φωτο μηπως παρατηρησετε κατι που ισως δεν το εχω δει εγω.. Σας ευχαριστω παρα πολυ ολους..
karmen1983 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Η Ceramique υπάρχει άμεσα διαθέσιμη και σε μεγάλη ποσότητα σε αυτό το κατάστημα http://www.msystems.gr/index.php?category=1401&product=10452 Επίσης καλή αυτή που κοιτάς και επίσης άμεσα διαθέσιμη στο ίδιο κατάστημα http://www.msystems.gr/index.php?category=1401&product=10025
ChrisRX-8 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Παιδες τελικα αγορασα αυτη που μου ειπατε.. εβαλα την παστα αλλα επειδη ψιλο δυσκολευτηκα την πρωτη φορα για να τοποθετησω την ψυκτρα, το τεσταρα και η θερμοκρασια ανεβαινε και το εκλεισα το Pc γιατι βλεπα απο το bios οτι εφτασε και τους 80 βαθμους.. ξανα βγαζω την ψυκτρα και ξανα βαζω λιγο ακομα παστα και το συνδεσα βεβαια παιδευτικα να τοποθετησω παλι την ψυκτρα λογω απο τα βιδοτα κλιψακια.. ειδα απο το bios οτι η θερμοκρασια ξεκινησε απο 33 και εφτασε σιγα σιγα μεχρι και 42 μεχρι στιγμης το τεσταρω να δω.. Κανονικα ποσο πρεπει να παιζει η θερμοκρασια για τον E8400? Τελικα δεν ειχα συνδεσει την τροφοδοσια και εγω ημουν σιγουρος οτι το ειχα κανει... ( Δεν ειμαι και στα πολυ καλα μου..sorry) Αν δω και φτασει παλι στα υψη η θερμοκρασια τι να κανω? Λεω να φαει μια κλοτσια μπας και ισιωσει εσεις τι λετε? Ακυρο αυτο που εγραψα απο πανω.. ειχα ξεχασει να βαλω την τροφοδοσια της ψυκτρας.. (σας ειπα δεν ειμαι καλα..πφφφ) το αφησα για λιγο στο bios και βλεπω οτι ειναι κολλημενο τωρα στους 40-41-42 βαθμους καλα ειναι? Σας ευχαριστω παρα πολυ για αλλη μια φορα.. να ειστε παντα καλα!!
karmen1983 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Καλά είσαι Εμαθες να βάζεις και πάστα α α α α και τις τροφοδοσίες :lol:
rafail1994 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Μια χαρά είσαι . Από τα λάθη μαθαίνουμε............
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.