bonge Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 εχω την μητρικη του τιτλου και οταν σβηνω τον υπολογιστη τα leds στα κουμπακια που εχει για reset oc κλπ συνεχιζουν να αναβουν! ειναι φυσιολογικο αυτο η εχω κανει πατατα? αν ξερει καποιος να μου απαντησει και αν συνεχιζει να τραβαει ρευμα η μητρικη και για ποιο λογο αφου ειναι κλειστος ο υπολογιστης! μηπως να κλεινω και το τροφοδοτικο καθε φορα? ευχαριστω εκ των πρωτερων! επισης εχω κανει μια πατεντα σε ενα εξωτερικο φαν και το συνδεω με usb στο pc για να ψυχει το router! και αυτο συνεχιζει να δουλευει ακομα και αν ειναι κλειστος ο υπολογιστης! τι συμβαινει στο παιδι μου? ειναι καλα? xD
rafail1994 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Όχι μια χαρά ειναι το pc σου και μένα τα ίδια κάνει
bonge Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Όχι μια χαρά ειναι το pc σου και μένα τα ίδια κάνει ty για την αμεση απαντηση! αρα κομπλε ολα! αλλα περιεργο δεν ειναι? δεν το εχω ξανασυναντησει πουθενα αυτο! xD
rafail1994 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Εγώ προσωπικά το έχω ξανά συναντήσει σε αρκετές μητρικές αυτό με το αναμμένο reset,start button .
Arctic Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Τι λάθος? xD Τα είχα ανοιχτά και τα δύο και καταλάθος έγραψα εδώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.