Προς το περιεχόμενο

Επιλογή κινητού

L.TAKIS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βοήθεια, έχω πελαγώσει με τόσα μοντέλα κινητών!

Θα ήθελα οι φίλοι που έχουν τη σχετική εμπειρία

να με βοηθήσουν για την επιλογή έξυπνου κινητού

μεταξύ των: ideos5, xperia x10, Galaxy nexus s.

Τα χαρακτηριστικά που με ενδιαφέρουν είναι η αυτονομία

η επεξεργασία κειμένου, λογιστικών φύλων, η φωτογραφία

και το ιντερνετ απο wi-fi. Απόψεις και για άλλα προτεινόμενα

μοντέλα δεκτές.

Με εκτίμηση

Παναγιώτης

Δημοσ.

Χωρίς να ξέρω για το ideos τίποτα. Θα σου έλεγα καλύτερα να κινηθείς στο Nokia E7 αφού σε ενδιαφέρει η αυτονομία και η επεξεργασία κειμένου. Τα nokia της σειράς E έχουν την καλύτερη σουίτα γραφείου, το QuickOffice.

Τώρα σε αυτα που αναφέρει εγώ θα πήγαινα για Nexus S γιατί έχει καλύτερα specs και προφανώς θα μπορεί να ανταπεξέλθει καλύτερα στις εφαρμογές για τα κείμενα σε σχέση με το Χ10. Επίσης για τον λόγο τις αυτονομίας γιατί έχει πιο νέας γενιάς επεξεργαστή-λιγότερη κατανάλωσή- S-Lcd οθόνη ή AMOLED που πάλι σημαίνει λιγότερη καταναλωση.

Δημοσ.

το quickoffice παίζει και σε android. για αυτα που θες οποίο κινητό και να πάρεις δεν θα σε βολέψει, δεν ειναι εθχρηστα για εφαρμογές γραφείου.

στα λεφτα που δινεις θεωρώ μονόδρομο τα htc desire, nexus, και samsung galaxy με ίσως λίγο περισσότερα. αν πάρεις android κινητο οπωσδήποτε να παίρνει πάνω 2,3 αλλιως δεν λέει και πολυ...

Δημοσ.

Άρα να μην έχω απαιτήσεις για εφαρμογές γραφείου και να επικεντρωθώ στην αυτονομία την κάμερα και το ιντερνετ;

Αυτά τα τρία που μου προτείνεις παίρνουν το 2.3. Επίσης απο εκπομπή ακτινοβολίας πώς πάνε;;

Δημοσ.

προσωπικά δουλεύω πολυ excel και το κινητο δεν με βολεύει καθόλου, μονο για πολυ μικρά και απλα έγγραφα.

όταν χρειάζεσαι πολυ πληροφορια στην οθόνη εκει χάνουν. δεν το συζητώντας για φορμουλες και σύνταξη.

όσο αφορά 2,3

επισημα ξέρω πως έχει ανακοινωθεί για τα desire-galaxy s αλλα ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει.

δες και τo samsung nexus s στα 299€

Δημοσ.

Όλα παίρνουν quick office, όπως και αρκετές άλλες σουίτες, οπότε δε βλέπω που είναι το πρόβλημα και γιατί να μην έχει απαιτήσεις σε office. Βεβαία οσο ποιο μεγάλη οθόνη έχεις, τόσο καλύτερή εμπειρία θα έχεις σε excel στο κινητό.

Το ideos έχει πολυ μέτρια κάμερα. Τα galaxy s/ nexus s είναι στο ίδιο επιπεδο.

Μάλλον σε galaxy s με amoled θα πήγαινα.

Θα του έβαζα και μια καλη custom rom, και τέλος ..

android.png

Δημοσ.

το nexus s τρεχει απο την μανα του 2.3 ενω στα αλλα υπαρχουν παρα πολλες custom roms αν και η 2.2 ειναι πολυ stable! πανε προς nexus s!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...