magloire123 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 γεια σας παιδια. εχω μια τηλεωραση toshiba που παιζει ταινιες απο usb.την εχω συνδεσει με ενισχυτη sony ,ακουω τηλεωραση μεσω του ενυσχητη.το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να ακουσω τον ηχο των ταινιων που παιζουν στην τηλεοραση μεσω usb στον ενισχυτη(home cinema της sony) .εχω συνδεση τις 2 συσκευες με καλοδια hdmi,optical,analog audio ,οτι και να κανω δεν ακουω τον ηχο απο τα αρχεια που ειναι στην usb βοηθεια!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δεν ρίχνεις ένα μάτι στο εγχειρίδιο της TV όπου θα σου λέει και τη μορφές ήχου υποστηρίζει σε ταινίες από το USB; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magloire123 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 φιλε μου τα ηχεια της τηλεωρασης παιζουν κανονικα τον ηχο,ο ενισχητης δεν τον παιζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.