L.TAKIS Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Καλησπέρα σε όλους. Είμαι νέος χρήστης και θα ήθελα πληροφορίες για το πώς θα κάνω τον υπολογιστή μου να ανταποκρίνεται ταχύτερα. Χρησιμοποιώ lap top με vista home premium. Παλιότερα με τα win 98 και xp έκανα format ανα τακτά διαστήματα και στη συνέχεια εγκατάστασεις κ.λ.π. Δεν γνωρίζω αν με τα vista κάνω κάτι παρόμοιο (το format γίνεται όπως και στα xp?) η υπάρχει κάποια άλλη απλούστερη εναλλακτική. Με εκτίμηση Παναγιώτης
karmen1983 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Καλώς όρισες Παναγιώτη... Το φορμάτ βρε δεν είναι σα το καλημέρα... Ξυπνάω λέω σε 5-6 άτομα καλημέρες και ρίχνω και ένα φορμάτ... Πες μας τα χαρακτηριστικά του λαπτοπ σου ή το μοντελό του...
rafail1994 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Όπως είπε και η καρμεν πες μας τα χαρακτηριστικά του laptop σου . Πάντως εάν σηκώνει καλά τα vista βάλτου windows 7 θα δεις αρκετή διάφορα . Το φορμάτ βρε δεν είναι σα το καλημέρα... Ξυπνάω λέω σε 5-6 άτομα καλημέρες και ρίχνω και ένα φορμάτ... Ένα φίλος ειχε φτάσει να εχει κάνει 45 format σε μια μέρα :devil:
TheELF Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Βάλε windows 7 η διαφορά στην ταχύτητα θα είναι θεαματική. Για το θέμα σου διάβασε τα εγχειρίδια πιθανότατα να υπάρχει κάποιο διαμέρισμα από το οποίο να επαναφέρεται το σύστημά σου στην κατάσταση που ήταν όταν το αγόρασες,πρόσεχε να έχεις τα σημαντικά σου αρχεία κάπου ασφαλές. Πάντως γενικά συμφωνώ με την kammen δεν είναι για κάθε μέρα. Αν απ εγκαταστήσεις ότι άχρηστο πρόγραμμα έχεις με το CCLEANER κάνεις και ένα καθάρισμα την registry και τα άχρηστα αρχεία,στο τέλος και ένα defrag και θα φτιάξει αρκετά η κατάσταση(και αν όχι το φορμάτ δεν χάνεται ).
karmen1983 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Όπως είπε και η καρμεν πες μας τα χαρακτηριστικά του laptop σου . Πάντως εάν σηκώνει καλά τα vista βάλτου windows 7 θα δεις αρκετή διάφορα . Για 7 θα τον πήγαινα με πιάνεις Ένα φίλος ειχε φτάσει να εχει κάνει 45 format σε μια μέρα :devil: Ζει;
TheELF Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Όπως είπε και η καρμεν πες μας τα χαρακτηριστικά του laptop σου . Πάντως εάν σηκώνει καλά τα vista βάλτου windows 7 θα δεις αρκετή διάφορα . Ένα φίλος ειχε φτάσει να εχει κάνει 45 format σε μια μέρα :devil: Ψέματα λέει,δεν προλαβαίνεις ολόκληρο φορμάτ σε μισή ώρα δεν κάνεις.
karmen1983 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Ψέματα λέει,δεν προλαβαίνεις ολόκληρο φορμάτ σε μισή ώρα δεν κάνεις. Μπορεί να είχε ssd και να τον γονάτισε
rafail1994 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Ο δίσκος όχι μας άφησε χρόνους . . Και όμως προλαβαίνεις format ένα πρόγραμμα έστηνε και ξανά format από το πρωί μέχρι το βραδύ το ιδιο
TheELF Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Μπορεί να είχε ssd και να τον γονάτισε Αυτό σε DVD ντοκουμαντέρ θα το αγόραζα.
karmen1983 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Ο δίσκος όχι μας άφησε χρόνους . . Και όμως προλαβαίνεις format ένα πρόγραμμα έστηνε και ξανά format από το πρωί μέχρι το βραδύ το ιδιο Και μόνο που το διάβασα βαρέθηκα. Εδώ σκέφτομαι από βδομάδα πως θα κάνω εγκατάσταση από την αρχή Αυτό σε DVD ντοκουμαντέρ θα το αγόραζα. E μισό να σου στείλω λινκς... Κάπου το πέτυχα σε HD
rafail1994 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Και μόνο που το διάβασα βαρέθηκα. Εδώ σκέφτομαι από βδομάδα πως θα κάνω εγκατάσταση από την αρχή Και μάντεψε ποιος ήταν ο υπαίτιος του συνεχούς format το πρώτο πρόγραμμα που έστηνε :lol: :lol:
L.TAKIS Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 hp pavilion dv 6000, αγορασμένο προ 3ετίας. Φίλοι μου σιγά-σιγά, ένας-ένας, μη βαράτε απαπαπα Παναγία μου:! Λοιπόν ένα-ένα: 1. Έκανα καθαρισμό με το ccleaner. 2. Th registry πως τη καθαρίζω με το ccleaner? 3. Με τα windows7 τι γίνεται?
driftingcris Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 3. Με τα windows7 τι γίνεται? Απλα ειναι πιο ελαφρυα.(εκτος απο αποψη ram) Εγω προτινω σκαναρισμα και καθαρισμα με iolo system mechanic. Τον κανει τζετ τον υπολογιστη
TheELF Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 hp pavilion dv 6000, αγορασμένο προ 3ετίας. Φίλοι μου σιγά-σιγά, ένας-ένας, μη βαράτε απαπαπα Παναγία μου:! Λοιπόν ένα-ένα: 1. Έκανα καθαρισμό με το ccleaner. 2. Th registry πως τη καθαρίζω με το ccleaner? 3. Με τα windows7 τι γίνεται? Αριστερά στο ccleaner κάτω από το κουμπί που λέει καθαριστής(το πέρασες στα ελληνικά έτσι; ) έχει ένα κουμπί που λέει μητρώο εκεί κάνεις πρώτα «Έλεγχoς για Παραμέτρoυς.» και μετά «Διόρθωση Eπιλεγμέvωv Παραμέτρωv...» κάνε το κάνα δύο τρις φορές επανωτά μέχρι να μην βγάλει άλλα.
L.TAKIS Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Ευχαριστώ TheELF και driftingcris τώρα δουλεύει ρολόι. Το iolo system mechanic υπάρχει ελεύθερο;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.