turist Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Το έχω εδώ και ένα μήνα είναι το ιδανικό μικρό λόγω ανάλυσης οθόνης. καλή ποιότητα κατασκευής, καλές για τα κυβικά του επιδόσεις (αν και έχει μπει πάνω ο Vertex 2 και άλλα 2gb ram) είναι καλό και θα σου αρέσει. Πάρε και ένα Link για περισσότερα.
turist Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Έχει πολύ καλύτερες επιδόσεις από netbook και πολύ καλύτερα γραφικά.
vision Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 άλλο με το συγκεκριμένο επεξεργαστή υπάρχει για να έχουμε επιλογές; Βλέπω το HP Pavilion dm1z αλλά δεν ξέρω αν κυκλοφορεί στην Ελλάδα.
FKLDS Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Tο συγκεκριμένο laptop το αγόρασα πριν κανένα δίμηνο και μέχρι στιγμής έχω μείνει ευχαριστημένος. Στα υπέρ του: πολύ καλή ανάλυση οθόνης, ελαφρύ, σκληρός δίσκος με μεγάλη χωρητικότητα, 2 gb RAM (τα οποία τρέχουν ικανοποιητικά τα win7), 2 χρόνια εγγύηση, ποιότητα κατασκευής Sony. Στα κατά του: έλλειψη dvd slot (όπως τα περισσότερα στις 11,6 ίντσες). Περίμενα μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.