Προς το περιεχόμενο

ασυρματο ή ενσυρματο mouse ??

τζοαννα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας και απο μενα ειμαι καινουριο μελος και θα ηθελα να παρω αποψεις πανω στο θεμα ασυρματο ή ενσυρματο ποντικι(mouse).εχω παρει αποψεις διασκορπησμενες απο δω και απο κει αλλα δεν εβγαλα ακρη και ειπα να μπω σε ενα σχετικο φορουμ μπας και διαφωτιστω.θελω επισης να ακουσω αποψεις γενικα για το ποια χαρακτηριστικα πρεπει να πληροι ενα mouse για να ειναι ξεκουραστω στο χερι και αξιοπιστο.και τελος ποια θεωρειται καλυτερη μαρκα mouse.αυτα προς το παρον.θα περιμενω απαντησεις σας.ευχαριστω.

Δημοσ.

εγω θα σου προτεινω μονο ασυρματο μιας και δεν βολευει να μπλεκεις με καλωδια κλπ,ειναι πολυ πιο βολικο κατ εμε! τωρα απο μαρκες παλι εγω προτιμω logitch και microsoft.να κοιταξεις εαν θες να ειναι κατι απλο που να "αγκαλιαζει" ωραια το χερι η αν θες και κατι πιο περίπλοκο με κουμπια στο πλαι για "μπρος-πισω" στις σελιδες οταν σερφαρεις.αυτα απο μενα :-D

Δημοσ.

Συμφωνώ με το παιδί από πάνω. Το ασύρματο ξεμπέρδεψε αρκετά τον όγκο των καλωδίων κοντά στον υπολογιστή μου :P

Προτείνω logitech mk250. Είναι σετάκι πληκτρολόγιο και ποντίκι ασύρματα, αρκετά φθηνό, οι μπαταρίες αντέχουν πολύ (σίγουρα πάνω από μήνα με φουλ χρήση) και πιάνει σχετικά μακρυά χωρίς πρόβλημα(5-6 μέτρα χωρίς delay. Μετά αρχίζουν τα προβλήματα..)

Δημοσ.

Συμφωνώ με το παιδί από πάνω. Το ασύρματο ξεμπέρδεψε αρκετά τον όγκο των καλωδίων κοντά στον υπολογιστή μου :P

Προτείνω logitech mk250. Είναι σετάκι πληκτρολόγιο και ποντίκι ασύρματα, αρκετά φθηνό, οι μπαταρίες αντέχουν πολύ (σίγουρα πάνω από μήνα με φουλ χρήση) και πιάνει σχετικά μακρυά χωρίς πρόβλημα(5-6 μέτρα χωρίς delay. Μετά αρχίζουν τα προβλήματα..)

εχουμε και το ιδιο ακριβως ποντικι-πληκτρολογιο :P

Δημοσ.

Εγώ προτείνω ενσύρματο, διότι από τότε που έβαλα ασύρματο μου έχουν σπάσει τα νεύρα με τις μπαταρίες που τελειώνουν κάθε τόσο!

Sent from my X10i using Tapatalk

Δημοσ.

Εγώ προτείνω ενσύρματο, διότι από τότε που έβαλα ασύρματο μου έχουν σπάσει τα νεύρα με τις μπαταρίες που τελειώνουν κάθε τόσο!

Sent from my X10i using Tapatalk

γιαυτό ρώτησα το budget για να προτείνω.

οι μπαταρίες δεν παλεύονται...

Δημοσ.

σας ευχαριστω παρα πολυ παιδια και γω ειμαι της ιδιας αποψης.απλα καποιοι μου ειχαν πει να μην μπλεκω με ασυρματα λογου της συνεχως αλλαγης μπαταριας και τους φορτηστες.βρηκα και ενα logitech mouse μουρλια http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/Mice/Mice/Logitech-Mouse-M180-Wireless-Black-NB-910-002218.htm και ακομη ενα αυτο http://www.multirama.gr/products/product?pid=0479918&catid=030300 που το multirama το εχει και προσφορα 25%.ποιο λετε;εαν εχετε να προτεινετε και σεις κατι ευχαριστως

Δημοσ.

Ρε παιδιά εγώ έχω το Microsoft Wireless Mouse 5000, και με χρήση 5-8 ώρες τη μέρα θέλω άλλαγμα κάθε 5-6 μήνες...Το ποντίκι λέει ότι αντέχει μέχρι 9 μήνες(αλλά μάλλον με περιορισμένη χρήση)...Δες το άμα είναι...νομίζω τώρα κάνει περίπου 30€...Είναι και BlueTrack δηλαδή για (σχεδόν) όλες τις επιφάνειες εκτός από γυαλί, ή επιφάνειες που έχουν μεγάλη αντανάκλαση(π.χ. πολύ γυαλιστερά μέταλλα κτλ...)

Δημοσ.

ενσυρματο σιγουρα!Μια φορα πηρα ασυρματο και επρεπε να το κλεινω συνεχεια απο κατω να μη χαλαει μπαταριες, πολλες φορες το ξεχναγα..λογικο ειναι....ε δε συμφερει!!!!προτιμω το καλωδιακι!!!!

Δημοσ.

δλδ καθε ποτε θα πρεπει να αλλαζω μπαταριες ρε παιδια;;και κοστηζουν πολυ;νομιζα ηταν επαναφορτηζομενες..

Πάρε επαναφορτιζόμενες μαζί με ένα φορτιστή! Έτσι πέρασα 2 χρόνια με 4 μπαταρίες!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...