Προς το περιεχόμενο

5450 gpu acceleration

21nickgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εχω το εξης προβλημα που με απασχολει εδω και καιρο. σε ενα pc που ειχα στησει για σερφαρισμα στο internet με ενα pentium 4 630ΗΤ προσφατα εβαλα μια ati radeon 5450 προκειμενου να παιζει full hd video αλλα οταν μπαινω στο youtube και επιλεγω 1080 αναλυση ο υπολογιστης σερνεται και ο επεξεργαστης παει στο 100% γινεται με καποιον τροπο να κανω την gpu να αναλαμβανει την αναπαραγωγη των βιντεο ετσι ωστε να μπορω να δω τα βιντεο με ενα αξιοπρεπες framerate???και χωρις να πηγαινει στο 100% ο επεξεργαστης??? ευχαριστω προκαταβολικα

Δημοσ.

οι drivers ειναι οι πιο καινουργοι το λειτουργικο ειναι windows 7 ultimate ο browser ειναι ο chrome και η ραμ ειναι 1 gb

Δημοσ.

Δεν νομίζω να καταφέρεις κάτι μιας και χρειάζεται ο επεξεργαστής αρκετά για αυτήν την δουλεία για δοκίμασε και το opera η το mozzila

Δημοσ.

εν ετει 2011 1gb RAM? και μαλιστα με 7 ultimate.................... :confused: ?

και απορεις γιατι δεν τρεχει? το μονο που μενει ειναι να μας πεις οτι ειναι και τα Χ64..!!!!

Δημοσ.

πως γινεται να επηρεαζει η ραμ την αναπαραγωγη αφου οταν ειναι ανοιχτο το video σε full hd η ram ειναι το 60%???

Δημοσ.

Αυτο το 60% είναι στην πραγματικοτητα λιγο εικονικο... μιας και δεδομενα τα οποία υπο κανονικες συνθηκες θα ηταν στη μνημη τωρα λόγο ελλεψεις μνημης περνιούνται στο σκληρο και όποτε χρεάζεται τα τραβάει απο εκεί έχοντας αρκετα μεγάλο αντικτυπο στην ταχυτητα του συστήματος!

Δημοσ.

α καταλαβα παντως αμα βαλω ενα gb επιπλεον ram το προβλημα θα λυθει η θα ειναι λιγοτερο το shuttering???

λοιπον δοκιμασα να κανω direct x update και flash update και το προβλημα λυθηκε πλεον μπορει να παιζει video στο youtube σε αναλυση 1080p χωρις shuttering αλλα αμα βαλω ενα αρχειο mkv αναλυσης 1080 το shuttering ειναι εντονο... εχω περασει το k lite mega pack απο codecs και εχω δοκιμασει να το παιξω windows media player και το vlc καμια ιδεα???

Δημοσ.

Σχεδόν όλα τα streaming sites κάνουν χρήση του Adobe Flash Player για να αναπαράγουν τα video. Το Youtube είναι ένα από αυτά.

ΑΝ δεν έχεις αναβαθμίσει το Flash Player τουλάχιστον στην έκδοση 10.2 τζάμπα περιμένεις acceleration από την GPU σου. Πάνε σε αυτό το site κάνε click στο πρώτο link και θα σου πει ποια έκδοση έχεις φορτωμένη στον browser που χρησιμοποιείς εκείνη την στιγμή (πχ IE). Δεν σημαίνει ότι αν τρέξεις FF θα έχεις την ίδια γιατί ο flash player για αυτόν είναι διαφορετικός:

http://kb2.adobe.com/cps/155/tn_15507.html

10.3 η τελευταία έκδοση (με ένα κάρο bugs :mad:) και εννοείται πως αναβαθμίζεις αν είσαι κάτω από 10.2

ΑΛΛΑ και πάλι μην νομίζεις ότι σώθηκες. Η καινούρια έκδοση του Flash έχει HW acceleration ΜΕΡΙΚΩΣ. Πάλι το βαρύ φορτίο στην CPU πέφτει. Κι αν δεν έχεις CPU για 1080p, θα δυσκολευτείς και πάλι. Και εννοείται όχι με ΙΕ video streaming. FF και Opera όπως είπαν παραπάνω. Νομίζω πως και ο Chrome πλέον είναι εντάξει

Το να τρέχεις 1080p με player τοπικά που αναγνωρίζει GPU x.264 decoding πχ MPC είναι άλλο πράγμα και εκεί θα αναλάβει η 5450 σου. Πάρε κι έναν οδηγό γιατί και εκεί πρέπει να κάνεις μερικά πραγματάκια:

Accelerate x.264 1080p movies over the GPU Guide

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...