v5net Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 άλλο ένα νέο αναγκαίο κακό από το g αυτή την φορά (ζηλέψανε),που θα πρέπει να προσθέσουμε στα ήδη υπάρχοντα likes,share και δε συμμαζεύεται των social networks κλπ κλπ. και το κακό είναι όπως γράφουν ότι θα έχει δυνατό αντίκτυπο στην κατάταξη των σελίδων,ίσως πιο δυνατό και από το PR, δηλαδή σίγουρα θα το εκμεταλλευτούνε πολλοί με διάφορους τρόπους για να βγάλουν χρήμα, κάτι σαν την αγοραπωλησία backlinks. εγώ προτείνω όσοι από εδώ μέσα έχουμε λογαριασμό g να συγκεντρωθούμε και να δώσουμε όλοι από ένα +1 στις σελίδες όλων μας. το πως θα γίνει αυτό ας το συζητήσουμε αν και το βλέπω αρκετά εύκολο. να κάνουμε ένα κατάλογο ιστοσελίδων και να πάμε όλοι να δώσουμε σε όλες από ένα +1
xctaek21 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δεν ξέρω κατα πόσο κάποιος θα έχει ορέξη να κάθετε να κάνει like στου καθένα το site
lexmark Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δεν ξέρω κατα πόσο κάποιος θα έχει ορέξη να κάθετε να κάνει like στου καθένα το site Και κατά πόσο θα είναι σωστό κάτι τέτοιο. Αν εμένα, πχ, δεν μου αρέσει, για διαφόρους λόγους, ένα site κάποιου από εδώ γιατί να πατήσω το +1?
v5net Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 και αν το πατήσεις τι θα πάθεις δηλαδή; δεν κάνουμε πάντα ότι μας αρέσει αλλά ότι μας αναγκάζουν να κάνουμε, και αυτό το συγκεκριμμένο δεν είναι και κάτι το σπουδαίο. όσο για την όρεξη φυσικά και γω αν δεν είχα ιστοσελίδα δεν θα είχα καμία όρεξη, πέρυσι τέτοια εποχή θα ήμουν τελείως αδιάφορος. αυτοί που έχουν όμως ενδιαφέρονται , τέλος πάντων ας μη το κουράζουμε, απορρίπτεται.
lexmark Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 δεν κάνουμε πάντα ότι μας αρέσει αλλά ότι μας αναγκάζουν να κάνουμε Δεν κατάλαβα, δηλαδή θα με αναγκάσει κανείς να πατήσω +1 σε μια ιστοσελίδα που δεν μου αρέσει; Είτε είναι ελληνική είτε όχι; Όπου μου αρέσει φυσικά και θα πατήσω. Τώρα αν εσείς που έχετε ιστοσελίδες και θέλετε ντε και καλά να αυξήσετε τις επισκέψεις φροντίστε να είναι σωστές, ενδιαφέρουσες και τουλάχιστον όμορφα φτιαγμένες. Επίσης, επειδή μόνο απάντηση δεν ήταν αυτό το τελευταίο, πες μου το site σου και ξαμου εμένα τι θα πατήσω: το + ή το -
v5net Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 το "ότι μας αναγκαζουν να κάνουμε" αναφερόνταν καθαρά στο g φυσικά είσαι έξω από το χορό και δεν μπορείς να το καταλάβεις, το ποστ δε σε αφορά ούτε σε αναγκάζει κανείς να κάνεις ότι δε σου αρέσει, αυτό μας έλειπε. το είπες και μόνος σου..εσείς που έχετε ιστοσελίδες.. άρα τι ασχολείσαι; το ποστ ΔΕΝ απευθύνεται σε σένα. ήταν μια ιδέα που αποσύρεται. αλλά επίσης δεν καταλαβαίνω για ποιό λόγο αυτό το προσωπικά επιθετικό ύφος προς κάποιον που δεν το ξέρεις, αν έχεις προβλήματα μην τα μεταφέρεις εδώ.
lexmark Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 right... εγώ έχω προβλήματα που, απλά, είπα ότι καιρός είναι να αρχίσουμε να λειτουργούμε αξιοκρατικά.... yes sir. Ότι πεις! Ποιος λειτουργεί με αξίες αυτήν την εποχή, ε;! Συνεχίστε αγαπητέ να παρακαλάτε για ένα like ή ένα plus για τα site σας και βάλτε επίσης καμιά 50αρια από τους φίλους σας να το κάνουν.
v5net Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 αξιοκρατία στο ιντερνετ, μάλιστα το άκουσα κι αυτό το ανέκδοτο. θα παρακαλούσα κάποιον admin να το κλειδώσει γιατί παίρνει λάθος δρόμο, το θέμα έκλεισε λάθος μου που το άρχισα.
orotoi Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Τουλάχιστον αναγνωρίζεις τα λάθη.. Και μιας και απευθύνεσαι σε μένα (έμμεσα) σου λέω και γω το ίδιο με τον lexamrk.. Ποιο είναι το νόημα να προωθήσω ενα site που δε μ αρέσει? Αυτή γελοιότητα μας έχει φτάσει εδώ που είμαστε.. και αντι να δούμε να αλλάξουμε λίγο τη νοοτροπία αυτή (βλ. μίζες/φακελάκια/βύσματα/G +1 πέτσινα/αρπαχτές/βολέματα/στημένα παιχνίδια/παρκάρισμα στις ράμπες αναπήρων κτλ κτλ) συνεχίζουμε τη μαλακία... ΥΓ.. τίποτα προσωπικό. Απαντάω βάσει δεδομένων κ της πρότασης που έκανες, που μη νομίζεις οτι διαφέρει απο τα παραπάνω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.