poulinos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Επειδή τέτοιο πράγμα δε βρίσκω κυριακάτικα, την έκανα τη πατέντα τελικά. Ολα δουλεύουν ρολόϊ τώρα. Οντως ειχα διακλαδωτή L1/L2. Ε, απο βδομάδα θα βγώ να ψωνίσω έναν, τσάμπα τους δίνουν. Το φαξ πουλινέ έπαιζε, αφού μου είχα λάβει και είχα στείλει ένα κάρο φορές.Αφού αποσύνδεα του ρούτερ (δηλ το φαξ πάνω στο σπλίττερ). Τώρα τα συνέδεσα όπως μου ανέφερες, κι εν τέλει έβαλα το φαξ να παίξει ως φαξ μετά απο 5 χτύπους. Αυτό που ήθελα να κάνω αρχικά μάλλον δε γίνεται,τουλάχιστο δεν έβγαλα άκρη εγώ. Και πάλι θενκς για τη πολύτιμη βοήθεια. nai κυριακη δευτερα δεν θα βρεις.τριτη ναι θα βρεις και ειδικα σε κανα μεγαλο καταστημα θα ειναι με μισο ευρω. επαιζε γιατι οπως ειπες το συνδεες στο splitter στην θεση του ρουτερ για αυτο επαιζε.αν το συνδεες στο L2 δεν θα επαιζε. αν εννοεις οτι το αρχικο σου ηταν να καταλαβαινει η συσκευη αυτοματα ποτε ειναι φαξ και να λειτουργει μονο τοτε σαν φαξ ασχετα με τους χτυπους ,τοτε οπως ειπα και πιο πριν δεν το εχω δει ποτε να δουλευει στην ελλαδα αυτο.ισως το φαξ στελνει καποιο διαφορετικο pattern στην αρχη οποτε ξερει το μηχανημα οτι ειναι φαξ.αλλα δεν το εχω δει ναπαιζει.ισως δεντο υποστηριζουμε στην ελλαδα.μπορεις να το κανεις δοκιμη να δεις.να στειλεις φαξ αφου το ρυθμισεις.αν τολαβει κανονικα παιζει.αν το λαβει μετα απο 5 χτυπους τοτε μπα ατυχησες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.