dantes.00 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Τις διαφορές θα στις πει ο Nino Με λεπτομέρειες H quadro Που είχα έκανε για την δουλειά που την ήθελα σε κάποια προγράμματα σχεδιαστικά, αλλά ως εκεί και όχι παρα πέρα... Εννοώ no games no party... Περιμένοντας το nino...
ninos30 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Κι έλεγα γιατί φτερνιζόμουνα... Cuda + games = No Party Οπότε ξέχνα τες. Και Cuda=Επαγγελματικές. Δεν έχει άλλες που δεν. Διαφορετική σχεδίαση πυρήνα GPU για βαρύ rendering. Τώρα, για περιστασιακή χρήση τέτοιων προγραμμάτων, μια χαρά σε καλύπτουν και οι GeForce/Radeon. Και μια συμβουλή. Μην τρελαίνεσαι με όλα τα HW parts να είναι top-of the line. Η Noctua της Karmen είναι ότι καλύτερο σε αέρα και είναι για extreme OCing. Αλλά κάνει και 100 ευρώ. Με λίγα παραπάνω πάς σε υδρόψυξη που εκεί το OC είναι ακόμα πιο βαρύ. @Karmen. Έχω πάθει πλάκα με τα κόκκινα sleeved καλώδια του PSU σου. Τρελή γκ.βλααααααααα!!!! (το είπα Σαλονικιώτικα ) Γυναίκες όμως, ε? Τα έχει ταιριάξει όλα εκεί μέσα μαυροκόκκινα. Ψωνάρες! (αλλά δείχνει πολύ ωραία)
karmen1983 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Κι έλεγα γιατί φτερνιζόμουνα... A δεν ξέρω @Karmen. Έχω πάθει πλάκα με τα κόκκινα sleeved καλώδια του PSU σου. Τρελή γκ.βλααααααααα!!!! (το είπα Σαλονικιώτικα ) Γυναίκες όμως, ε? Τα έχει ταιριάξει όλα εκεί μέσα μαυροκόκκινα. Ψωνάρες! (αλλά δείχνει πολύ ωραία) Εμ είπα να το περιποιηθώ βεβαίως βεβαίως Αλλά κάνει και 100 ευρώ. Με λίγα παραπάνω πάς σε υδρόψυξη που εκεί το OC είναι ακόμα πιο βαρύ. Εχει πέσει και ο μόνος λόγος που δεν την κρατάω και να δώσω την Η70 είναι η διαφορά εμφάνισης γαμώτο Πολύ γαιδουρόψυχτρα και δεν πάνε και τα χρώματα των ανεμιστήρων
dantes.00 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Θενκς nino, με κάλυψες! Χρωστάμε χαρτομάντηλα με την Carmen (για το φτάρνισμα). Το σκεφτόμουν ότι όντως το ψειρίζω πολύ το θέμα, αλλά απλά έχω ένα θέμα με το θόρυβο. Η ειρωνία είναι ότι κάτω από το σπίτι μου περνούν διαρκώς νταλίκες, φτιαγμένα αμάξια-μηχανάκια... Τελικά κατέληξα να πάρω για ψύκτρα την ARctic Freezer 13 Pro...
ninos30 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Και πολύ καλά έκανες. Καλή ψύκτρα. Για τα λεφτά της super
karmen1983 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Και πολύ καλά έκανες. Καλή ψύκτρα. Για τα λεφτά της super Δε μου αρέσει το χρώμα πάλι Καλά γούστα είναι αυτά... Go for it Απλά εγώ θα πήγαινα στην Α70
ninos30 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Η Α70 έχει λίγο καλύτερη απαγωγή αλλά περισσότερο θόρυβο. Στα ίδια είναι πάνω κάτω. Αλλά και η αισθητική-αισθητική
karmen1983 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Η Α70 έχει λίγο καλύτερη απαγωγή αλλά περισσότερο θόρυβο. Στα ίδια είναι πάνω κάτω. Αλλά και η αισθητική-αισθητική Γυναίκες γυναίκες
dantes.00 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Η παραγγελία έφυγε! Ο λόγος όμως που ποστάρω είναι για να πω ένα ευχαριστώ σε εσάς που ασχοληθήκατε με την πάρτη μου...τελικά είναι μεγάλη δουλειά να συζητάς με άλλα άτομα που ψάχνονται γι αυτά τα θέματα!
karmen1983 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Η παραγγελία έφυγε! Ο λόγος όμως που ποστάρω είναι για να πω ένα ευχαριστώ σε εσάς που ασχοληθήκατε με την πάρτη μου...τελικά είναι μεγάλη δουλειά να συζητάς με άλλα άτομα που ψάχνονται γι αυτά τα θέματα! Καλοδούλευτο να είναι και χωρίς καμία μπλε οθόνη
NEKROMA Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 A δεν ξέρω Εμ είπα να το περιποιηθώ βεβαίως βεβαίως Εχει πέσει και ο μόνος λόγος που δεν την κρατάω και να δώσω την Η70 είναι η διαφορά εμφάνισης γαμώτο Πολύ γαιδουρόψυχτρα και δεν πάνε και τα χρώματα των ανεμιστήρων μπωρεις ευκολα να βαλεις ενα δευτερο ψυγειακι απο H70 η ενα διπλο after market απο πανω που εχεις και χωρο χεχεχε δεν πανα ειναι και 7κιλα με 10 ανεμηστηρες η αεροψηχτρα δεν παι μια μπρωστα σε διπλο ψυγειο σε H70
karmen1983 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 μπωρεις ευκολα να βαλεις ενα δευτερο ψυγειακι απο H70 η ενα διπλο after market απο πανω που εχεις και χωρο χεχεχε δεν πανα ειναι και 7κιλα με 10 ανεμηστηρες η αεροψηχτρα δεν παι μια μπρωστα σε διπλο ψυγειο σε H70 Ετοιμάζω custom υδρόψυξη άρα πάνε για σουτάρισμα και οι 2
NEKROMA Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Ετοιμάζω custom υδρόψυξη άρα πάνε για σουτάρισμα και οι 2 ε ναι τετοιο συστημα θελει τουλαχιστον 3πλο ψυγειο και αντλια swiftech 655< και θα δεις μετα τον 6core να ανεβαινει πολυυυυυ
karmen1983 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 ε ναι τετοιο συστημα θελει τουλαχιστον 3πλο ψυγειο και αντλια swiftech 655< και θα δεις μετα τον 6core να ανεβαινει πολυυυυυ Μου το ζητάει απο μόνος του η αλήθεια να λέγεται Μου κλείνει το μάτι ο άτιμος :lol:
NEKROMA Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Μου το ζητάει απο μόνος του η αλήθεια να λέγεται Μου κλείνει το μάτι ο άτιμος :lol: με αστεια υδροψυξη ειμαι στα 4.2 ο 955 και η gtx480 στα 860mhz++ για λειωσιμο σε alice/hunted/dirt3 εντελως αθορηβο με 6 12αριδες στο τριπλο σε ενα αστειο motherboard ολα αυτα και με θερμοκρασια δωματιου 35+
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.