karmen1983 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Η CPU είναι στην πλάτη όπως την κοιτάς στην photo. Από την πίσω πλευρά. Οπότε δεν... Για να λέει δεν ειναι ΔΕΝ
dantes.00 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Carmen μην ανησυχείς, δε θα σου ζητήσω rma... ...απλά ψάχνομαι σαν νέος. Δεν βρήκα άκρη με το που απάγει τον αέρα η gpu, αλλά λογικά με 3 fans στο κουτί δεν θα έχει πρόβλημα. Πριν λίγο (ψάχνοντας για cpu coolers καθώς τα πρώτα reviews που βρήκα για την Α70 δείχνουν καλή απαγωγή θερμότητας, αλλά τη βρίσκουν κάπως θορυβώδη), πέτυχα την παρακάτω εικόνα, όπου μου φαίνεται ανησυχητικό το πόσο κοντά πάνω από τις μνήμες τοποθετούνται αυτές οι ψύκτρες (φαίνεται η Arctic Freezer Pro 13). Οι μνήμες vengeance, που είναι ψηλότερες λόγω παθητικής ψύκτρας, θα χωράνε κάτω από μια τέτοια (θεωρώ ότι και η Α70 είναι ίδιου τύπου) cpu cooler ;
karmen1983 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Με την A70 Πρόβλημα δεν θα έχεις... Τώρα έχω στο κουτί μου την Noctua και μου καλύπτει την πρώτη υποδοχή και μιλάμε για κτήνος... Και για του λόγου το αληθές
dantes.00 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Η CPU είναι στην πλάτη όπως την κοιτάς στην photo. Από την πίσω πλευρά. Οπότε δεν... Αν εννοείς σε αυτήηηηηη την εικόνα (!), τότε καταλαβαίνω πως η cpu είναι κάτω, σε επαφή με τη χάλκινη πλακέτα.
karmen1983 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Αν εννοείς σε αυτή την εικόνα, τότε καταλαβαίνω πως η cpu είναι κάτω, σε επαφή με τη χάλκινη πλακέτα. Διόρθωσε το λινκ...
dantes.00 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Με την A70 Πρόβλημα δεν θα έχεις... Τώρα έχω στο κουτί μου την Noctua και μου καλύπτει την πρώτη υποδοχή και μιλάμε για κτήνος... Και για του λόγου το αληθές Fans δε χρειάστηκες με τη noctua; Λόγω case fans να υποθέσω ότι ψύχεται καλά ε;
karmen1983 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Fans δε χρειάστηκες με τη noctua; Λόγω case fans να υποθέσω ότι ψύχεται καλά ε; Εχει 2 ανεμιστήρια... Απλά στη φώτο δε τα είχα βάλει... Αυτή είναι και μιλάμε είναι 2 φορές σα την A70 http://www.msystems.gr/index.php?category=1401&product=10680 Αν εννοείς σε αυτήηηηηη την εικόνα (!), τότε καταλαβαίνω πως η cpu είναι κάτω, σε επαφή με τη χάλκινη πλακέτα. Εννοεί ότι ο επεξεργαστής και η ψύχτρα είναι πίσω από την πλάτη της πλακέτας της κάρτας γραφικών οπότε δεν...
dantes.00 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Να υποθέσω ότι είναι κ πιο αθόρυβη, ακόμα κ με fans επάνω...αρχίζω κ ψήνομαι να περιμένω λίγο καιρό για ψύκτρα, μπας κ πάρω καμιά καλύτερη, κ να τα δώσω τώρα στο τροφοδοτικό (αυτό με 5 ετή εγγύηση που μόλις πήρε αύξηση 30€ λόγω χρηματιστηρίου...)
karmen1983 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Να υποθέσω ότι είναι κ πιο αθόρυβη, ακόμα κ με fans επάνω...αρχίζω κ ψήνομαι να περιμένω λίγο καιρό για ψύκτρα, μπας κ πάρω καμιά καλύτερη, κ να τα δώσω τώρα στο τροφοδοτικό (αυτό με 5 ετή εγγύηση που μόλις πήρε αύξηση 30€ λόγω χρηματιστηρίου...) Περιμένε να πάρεις την Noctua μου Μηηηηηηηηηηηηηηηηηην αγοράσεις ψύχτρα μηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
dantes.00 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Εχει 2 ανεμιστήρια... Απλά στη φώτο δε τα είχα βάλει... Αυτή είναι και μιλάμε είναι 2 φορές σα την A70 http://www.msystems.gr/index.php?category=1401&product=10680 Εννοεί ότι ο επεξεργαστής και η ψύχτρα είναι πίσω από την πλάτη της πλακέτας της κάρτας γραφικών οπότε δεν... Σωστάαααα, οι ανεμιστήρες της gpu νομίζω κοιτούν κάτω (και μάλλον σίγουρα βγάζουν εκτός κουτιού τον αέρα)! Περιμένε να πάρεις την Noctua μου Μηηηηηηηηηηηηηηηηηην αγοράσεις ψύχτρα μηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Αχαχαχαχαχα.. Γιατί, δε σου έκανε τελικά;
karmen1983 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Αχαχαχαχαχα.. Γιατί, δε σου έκανε τελικά; Μου κάνει απλά θα βάλω την H70 Πάνω... Εχω και τις 2
dantes.00 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Μου κάνει απλά θα βάλω την H70 Πάνω... Εχω και τις 2 Θες να πεις ότι αφού σου περισσεύει μια, θα μου τη χαρίσεις;;;;
karmen1983 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Θες να πεις ότι αφού σου περισσεύει μια, θα μου τη χαρίσεις;;;; Ε ναι βρε τσακάλι είσαι :lol:
dantes.00 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Ε ναι βρε τσακάλι είσαι :lol: Ααα, τί καλή!!! Θα σου στείλω pm με διεύθυνση Άσχετη παρένθεση...Οι nvidia gpus με τους cuda cores έχουν διαφορά από τις amd στα σχεδιαστικά προγράμματα; Μιλάω για τις μη επαγγελματικές κάρτες Αν θυμάμαι καλά, στην προηγούμενη σύνθεσή σου (στην προηγούμενη υπογραφή εννοώ), είχες μια Quadro. Μ αυτήν είδες διαφορές σημαντικές σε τέτοιες δουλειές;
karmen1983 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Ααα, τί καλή!!! Θα σου στείλω pm με διεύθυνση Άσχετη παρένθεση...Οι nvidia gpus με τους cuda cores έχουν διαφορά από τις amd στα σχεδιαστικά προγράμματα; Μιλάω για τις μη επαγγελματικές κάρτες Αν θυμάμαι καλά, στην προηγούμενη σύνθεσή σου (στην προηγούμενη υπογραφή εννοώ), είχες μια Quadro. Μ αυτήν είδες διαφορές σημαντικές σε τέτοιες δουλειές; Τις διαφορές θα στις πει ο Nino Με λεπτομέρειες H quadro Που είχα έκανε για την δουλειά που την ήθελα σε κάποια προγράμματα σχεδιαστικά, αλλά ως εκεί και όχι παρα πέρα... Εννοώ no games no party...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.