Προς το περιεχόμενο

ενω εχω επλεξει να κανει BOOT απο το DVD και βεβαια βλεπει και την συσκευη, δεν κανει με τιποτα !!!

geioannou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολλά sata dvd έχουν πρόβλημα όταν ο controler είναι ρυθμισμενος σε ACHI για δοκίμασε σε EIDE και μετά το αλλάζεις πάλι σε ACHI.....μια υπόθεση έκανα και εγώ

Δημοσ.

Μήπως το λειτουργικό είναι windows 7??????? Και μήπως κάνεις quick boot????? Άμα κάνεις έτσι τότε φρόντισε να κάνεις boot από ρύθμιση μέσα από την ίδια την bios!!!! Δλδ, να βλέπει μονιμα ως πρώτη συσκευή το dvdrom, μετά άλλαξε το, μετά την εγκατάσταση. Κ επίσης το dvd rom να είναι sata!!!!!! Από dvd rom ide τα 7 δεν μπαίνουν!!!!!

Δημοσ.

Επίσης κάποιες μητρικές της asus έχουν την εξής μ@κ@κι@, δεν μπορείς να εγκαταστήσεις 7! Μιλάω για κάτι μητρικές 4εριας. Πρόσφατα έπεσε ένας τέτοιος υπολογιστής στα χεριά μου και δεν μπορούσα να εγκαταστήσω τα 7! Δεν έβλεπε τον σκληρό!!! Παρόλο που είχα επιλέξει το dvdrom μέσα απο την bios, ήταν και sata το dvdrom, δεν έβλεπε με τίποτα τον σκληρό, είχα αλλάξει και τους sata controlers, τζίφος. Μήπως η μητρική σου φίλε μου είναι asus 3 4 ετών?

Δημοσ.

Μηπως το λειτουργικο που εχεις ειναι αντιγραμενο; Αν ναι σινιθως πρεπει να καις το iso και οχι τα αρχεια απο καποιο προγραμα πχ daemon tools ;)

Μήπως το λειτουργικό είναι windows 7??????? Και μήπως κάνεις quick boot????? Άμα κάνεις έτσι τότε φρόντισε να κάνεις boot από ρύθμιση μέσα από την ίδια την bios!!!! Δλδ, να βλέπει μονιμα ως πρώτη συσκευή το dvdrom, μετά άλλαξε το, μετά την εγκατάσταση. Κ επίσης το dvd rom να είναι sata!!!!!! Από dvd rom ide τα 7 δεν μπαίνουν!!!!!

Φιλε μου εγω απο Ide τα εκανα και εγινε

Δημοσ.

το προβλημα τελικα ηταν μια καρτα δυκτιου.

μετα απο πολλα την εβγαλα (αρχισα να βγαζω δηλαδη πολλα απο επανω) και ειδα οτι οταν ηταν αυτη επανω δεν προχωραγε....

τι αλλο θα δουμε !!!!

και παντα συμβαινει οταν πας να κανεις κατι ουτος η αλλος πολυπλοκο και σε μπερδευει τελειως.....

Δημοσ.

Εγώ το έχω ξαναπεί ότι ο Άγιος των PC είναι GAY και ανώμαλος. Δεν βγάζεις άκρη μαζί του...

Δημοσ.

Ουτε καν ... ανετα μπαινουν

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...