SPANK Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Τελικά άλλαξες μητρική η δούλεψε με την παλιά τι έκανες τελικα ?
ten-ten Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Πολλά sata dvd έχουν πρόβλημα όταν ο controler είναι ρυθμισμενος σε ACHI για δοκίμασε σε EIDE και μετά το αλλάζεις πάλι σε ACHI.....μια υπόθεση έκανα και εγώ
panos_chem Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Μήπως το λειτουργικό είναι windows 7??????? Και μήπως κάνεις quick boot????? Άμα κάνεις έτσι τότε φρόντισε να κάνεις boot από ρύθμιση μέσα από την ίδια την bios!!!! Δλδ, να βλέπει μονιμα ως πρώτη συσκευή το dvdrom, μετά άλλαξε το, μετά την εγκατάσταση. Κ επίσης το dvd rom να είναι sata!!!!!! Από dvd rom ide τα 7 δεν μπαίνουν!!!!!
phanispal Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Μπορείς να παραθέσεις όλες τις διαθέσιμες σχετικές επιλογές και εκείνη που χρησιμοποιείς εσύ;
panos_chem Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Επίσης κάποιες μητρικές της asus έχουν την εξής μ@κ@κι@, δεν μπορείς να εγκαταστήσεις 7! Μιλάω για κάτι μητρικές 4εριας. Πρόσφατα έπεσε ένας τέτοιος υπολογιστής στα χεριά μου και δεν μπορούσα να εγκαταστήσω τα 7! Δεν έβλεπε τον σκληρό!!! Παρόλο που είχα επιλέξει το dvdrom μέσα απο την bios, ήταν και sata το dvdrom, δεν έβλεπε με τίποτα τον σκληρό, είχα αλλάξει και τους sata controlers, τζίφος. Μήπως η μητρική σου φίλε μου είναι asus 3 4 ετών?
phanispal Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Κάτι άλλο θα ευθυνόταν στην περίπτωσή σου λογικά.
Arisyo13 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Μηπως το λειτουργικο που εχεις ειναι αντιγραμενο; Αν ναι σινιθως πρεπει να καις το iso και οχι τα αρχεια απο καποιο προγραμα πχ daemon tools Μήπως το λειτουργικό είναι windows 7??????? Και μήπως κάνεις quick boot????? Άμα κάνεις έτσι τότε φρόντισε να κάνεις boot από ρύθμιση μέσα από την ίδια την bios!!!! Δλδ, να βλέπει μονιμα ως πρώτη συσκευή το dvdrom, μετά άλλαξε το, μετά την εγκατάσταση. Κ επίσης το dvd rom να είναι sata!!!!!! Από dvd rom ide τα 7 δεν μπαίνουν!!!!! Φιλε μου εγω απο Ide τα εκανα και εγινε
geioannou Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 το προβλημα τελικα ηταν μια καρτα δυκτιου. μετα απο πολλα την εβγαλα (αρχισα να βγαζω δηλαδη πολλα απο επανω) και ειδα οτι οταν ηταν αυτη επανω δεν προχωραγε.... τι αλλο θα δουμε !!!! και παντα συμβαινει οταν πας να κανεις κατι ουτος η αλλος πολυπλοκο και σε μπερδευει τελειως.....
ninos30 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Εγώ το έχω ξαναπεί ότι ο Άγιος των PC είναι GAY και ανώμαλος. Δεν βγάζεις άκρη μαζί του...
ProIcons Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Μήπως το λειτουργικό είναι windows 7??????? Και μήπως κάνεις quick boot????? Άμα κάνεις έτσι τότε φρόντισε να κάνεις boot από ρύθμιση μέσα από την ίδια την bios!!!! Δλδ, να βλέπει μονιμα ως πρώτη συσκευή το dvdrom, μετά άλλαξε το, μετά την εγκατάσταση. Κ επίσης το dvd rom να είναι sata!!!!!! Από dvd rom ide τα 7 δεν μπαίνουν!!!!! Ουτε καν ... ανετα μπαινουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.