Προς το περιεχόμενο

ενω εχω επλεξει να κανει BOOT απο το DVD και βεβαια βλεπει και την συσκευη, δεν κανει με τιποτα !!!

geioannou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ενω εχω επλεξει να κανει BOOT απο το DVD και βεβαια βλεπει και την συσκευη, δεν κανει με τιποτα !!!

μολις ανεβει η μητρικη και διξει το hardware μετα σε μαυρι οθονη αναβοσβηνει ο κερσορας !!!!

εχει κανεις καμια ιδεα !!!!

Δημοσ.
  Στις 30/6/2011 στις 7:01 ΜΜ, geioannou είπε

μολις ανεβει η μητρικη και διξει το hardware μετα σε μαυρι οθονη αναβοσβηνει ο κερσορας !!!!

Σορρυ για το off topic αλλα με αυτο το Nick δεν πιστευω να εισαι αυτος που νομιζω ε? :fear:

και παλι σορρυ.περιμενε υπαρχουν ικανοτατα ατομα εδω μεσα να σου απαντησουν.

Δημοσ.
  Στις 30/6/2011 στις 7:01 ΜΜ, geioannou είπε

To cd/dvd που έχεις μέσα είναι bootable?

Δημοσ.
  Στις 30/6/2011 στις 7:17 ΜΜ, karmen1983 είπε

To cd/dvd που έχεις μέσα είναι bootable?

ε, φυσικα. ειναι λειτουργικο συστημα που εχω χρεισιμοποιησει χιλιαδες φορες στο περελθον.

επισης εκανα και δοκιμη και με αλλο bootable δισκακι για παν ενδεχομενο.....

Δημοσ.
  Στις 30/6/2011 στις 7:20 ΜΜ, geioannou είπε

ε, φυσικα. ειναι λειτουργικο συστημα που εχω χρεισιμοποιησει χιλιαδες φορες στο περελθον.

επισης εκανα και δοκιμη και με αλλο bootable δισκακι για παν ενδεχομενο.....

Εχεις τίποτα usb hub επάνω συνδεδεμένο; Γενικά αν έχεις Usb συσκευές αφαίρεσέ τις όλες εκτός keyboard Και mouse

Δημοσ.

επειδη το φανταστικα και εγω αυτο, εχω αφερεσει σκληρο και οτιδηποτε αλλο που θα μπορουσε να το επηρεάσει....

μα γιαυτο εχω σκασει...!!!!

Δημοσ.

τιποτα απολυτο. μαλιστα παιζει εδο κα πολυ καιρο απροβληματιστα.....

Δημοσ.
  Στις 30/6/2011 στις 7:28 ΜΜ, geioannou είπε

τιποτα απολυτο. μαλιστα παιζει εδο κα πολυ καιρο απροβληματιστα.....

Μπες στο Bios Και κάνε reset to defaults και ξαναδοκίμασε

Δημοσ.
  Στις 30/6/2011 στις 7:34 ΜΜ, geioannou είπε

εχω κανει reset γαζοντας την μπαταρια !!!!! :fear:

Ε και γιατί δεν τα λες από την αρχή βρε θηρίο να μην κάνω υποθέσεις που τις έχεις δοκιμάσει;

Δημοσ.

εχω αλλαξει 3 cd και τιποτα....

εβαλα μια αλλη μητρικη και επεξε αμεσως, αλλα εκει που ετρεξα αυτο που ηθελα δεν το επερνε σωστα.

υποψιαζομαι κατι στο ρευμα, μιας και κατι παρομοιο ειχα και πριν 4-5 ημερες.

προσπαθουσα να κανω κατι και δεν επαιζε τιποτα. τα παρατησα και τα εκανα απο την αρχη το πρωι και ολα πηγα οπως επρεπε. ρωτησα καποιον σχετικο και μου ειπε οτι οφειλόταν στην ταση του ρευματος απο την ΔΕΗ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...