Προς το περιεχόμενο

home studio

NeverMike

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειμαι 17 χρονων και θελω να φτιαξω στο σπιτι μου ενα home studio....θα ηθελα καποιος να μου πει τι εξοπλισμο χρειαζομαι,ποσο θα μου κοστισει και τι πρεπει να κανω για να μαθω καλα την δουλεια της ηχογραφισης???Αν μπορειτε να μου τα πειτε οσο πιο αναλυτικα γινεται.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

χμ...άνοιξες μεγάλο θέμα αδελφέ μου!Πρώτα απο όλα θα πρέπει να δεις αν θες να το κάνεις επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά.Και εκτός αυτού πρέπει μετά να δεις τι ακριβως θες να κάνεις?Εννοώ να ηχογραφήσεις τι?:/Και λογικά θα πρέπει να πας κάπου να μάθεις κάποια "κόλπα".Εγώ μιας και σπουδάζω Μουσική Τεχνολογία και έιμαι drummer,θα σου πω 2-3 συμβουλές!Πρώτα απο όλα ανεξάρτητα αν χρησιμοποιείς iMac ή Windows θα χρειαστείς μια κάρτα ήχου,ένα ζευγάρι monitor ηχείων και εξαρτάται αν τα ηχεία θα είναι passive ή active ίσως χρειαστείς έναν ενισχυτή!Μετά ένα ζευγάρι ακουστικά και ένα midi clavie(keyboard) για να μπορείς να γράφεις στα προγράμματα που θα επιλέξεις.Στην σύνεχεια είναι τα μικρόφωνα σου,προενισχυτές για αυτά,κονσόλα μίξης κλπ.Δώσε μας παραπάνω πληροφορίες για καλύτερες συμβουλές!

Δημοσ.

Και ένα budget θα πρέπει να αναφερθεί, καθώς άλλα πράγματα θα πάρεις αν διαθέτεις 1000 ευρώ και άλλα αν διαθέτεις 500.000 ευρώ... :rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...