Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αν δεν λύσει αυτά τα θέματα η google σύντομα βλέπω να την κάνουμε όλοι για αλλού, δεν γίνεται τώρα με κινητό 500ευρώ να μην έχω βιντεοκλήση στο skype γιατί έχω 2.2.2 και όχι 2.3...λύση τώρα...

Δημοσ.

Δεν ειναι ουτε θεμα gbread ουτε θεμα google. Ειναι καθαρα θεμα τις εταιριας που βγαζει το skype. Γιατι το fring πχ δουλευει σε 2.1 2.2 2.3? Και σε πληθώρα συσκευων. Ο αδερφός μου ειχε ενα κινεζικο noname android και βλεπομασταν μια χαρα μεσω fring.Απλα το skype τον παιζει.

Δημοσ.

Καθε αλλαγη ευμπροσδεκτη αλλα νομιζω οτι θα τα καταφερουμε εστω και με απλα κινητα...

Δημοσ.

Στην νεότερη έκδοση 2.0.0.47 του Skype μόλις βγεις από την εφαρμογή δεν τρέχει στο παρασκήνιο και δεν χρειάζεται να ξαναγράψεις τον κωδικό για να ξανά μπείς. :-D

Δημοσ.

Στην νεότερη έκδοση 2.0.0.47 του Skype μόλις βγεις από την εφαρμογή δεν τρέχει στο παρασκήνιο και δεν χρειάζεται να ξαναγράψεις τον κωδικό για να ξανά μπείς. :-D

οταν λες "βγεις" εννοεις να κανεις sign out ή απλα επιστρεψεις στη homescreen?

γιατι οταν κανω sign out οχι απλα μου ζηταει ξανα κωδικο , αλλα για καποιο λογο δε μενει συμπληρωμενος οπως πριν και πρεπει να πληκτρολογω :mad:

Δημοσ.

γιατι οταν κανω sign out οχι απλα μου ζηταει ξανα κωδικο , αλλα για καποιο λογο δε μενει συμπληρωμενος οπως πριν και πρεπει να πληκτρολογω :mad:

Δυστυχως μονο με sign out κλεινει το προγραμμα και μετα οταν θες να ξαναμπεις πρεπει να βαλεις παλι τον κωδικο σου.

Ελπιζω στο επομενο update να το διορθωσουν γιατι ειναι πραγματικα σπαστικο.

Δημοσ.

Υπερβαλεις. Οχι οτι η αυτονομια δεν εχει προβλημα, φυσικα και εχει αλλα το 16 ωρες σε καμια περιπτωση δεν ισχυει στα περισσοτερα Android κινητα.

Δεν υπερβαλει.Πρεπει να κλεισεις 3g,αυτοματους συνγχρονισμους,gprs μυδια ξυδια για να σου αντεξει μια-μιαμιση μερα.

Δημοσ.

Και αναγκαστικό κλείσιμο να κάνω δεν μου ζητάει κωδικό όταν ξαναμπω.

android.png

Δημοσ.

Ισως επειδη το desire δεν εχει camera.

Παντως ειναι πολυ σπαστικο που η εφαρμογη τρεχει συνεχεια στο background και δεν μπορεις να την κλεισεις απο πουθενα.

stop skype app με ενα κλικ ^_^

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...