3leven Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Αντε να ερθει το Gingerbread στο x10 να τρελαθουμε
for4 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 αν δεν λύσει αυτά τα θέματα η google σύντομα βλέπω να την κάνουμε όλοι για αλλού, δεν γίνεται τώρα με κινητό 500ευρώ να μην έχω βιντεοκλήση στο skype γιατί έχω 2.2.2 και όχι 2.3...λύση τώρα...
Robertox25 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Skype 2.0.45 patched to work with SGS/SGS2 and many other devices μολις δοκιμασα το skype απο xda... σε sgs δουλευει η πιο παλια εκδοση που δινει... αψογο!!! και μπροστα και πισω καμερα!
stlag Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 μήπως γνωρίζει κανείς που μπορούμε να βρούμε το "stop Skype"; στο Android Market δεν υπάρχει!
orlox Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δεν ειναι ουτε θεμα gbread ουτε θεμα google. Ειναι καθαρα θεμα τις εταιριας που βγαζει το skype. Γιατι το fring πχ δουλευει σε 2.1 2.2 2.3? Και σε πληθώρα συσκευων. Ο αδερφός μου ειχε ενα κινεζικο noname android και βλεπομασταν μια χαρα μεσω fring.Απλα το skype τον παιζει.
21century Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Καθε αλλαγη ευμπροσδεκτη αλλα νομιζω οτι θα τα καταφερουμε εστω και με απλα κινητα...
vassar Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 μήπως γνωρίζει κανείς που μπορούμε να βρούμε το "stop Skype"; στο Android Market δεν υπάρχει! Εδώ υπάρχει https://market.android.com/details?id=com.wetcarrot.stopskype απλά αναφέρει οτι δε λειτουργεί με τη τελευταία έκδοση.
coffeex Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Στην νεότερη έκδοση 2.0.0.47 του Skype μόλις βγεις από την εφαρμογή δεν τρέχει στο παρασκήνιο και δεν χρειάζεται να ξαναγράψεις τον κωδικό για να ξανά μπείς.
qsis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Στην νεότερη έκδοση 2.0.0.47 του Skype μόλις βγεις από την εφαρμογή δεν τρέχει στο παρασκήνιο και δεν χρειάζεται να ξαναγράψεις τον κωδικό για να ξανά μπείς. οταν λες "βγεις" εννοεις να κανεις sign out ή απλα επιστρεψεις στη homescreen? γιατι οταν κανω sign out οχι απλα μου ζηταει ξανα κωδικο , αλλα για καποιο λογο δε μενει συμπληρωμενος οπως πριν και πρεπει να πληκτρολογω
epivitor Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 οταν λες "βγεις" εννοεις να κανεις sign out ή απλα επιστρεψεις στη homescreen? γιατι οταν κανω sign out οχι απλα μου ζηταει ξανα κωδικο , αλλα για καποιο λογο δε μενει συμπληρωμενος οπως πριν και πρεπει να πληκτρολογω Δυστυχως μονο με sign out κλεινει το προγραμμα και μετα οταν θες να ξαναμπεις πρεπει να βαλεις παλι τον κωδικο σου. Ελπιζω στο επομενο update να το διορθωσουν γιατι ειναι πραγματικα σπαστικο.
aris1986 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Υπερβαλεις. Οχι οτι η αυτονομια δεν εχει προβλημα, φυσικα και εχει αλλα το 16 ωρες σε καμια περιπτωση δεν ισχυει στα περισσοτερα Android κινητα. Δεν υπερβαλει.Πρεπει να κλεισεις 3g,αυτοματους συνγχρονισμους,gprs μυδια ξυδια για να σου αντεξει μια-μιαμιση μερα.
coffeex Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 οταν λες "βγεις" εννοεις να κανεις sign out ή απλα επιστρεψεις στη homescreen? γιατι οταν κανω sign out οχι απλα μου ζηταει ξανα κωδικο , αλλα για καποιο λογο δε μενει συμπληρωμενος οπως πριν και πρεπει να πληκτρολογω Και αναγκαστικό κλείσιμο να κάνω δεν μου ζητάει κωδικό όταν ξαναμπω.
bandit400 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Ισως επειδη το desire δεν εχει camera. Παντως ειναι πολυ σπαστικο που η εφαρμογη τρεχει συνεχεια στο background και δεν μπορεις να την κλεισεις απο πουθενα. stop skype app με ενα κλικ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα