MIKELTHEDRUMMER Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Ισως επειδη το desire δεν εχει camera. Παντως ειναι πολυ σπαστικο που η εφαρμογη τρεχει συνεχεια στο background και δεν μπορεις να την κλεισεις απο πουθενα. Μπορει να φταει αυτο...Και εγω το προσεξα αυτο οτι τρεχει συνεχως στο background,αλλα μολις εκανα αποσυνδεση σταματησε..
arxaggelos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Μάλλον γιατί είναι "παλιό" για δεδομένα μαρκετινγκ, έστω κι αν το υποστηρίζει κανονικότατα το hardware. Ας ελπίζουμε ότι οι xda θα το μαγειρέψουν και θα βγάλουν καμία έκδοση που να τρέχει κανονικά.
efo355 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 To Galaxy S βγήκε πέρυσι, και έχει μπροστά κάμερα, αλλά δεν είναι στις συμβατές συσκευές. Κια δεν νομίζω ότι του λείεπι ούτε μνήμη, ούτε επεξεργαστική ισχύς. Τί ζώα θεέ μου. http://www.youtube.com/watch?v=Z5mZQ969RZM&feature=related
javment Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Πάντως για το galaxy s, έκανα update στο skype και στις πληροφορίες στο market αλλά και στην έναρξη του προγράμματος μου έλεγε για υποστήριξη video call, δεν το έχω δοκιμάσει(δεν βρήκα κανέναν online)!
vassar Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Μπορει να φταει αυτο...Και εγω το προσεξα αυτο οτι τρεχει συνεχως στο background,αλλα μολις εκανα αποσυνδεση σταματησε.. Συνεχίζει και μετά την αποσύνδεση να τρέχει κάποια υπηρεσία του, καθώς και αυτόματα με την έναρξη της συσκευής παρόλο που το έχω απενεργοποιημένο να μη ξεκινάει αυτόματα και έτσι ίσως να αυξάνει και τη κατανάλωση της μπαταρίας.
Eversor Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Άρα από τη στιγμή που το έκαναν κατά αυτόν τον τρόπο είναι ας πούμε, προνόμιο για λίγους.. Μάλιστα
3dmyworld Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Για τα αλλα δεν εχει βιντεοκλησεις;;;; Εχω το LG Optimus 2x εκανα αναβαθμιση αλλα δεν βλεπω πουθενα να αναφερει για βιντεοκλησεις. θέλει την 2.3...το LG εχεο 2.2
qsis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Ισως επειδη το desire δεν εχει camera. Παντως ειναι πολυ σπαστικο που η εφαρμογη τρεχει συνεχεια στο background και δεν μπορεις να την κλεισεις απο πουθενα. οταν κανεις sign out δεν κλεινει τελειως? υπαρχει παντως ενα προγραμματακι στο μαρκετ που λεει οτι το κλεινει τελειως στο lg p500 μου παντως ακομα δεν εφτιαξαν το θεμα οπου εισαι "υποχρεωτικα" σε ανοικτη ακροαση (εκτος αν βαλεις ακουστικα )
vassar Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 οταν κανεις sign out δεν κλεινει τελειως? υπαρχει παντως ενα προγραμματακι στο μαρκετ που λεει οτι το κλεινει τελειως Πιο είναι το προγραμματάκι που το κλείνει τελείως;
Mad_man Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Skype 2.0.45 patched to work with SGS/SGS2 and many other devices
ntouzieras Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Συνεχίζει και μετά την αποσύνδεση να τρέχει κάποια υπηρεσία του, καθώς και αυτόματα με την έναρξη της συσκευής παρόλο που το έχω απενεργοποιημένο να μη ξεκινάει αυτόματα και έτσι ίσως να αυξάνει και τη κατανάλωση της μπαταρίας. στο market υπαρχει μια εφαρμογη που λεγεται stop skype. απλα το πατας και κλεινει το skype
tsagod Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Skype 2.0.45 patched to work with SGS/SGS2 and many other devices Που το βρισκω;
iniohos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Που το βρισκω; πατας πανω στο λινκ που εχει δωσει ο φιλος και μπαινεις μεσα στο forum του xda, στο αναλογο θεμα και ακολουθεις τις οδηγιες του πρωτου ποστ....
arxaggelos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Skype 2.0.45 patched to work with SGS/SGS2 and many other devices ...δεν πρόλαβα καν να τελειώσω να γράφω το ποστ που έλεγε ότι θα καθαρίσουν οι xda :mrgreen:
egw_eimai_re Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Βασικά εχω δει και καθρεφτακί σε κάμερα λαπτοπ. Για να καταγράφει εικόνα πίσω από την οθόνη γιατί να μην βγει κ σε κινητό?... Κάτι τέτοιο αχαχα καλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα