marantonis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Sorry για τα κεφαλαία, αλλά σε κεφαλαία το βρήκα και βαριέμαι να το ξαναγράφω. Μην το ανοίξει όποιος τρώει. ΛΕΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ: "ΜΑΝΟΥΛΑ, ΖΩΓΡΑΦΙΣΑ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΓΙΟΝ ΤΟ ΣΕΝΤΟΝΙ". ΝΕΥΡΙΑΣΜΕΝΗ ΑΥΤΗ, ΧΤΥΠΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑΣ.ΜΕΤΑΝΙΩΜΕΝΗ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ, ΠΑΡΑΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ. ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ, Η ΜΙΚΡΗ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΕΙΧΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ, ΣΤΟ......ΣΕΝΤΟΝΙ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ "ΜΑΝΟΥΛΑ..Σ'ΑΓΑΠΩ." ΑΦΗΣΕ ΤΟ Κ ΕΣΥ ...ΜΙΑ ΩΡΑ ΣΤΟΠΡΟΦΙΛ ΣΟΥ, ΔΕΙΞΕ Κ ΕΣΥ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΒΙΑΣ. Τελικα ο κοσμος μου επιφυλασσει ακομα πολλες εκπληξεις. Η σκηνη που περιγραφεται στο σποιλερ θα μπορουσε ανετα να ηταν σε επεισοδιο του σαουθ παρκ. 1
SlackulatoR Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Venue never again . Πολύ πολύ βαρετά και τίποτα ενδιαφέρον στο οπτικό πεδίο , τα περισσότερα ήταν ανήλικα Εμένα μου την σπάνε τα άτομα που σε κάθε έξοδο τους θεωρούν απαραίτητο να βγουν ένα κάρο φωτό και να ενημερωθεί το προφίλ τους με το που γυρίσουν . Επίσης μου την σπάνε τα κοινά προφίλ των ζευγαριών που δεν ξέρω πότε είναι online ο καθένας τους ενώ εγώ ξέρω το ένα άτομο μόνο. Το πιο εκνευριστικό είναι με διαφορά είναι που γεμίζουν το προφίλ τους με φωτογραφίες των μωρών τους λες και το προφίλ είναι του μωρού τους. Η μαγκιά είναι να το κάνεις το upload εκείνη την ώρα από το Venue και από το very smartphone
Jason13 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Η μαγκιά είναι να το κάνεις το upload εκείνη την ώρα από το Venue και από το very smartphone χαχαχαχαχαχαχαχαχ, το χω κανει, ειμαι μαγκααας
SlackulatoR Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Μην μου πεις πως ήταν φώτο από τον καθρέφτη της τουαλέτας του Venue; the facebook effect @ venue
sheik Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Μου τη σπανε απειρα πραγματα βασικα, τα περισσοτερα τα ειπατε, αλλα ειδικη μνεια εχουν τα κοινα προφιλ του στυλ "Xristinaki Swthrhs" αλλα και οσοι κανουν προφιλ στο σκυλο τους. WTF? 1
AfterForever Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Sorry για τα κεφαλαία, αλλά σε κεφαλαία το βρήκα και βαριέμαι να το ξαναγράφω. Μην το ανοίξει όποιος τρώει. ΛΕΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ: "ΜΑΝΟΥΛΑ, ΖΩΓΡΑΦΙΣΑ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΓΙΟΝ ΤΟ ΣΕΝΤΟΝΙ". ΝΕΥΡΙΑΣΜΕΝΗ ΑΥΤΗ, ΧΤΥΠΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑΣ.ΜΕΤΑΝΙΩΜΕΝΗ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ, ΠΑΡΑΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ. ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ, Η ΜΙΚΡΗ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΕΙΧΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ, ΣΤΟ......ΣΕΝΤΟΝΙ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ "ΜΑΝΟΥΛΑ..Σ'ΑΓΑΠΩ." ΑΦΗΣΕ ΤΟ Κ ΕΣΥ ...ΜΙΑ ΩΡΑ ΣΤΟΠΡΟΦΙΛ ΣΟΥ, ΔΕΙΞΕ Κ ΕΣΥ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΒΙΑΣ. OMG. Fake and gay. And has sex with men. Τιναυτόρεπαιδιά. Φεισπαλμ.
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 To oποιο κυκλοφορουσε και σε mail μια περιοδο παρεμπιπτοντως. Σε εκδοση με plain text και σε εκδοση powerpoint. ΝΑΙ καποιος σπαταλησε τον χρονο του για να το φτιαξει σε pps. Nuff said
Sellers Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Παιδιά μην κοροιδεύετε. Το κείμενο είναι γροθιά στο πρόβλημα που έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις πλεον. Κάθε 100 χρόνια στην Ελλάδα, 2 παιδιά πεθαίνουν επειδή ζωγραφίζουν σε σεντόνια και τα χτυπάει η μάνα τους και άλλο 1 τραυματίζεται σοβαρά. Δεν είναι αστείο. 5
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Στη δουλειά έχουμε ένα άτομο από αυτά που μονίμως αργούν, όλο κάτι τους συμβαίνει και πρέπει να φύγουν νωρίς και λοιπά. Όχι ότι κάνει και τίποτα όταν είναι στο γραφείο, αλλά τέλος πάντων. Παίρνει λοιπόν μια μέρα τηλέφωνο ότι είναι άρρωστη, δεν μπορεί, από χθες έχει πυρετό και άλλα ωραία. Έλα όμως που όσους μας έχει βρει από τη δουλειά, μας έχει κάνει και φίλους στο facebook. Οπότε, το ίδιο πρωί που είναι "άρρωστη", ανεβάζει φωτογραφίες από το προηγούμενο βράδυ, όπου γλεντούσε σε κλαμπ και με σχόλια τύπου "τα σπάσαμε χθες" και "τι κέφι ήταν αυτό". Πόσο ζώον; γιατί είναι τόσο δύσκολο να κρατάει ο κόσμος τη δουλειά μακριά απ΄το φμπ? 1
stefa_1 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Εγω εχω δει να γραφει καποιος πφφ...βαριεμαι (σε greeklish κλασσικα).Μεσα σε ~5 λεπτα μαζεψε καμια 30αρια like και απειρα σχολια απο κατω λες και γινεται συζητηση για το μελλον της οικονομιας.Σιγουρα το εχετε δει ολοι.Αν δεν ειχα μια εφαρμογη στο facebook που βγαζω κατι ψιλοδολλαρια θα το ειχα σουταρει εδω και πολυ καιρο. Ψιλοασχετο με το θεμα,διαβαστε το αμα θελετε Αλλα μην αρχιζετε να σχολιαζετε γιατι θα βγουμε τελειως εκτος και θα κλειδωθει στην τελικη.Στην πλειονοτητα ο κοσμος που το χρησιμοποιει κανει δυο ζωες.Την πραγματικη ζωη και του facebook, αν το facebook εκλεινε μια μερα , τοτε σου αφαιρουν τη μια τη ζωη και αυτο συνεπαγεται καταθλιψη, αυτο που λεμε βαριεμαι του θανατα, αγχος, οργη, ανία κ.ο.κ γιατι πολυ απλα αμα εχεις κομπλεξ με κατι, το fb το διορθωνε.Με λιγα το fb σε κανει το τελειο ον. Π.χ οπως αναφερθηκε και πιο πανω : να, εχω γκομενα/ο (φωτογραφιζομαι με την γκομενα π.χ σε μια σχεση που κρατησε 1 μερα φροντιζοντας να διαγραψω ολα τα σχολια μετα το χωρισμο) εχω μια τελεια BMW εξω απο το σπιτι (να νε καλα ο Γιωργος απο απεναντι που με αφησε να ποζαρω με την μπεμπα), βγαινω φωτογραφια με 15 φιλους και καλα (ποιος ειμαι ρε, ολοι με γουσταρουν) απο τους οποιους αμα σπασω το ποδι θα ερθουν 1-2 να με δουνε.Γραφω μια σοφη μαμακια λες και ειμαι ανωτερο ον ,επειδη δεν ειχα τι να κανω και σκοτωνα την ωρα στο internet ψαχνωντας διαφορες βλακειες. 1
cthulhucarbide Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Βγάζεις λεφτά από φβ; Με ποιο τρόπο δηλαδή;
stefa_1 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Κανεις διαφορα μικροtask, π.χ βρες πληροφοριες για εταιριες απο το about us section,βες φωτογραφιες απο πιατα (φαγητα),μεταφρασεις κ.ο.κ.Αυτος ειναι και ο μονος λογος που κραταω το facebook.
kuzko21 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Παιδιά μην κοροιδεύετε. Το κείμενο είναι γροθιά στο πρόβλημα που έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις πλεον. Κάθε 100 χρόνια στην Ελλάδα, 2 παιδιά πεθαίνουν επειδή ζωγραφίζουν σε σεντόνια και τα χτυπάει η μάνα τους και άλλο 1 τραυματίζεται σοβαρά. Δεν είναι αστείο. αναλογα στατιστικα αποτελεσματα προκυπτουν απο το ιδιο περιστατικο με διαφοροποιηση τη χρηση μανό αντι για κραγιον. εχει παρει δραματικες διαστασεις το θεμα.
stefa_1 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Ξεχασα να δωσω συγχαρητηρια στο post του Ntinara ''Να γιατι σε διεγραψα'' Πες τα χρυσοστομε!Θεικο post...
Par1s* Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Όλοι θέλουν καινούργιο αμάξι, πιο καινούργιο κινητο, να χάσουν κιλά, κτλ.. Ένας αρρωστος με καρκίνο εχει μόνο μια ευχή, να γίνει καλα!(Ξερω οτι 98% απο εσάς, δεν θα το βάλουν αυτο στο τοίχο τους, αλλα ξέρω οτι τουλάχιστον 2% απο τους φίλους μ θα το βάλουν!)Βάλτo στο τοίχο σου για να τιμήσεις αυτούς, που πέθαναν η προσπαθούν να νικήσουν τον καρκινο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις