f1vettel Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Και εγώ εύχομαι να κλείσουν την F1 την εκλεισαν μονοι τους
nicoc89 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Ntinara εισαι τρελος φιλε χαχαχαχαχααχ το πιο γαματο που εχω ακουσει!! τα σεβη μου!!! θελω την αδεια τα το μεταδωσω!! τόσο καιρό και δε μάθαμε , τελικά στην έδωσε την άδεια να το μεταδώσεις ?
pesis Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 στο fatsa.gr οταν δεν ηταν δημοφιλης το φεις εκει μπαιναμε για φλερτ
ougxar Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Προσεξτε τους τοιχους σας. Πειτε το και στους φιλους σας...Hackers ειναι αυτη τη στιγμη στο FB και γραφουν προσβολες στους τοιχους φιλων σας ετσι ωστε να φαινεται οτι τα γραφετε εσεις. Εσεις δε το βλεπετε αλλα οι φιλοι σας το βλεπουν. Το αποτελεσμα ειναι να σας διαγραφουν απο φιλο. Θελω να σας διαβεβαιωσω οτι αν λαβετε κατι τετοιο δε θα ειναι απο εμενα, κα θα το εκτιμουσα αν μου στελνατε σε μηνυμα αν δειτε κατι που δεν εχω δει εγω. Αντιγραψτε και δημοσιευστε το στο τοιχο σας ετσι για να ειστε ασφαλεις... Δ Ι Α Δ Ω Σ Τ Ε !!! για ακομη μια φορα
ANHLIKOS Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Kαι στο καπάκι γράφεις στο τοίχο αυτουνού που ποσταρε το παραπάνω "ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ".Αν σου πει κάτι, του απαντάς "Οχι εγω... οι ΧακερςI" Ρε δεν πάμε καλα.. 6
Alexandros7474 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 14/3/2014 στις 1:24 ΠΜ, george_gr1 είπε Επινα μπυρα σε ενα καφε-μπαρακι ενα βραδυ και τι βλεπω? δυο τσολια απο την βαρεμαρα τους στο μπαρ πανε λιγο πιο περα, ανεβαινει η μια πανω σε εναν καναπε και περνει ποζες χορου, τρελας και ετσι. Η αλλη την εβγαλε 2- 3 φωτο και γυρισαν στο μπαρ. Φανταζεστε που τις ανεβασαν ετσι? καταντια. Μοδα ειναι θα περασει, ετσι καναμε και εμεις οταν πρωτοβγηκαν τα sms Α ρε φίλε έτσι εξηγείτε . Εγω νόμιζα ότι ανέβηκε για να δω μέσα από το μίνι της πιο εύκολα και ακόμα δεν είχα καταλάβει γιατί παρεξηγήθηκε όταν πήγα από κάτω και κοίταζα
talibanakos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Alexandros7474 είπε Α ρε φίλε έτσι εξηγείτε . Εγω νόμιζα ότι ανέβηκε για να δω μέσα από το μίνι της πιο εύκολα και ακόμα δεν είχα καταλάβει γιατί παρεξηγήθηκε όταν πήγα από κάτω και κοίταζα Καινουργιος κατοχος του χρυσου φτιαριου. Πλακα μας κανεις ρε μαν;
Alexandros7474 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 16 λεπτά πριν, talibanakos είπε Καινουργιος κατοχος του χρυσου φτιαριου. Πλακα μας κανεις ρε μαν; Το ρε μαν από που βγήκε ; Μεγάλωσες στο Μπρονξ φιλαράκι ;
theoritikos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 20 λεπτά πριν, talibanakos είπε Καινουργιος κατοχος του χρυσου φτιαριου. Πλακα μας κανεις ρε μαν; Ήταν σε κώμα 4 χρόνια, στο νοσοκομείο. Έφαγε βρωμόξυλο από τον γκόμενο της 🙄
RX-8 Lover_GR Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Στις 1/7/2011 στις 1:29 ΠΜ, Ntinaras είπε Η βλακεια σου αρκει να με κανει να παρω το αλυσσοπριονο και να σου κοψω συριζα ολη τη κολωνα της δεη απεξω Πιο επική ατάκα που χω διαβάσει 🤣. Την κλέβω και συμφωνώ απόλυτα!
Βασίλης_29 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Ναι μετά από 9 χρόνια εδώ είναι να διαβάσει αυτό που του έγραψες..... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις