zazik Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Nikoulini Tsakou (Kai Ola Tzet) http://www.facebook.com/nikoulin h kommatara m h trelh aisthimata den exete?????na fygetai ama den antexete!!!!!!!niwstetooooooooo reeeeeeeeee oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx.............................paikse mazi m apopse ΣE χίλιους ΔYO μπελάδες ΓIA MENA ΘEΛΩ NA μπλέκουν:-P KAI ΛEΩ ΛEΩ ΛEΩ ΛEΩ ΠΩΣ ΔEN συμαZEυοMAI ΣAN AEPAΣ ΠAΩ κ EPXOMAI EXΩ EΛEYΘEPH KAPΔIA. . . . . ΠAPAKAΛΩ ΠOΛY ΛEΓETAIAIAIAI paramhthiazomai akoma oti mporei na magapassssssssssssssss.................................... Η Nikoulini Tsakou είναι παντρεμένη με την Nikoulini Ntohn Ntohn. Ανακοίνωση ανακοίνωση. . . . .ΔEN ΛYΠAMAI KANENAN ANTPA. . .TEΛEIA κ Παύλα!!!!! EΔΩΣA TA ΠANTA τίποτα ΔEN ΠHPA ETΣI EINAI TN καλων η μοίρα OΛOI η ZΩH MOY ΓIA TOYΣ AΛΛOYΣ δώρο THN ΨYXH MOY ΠΛHPΩΣA ΓIA ΦΌΡΟ. . .TΩPA ΘA κερδίσω TA χαμένα ΞANA κ ΔEN KANΩ XAPH ΠOYΘENA. . .ΘA TA ΠAPΩ ΠIΣΩ KI AΛΛA ΘA ζητήσω!!!!
Lucifer Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Μάλλον δεν έχεις δει ακόμη τα βαθειά "καλλιτεχνικά" γκοθ τέκνα του ινσόμνια. Ο λήβελος της φλωριάς και της μαλακίας. Για μένα λέει ο π**στης.
cthulhucarbide Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 " Το μονο υγρο που μπορεις να εμπιστευεσαι πλεον ειναι το νερο " 78 like παρακαλώ
xri_ni Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Nikoulini Tsakou (Kai Ola Tzet) http://www.facebook.com/nikoulin h kommatara m h trelh aisthimata den exete?????na fygetai ama den antexete!!!!!!!niwstetooooooooo reeeeeeeeee oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx.............................paikse mazi m apopse ΣE χίλιους ΔYO μπελάδες ΓIA MENA ΘEΛΩ NA μπλέκουν:-P KAI ΛEΩ ΛEΩ ΛEΩ ΛEΩ ΠΩΣ ΔEN συμαZEυοMAI ΣAN AEPAΣ ΠAΩ κ EPXOMAI EXΩ EΛEYΘEPH KAPΔIA. . . . . ΠAPAKAΛΩ ΠOΛY ΛEΓETAIAIAIAI paramhthiazomai akoma oti mporei na magapassssssssssssssss.................................... Η Nikoulini Tsakou είναι παντρεμένη με την Nikoulini Ntohn Ntohn. Ανακοίνωση ανακοίνωση. . . . .ΔEN ΛYΠAMAI KANENAN ANTPA. . .TEΛEIA κ Παύλα!!!!! EΔΩΣA TA ΠANTA τίποτα ΔEN ΠHPA ETΣI EINAI TN καλων η μοίρα OΛOI η ZΩH MOY ΓIA TOYΣ AΛΛOYΣ δώρο THN ΨYXH MOY ΠΛHPΩΣA ΓIA ΦΌΡΟ. . .TΩPA ΘA κερδίσω TA χαμένα ΞANA κ ΔEN KANΩ XAPH ΠOYΘENA. . .ΘA TA ΠAPΩ ΠIΣΩ KI AΛΛA ΘA ζητήσω!!!! Κατι τετοες καμμενες ειτε τις σβηνω ειτε αν δε μπορω να τις σβησω(μη γινει περεξηγηση) τις κανω ignore απο την αρχικη μου!Αυτο που δεν αντεχω καθολου ειναι τα απανοτα σκυλαδικα απο youtube και οχι απο π.χ. Μακροπουλο,Βερτη(οχι οτι αυτοι παλευονται) κτλ αλλα απο κατι ασχετους που μονο σε πανηγυρια τραγουδανε!
Luciddream Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 ε ναι, έπεσα τυχαία στο τοπικ αλλα χαίρομαι.. !! επίσης δεν την ξέρω την κοπέλα οπότε και δεν ξέρω αν την πειράζει να το ποστάρω 1
zazik Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 ε ναι, έπεσα τυχαία στο τοπικ αλλα χαίρομαι.. !! επίσης δεν την ξέρω την κοπέλα οπότε και δεν ξέρω αν την πειράζει να το ποστάρω Πωω ρε φίλε έχει δίκιο...όταν είχα πάθει κολλίτιδα , είχα πάρει καθαρκτικο...δεν θα ξεχάσω ποτέ την ανακούφιση που μου έδωσε.....
xri_ni Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 ε ναι, έπεσα τυχαία στο τοπικ αλλα χαίρομαι.. !! επίσης δεν την ξέρω την κοπέλα οπότε και δεν ξέρω αν την πειράζει να το ποστάρω χαχαχα...Να σε καλα με εκανες και γελασα βραδυατικο!!!ακου δε θα ξεχασεις το ατομο που σε εκανε να κλασεις.....οτι'να ναι...φανταζομαι τι θα παθε μολις καταλαβε τι εγραψε! :-D
Merdock Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 ε ναι, έπεσα τυχαία στο τοπικ αλλα χαίρομαι.. !! επίσης δεν την ξέρω την κοπέλα οπότε και δεν ξέρω αν την πειράζει να το ποστάρω Πείτε την αλήθεια. Όλοι σας πήγατε και τσεκάρατε το profile της
xri_ni Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Πείτε την αλήθεια. Όλοι σας πήγατε και τσεκάρατε το profile της Εγω οχι αλλα χμμμ για να το κανω τωρα
zazik Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Εγώ της έστειλα και αίτημα φιλίας..... ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΧΤΗΚΕ .....!!! ΕΙΜΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ.....
zazik Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 την εσβησα....ελεος ρε μάγκες , είπαμε....δεν είμαι 19χρονο.....
Sellers Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Χειρότερα κι απ τις ατάκες του ερωτικου fm. Ξανασκέψου το
Προτεινόμενες αναρτήσεις