Ntinaras Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 http://faeenamalaka.blogspot.com/2011/07/2.html Σε όσους λένε ότι δεν υπάρχει ορθογραφία στα greeklish. Υπάρχει και παρα-υπάρχει, κλαπαρχίδα! Την καθιέρωσε η γενιά μου στο mIRC και στο ICQ πριν από μια δεκαετία και δε σηκώνω κουβέντα! Για παράδειγμα, οι δίφθογγοι γράφονται ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΔΥΟ ΓΡΑΜΜΑΤΑ! Ντουλάπα = ntoulapa, όχι dulapa ΑΜΟΡΦΩΤΕ! Και επίσης, άει γαμήσου Κανάκη που πρέπει να γράφουμε ελληνικά στο ίντερνετ. Ναι, παπάρα! Αυτό περίμενε η Ελλάς για να σωθεί. Μήπως να τρολλάρουμε και σε Γραμμική Βήτα; Μαλάκα! Είσαι 42 χρονών. Φόρα επιτέλους κανα πουκάμισο και βγάλ' το σκασμό!
Chrisxxx Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 στα 42 θα πρεπει να φοραω πουκαμισα? Και να κάνεις κωλονοσκόπηση μια φορα το χρονο
Timonkaipumpa Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 στα 42 θα πρεπει να φοραω πουκαμισα? Από ό,τι κατάλαβα, σε μία ηλικία θα πρέπει να λες ότι είσαι όσο είσαι, ότι ξέρεις ότι υπάρχει ορθογραφία στα grekelish και να μάχεσαι για το δίκιο σου με εκφράσεις όπως "στα @@δια μου", "iΓαμήσ0υ" κτλ κτλ κτλ. Τώρα, εάν υπάρχει και dress code για όλο αυτό που έρχεται στα 42.... θα σε γελάσω
Anastazio Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Από ό,τι κατάλαβα, σε μία ηλικία θα πρέπει να λες ότι είσαι όσο είσαι, ότι ξέρεις ότι υπάρχει ορθογραφία στα grekelish και να μάχεσαι για το δίκιο σου με εκφράσεις όπως "στα @@δια μου", "iΓαμήσ0υ" κτλ κτλ κτλ. Τώρα, εάν υπάρχει και dress code για όλο αυτό που έρχεται στα 42.... θα σε γελάσω Απλα ο τυπος που γραφει στο εν λογω blog εχει πολλα κιλα καταπιεσμενου κομπλεξισμου και τον ενοχλουν τα παντα και ενιοτε τα κοαλα...αλλα my way η wrong way...ψοφος ρε
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 υπάρχει κάποιος τρόπος να βλέπουμε ποιοι άλλοι έχουν κάνει ''λάικ'' μια σελίδα εκτός από μας?
zazik Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Κωστής τρελογκαζάκιας , με την τσουτσού στο χέρι και σήμα yooooo http://www.socialfail.gr/kostis-trelogazakias-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%BB%CE%B5%CE%B2%CE%B9%CE%AD-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%87%CE%AD%CF%81%CE%B9-epic-facebook-profile-is-epic/
gnsX Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 http://faeenamalaka.blogspot.com/2011/07/2.html εχω ξαναδεί ότι τον διαβάζεις τον τύπο Έχει πει ποτέ ότι έχει blog και σε αθλητικό site με άλλο nick; Δεν μπορεί να έχουν τόσα κοινά
Ntinaras Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 εχω ξαναδεί ότι τον διαβάζεις τον τύπο Έχει πει ποτέ ότι έχει blog και σε αθλητικό site με άλλο nick; Δεν μπορεί να έχουν τόσα κοινά δε ξερω. δε νομιζω!ρωτα τον!
xri_ni Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 τετοια ατομα ειναι ατομα που διαγραφω αμεσως και μετα παρεξηγουνται "γιατι με σβησες εχεις κατι μαζι μου?" ΝΑΙ ΜΩΡΗ ΣΕ ΣΒΗΣΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΖΩΟ πιο συγκεκριμενα ατομα που : 1.αναρτουν φωτογραφιες που φιλανε γκομενο η γκομενα και το βαζουν και profile picture (νταξει,μετα απο 5 χρονια αγαμιας βρηκες μια σαυρα και δειχνεσαι,χεστηκαμε) 2.γραφουν στο στατους τους που ειναι ανα 5 λεπτα (χεστηκαμε αν χεζεις,η αν στο κλαμπ δεν εχει τραπεζακι να κατσεις και πιαστηκε το στρινγκ στις κωλοτριχες σου) 3.ατομα που κανουν διαφημιση σε προιοντα και μαγαζια και σε καλουνε σε event τους(αν ερθω θα δωσεις τσαμπα τιποτα?οχι?ψοφα τοτε) 4.ατομα που ειναι επαναστατες του κλικ(ναι οκ ,εσωσες 4234 παιδια στην ερημο καλαχαρι απο βεβαιο πνιγμο και δαγκωμα ροζ καρχαρια απλα κανοντας 1 κλικ) 5.βλακες,(μια κατηγορια μονη τους) 6.ατομα που κανουν προπαγανδα υπερ η κατα κομματων και κομματικων παραταξεων(ξερουμε οτι εισαι φασιστας,κομματοσκυλο η βολεμενος,μη μας τα πρηζεις τωρα γιατι εχω βασικες γνωσεις να φτιαχνω οχι μονο βομβες μολοτωφ αλλα και κατευθυνομενους πυραυλους ναπαλμ) 7.ατομα που εχουν 4999 φιλους και φτιαχνουν δευτερο προφιλ με την καταληξη Β(αν εισαι γκομενα εισαι παρτολα και βρωμας,αν εισαι αντρας εισαι πουστης οσο και να μη το παραδεχεσαι,ψοφα τωρα) 8.ατομα που μπαινουν στα πιο ηλιθα γκρουπ οπως "μπες εδω και προσκαλεσε 50 φιλους και σε 413 μερες θα εχεις τσαμπα νοβα στο πισι σου,δες ποιοι φιλοι σου βλεπουν τις φωτογραφιες σου...(φυσικα με το απαραιτητο στο τελος να γραφει "δουλευει 100%",ευτυχως δειχνεις απο μακρια ποσο καθυστερημα εισαι και εντοπιζεσαι ευκολα για το delete) 9.ατομα που ποσταρουν καθε 10 λεπτα ενα τραγουδι απο το youtube (να ποσταρεις που και που κανα παλιο κλασσικο ροκ να το θυμηθουμε... οκ,αντε κανα καινουριο μπιτακι που δε παιζει στο ραδιο πολυ,αλλα να μου ποσταρεις τον καθε καθυστερημενο κιαμο,τερλεγκα,βισση και στο τελος να γραφει και το ελεεινο "[new song]" λες και φοβασαι μη μπερδεψουμε τον φετεινο εμετικο στιχο με τον περσινο σαπιο στοιχο.Η βλακεια σου αρκει να με κανει να παρω το αλυσσοπριονο και να σου κοψω συριζα ολη τη κολωνα της δεη απεξω σημαδευοντας το σπιτι σου και φωναζοντας "TIIIMBEEER" ) 10.πανσοφα στατους του στυλ "που πηγανε ολοι οι αντρες?" και "Αφού ρε γαμωτο δεν συγκρατώ αριθμούς, πως γινετε να πέφτω παντα πάνω σε "νούμερα"???. (1ον εισαι νουμερο και μπαζολα,2ον το επιπεδο μορφωσης σου ειναι αντιστοιχο με νεογνου νεαντερταλ που ψοφησε στη γεννα,και οχι τα 5 χρονια ως σερβιτορα στη γωνιακη καφετερια της κυψελης δεν ανεβαζουν την εμπειρια σου ως προς τους αντρες") 11.φωτογραφιες στο καθρεφτη της χεστρας (δινεις 400 ευρω να παρεις το Iphone και αλλα 150 να παρεις ψηφιακη με ζουμ 3Χ,αλλα δεν εχεις ανακαλυψει οτι εχουν χρονομετρο.εισαι ζωο.εκτος κι αν σε πιανει παντα κοψιμο οταν βλεπεις τον ευατο σου στο καθρεφτη,τοτε παω πασο) 12.ατομα που γραφουν στο Wall της αδερφης τους/κολλητης τους "ναι τι κανεις? παρε με τηλεφωνο χιχιχι οταν το δεις χοχοχο (η εισαι υπεργυφταριο και δε μπορεις να παρεις τηλεφωνο,η εισαι καθυστερημενο και δε μπορεις να στειλεις μηνημα η mail.προφανως και τα 2 μαζι υψωμενα στο τετραγωνο.) 13.ατομα που φωτογραφιζονται αγκαλια με το πανακριβο αυτοκινητο/μηχανη/κοτερο/καγιακ τους (ξερουμε οτι εισαι φλωρος και παρθενος στα 30 σου,αλλα τσαμπα ελπιζεις οτι θα παρεις εστω και ενα Like απο γκομενα που τα βυζια της ειναι πιο εξω απο τη κοιλια της και δεν εχει μουστακι) 14.ατομα που ειναι πολυ καλλιτεχνες και γραφουν στατους η ανεβαζουν φωτογραφιες του στυλ "μεσα στη καρδια της ανεμοδαρμενης ψυχης του περιπλανωμενου σκυλου που τον δερνει ο αγερας" (μου προκαλεις εμετο,διαρροια,και περιοδο στη σκυλα του γειτονα,δεξου οτι εχεις IQ κατωτερο της αμοιβαδας.) 15 και φυσικα το πιο σημαντικο... ατομα που ΚΑΝΟΥΝ LIKE ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ (αλλη μια αποδειξη οτι καταγομαστε απο το πιθηκο,απλα εσυ διαφερεις ως προς την ουρα και τις τριχες.η μηπως οχι?) Καλα ε πεθανα στο γελιο ....ετσι οπως τα λες ειναι!Εγω το εχω για κανα παιχνιδι μονο πλεον!Εχει παραγινει το κακο!
ribo7 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 +1000 με τα παραπάνω!! Να προσθέσω στο 12) και άτομα που γράφουν "Ποιός ψήνεται για ποτό απόψε?" περιμένοντας ότι θα απαντήσει κανένα νέτο και τελικά ή δεν απαντά κανείς ή απαντούν άλλοι 2-3 κάγκουρες. Και να επισημάνω ότι υπάρχουν άτομα που αδυνατώ να κατανοήσω, που όταν τους κάνουν like ή τους στέλνει κάποιος friend request, κάθονται και αναρωτιούνται "γιατί μου έκανε like, τι να σημαίνει άραγε? Με γουστάρει?" Έλεος με τις χαζογκόμενες!!
tolis_01 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 http://www.socialfail.gr/page/3/ Trolls και οι δυο φυσικά, και ο δημιουργός της σελίδας και ο Ιερώνυμος
xri_ni Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Πριν λιγο..."ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΛΕΣ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΓΕΛΑ.. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΑ ΠΟΥ ΚΥΛΟΥΝ ΒΑΘΕΙΑ ΜΕΣ ΤΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥ......." :eek: :eek:
De@th L0rd Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Μάλλον δεν έχεις δει ακόμη τα βαθειά "καλλιτεχνικά" γκοθ τέκνα του ινσόμνια. Ο λήβελος της φλωριάς και της μαλακίας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις