Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμεις που κατεβάζαμε τσόντες με την 14.400 αντέχουμε περισσότερο όμως.

How's that for a witty status? :P

Ως λιγο νεοτερος απο σενα, η χαμηλοτερη ταχυτητα που χα πετυχει πρεπει να ταν γυρω στα 28... :P

• Απαντ. 346
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ναι ρε τούφα, μπορώ να μπαίνω και με πρόξυ μέσω στρατιωτικού δορυφόρου και να σκοτώνω όποιον ανακαλύπτει το προτελευταίο ψηφίο της IP

Ή

μπορώ να έχω ψεύτικο όνομα! Ξέρεις τι χαρά έκανα όταν βρήκα συνονόματο στο facebook; Αμέσως friend και όλοι οι γνωστοί σπαμάρανε αυτόν, νομίζοντας ότι είμαι εγώ.

Δημοσ.

Οχι δεν ειναι αυτη. Αυτη ειναι η φιλοσοφια του χρηστη internet που το πρωτο πραγμα που εκανε στο net ειναι να κατεβασει τσοντες ή τραγουδια.

Ε εξηγησε μου τοτε ποια ειναι η "φιλοσοφία" του ΦΒ...

Γιατι εγω μονο αυτο βλεπω να γινεται κ σε πληροφορω πως εχω στο εξωτερικο φιλους αλλά τους εχω στο μσν,κ οποτε κ αν γουσταρω το ανοιγω κ μιλαω, κ οχι φατσα καρτα στο ΦΒ

+1 στο λουσι.Η ξαδερφη μου λεει(που μεχρι χθες δεν εκανε ΦΒ γιατι κ καλα εναι αντιθετη)"εκανα Φβ αλλά τα εχω κλεισει ολα κ δε μπορει να με βρει παρα μονο εγω κανω αντ σε αυτους που ξερω"

Παπ@ριες...στο google εβαλα το ονομα της κ το μισο επιθετο της κ ΤΖΑΑΑΑ τη βρηκα...

Δημοσ.

Αν μπορείς να την κάνεις άντ, @@ το έκλεισε. Facebook privacy settings for beginners :P

Δημοσ.

Αν μπορείς να την κάνεις άντ, @@ το έκλεισε. Facebook privacy settings for beginners :P

Για να δω τον τοιχο της ηθελε λογκ ιν άρα μαλλον μπορω να την κανω αντ...Αρα ναι π@παριες κλειστα τα χουν...

Αμα ξες να ψαχνεις τον βρισκεις τον άλλον..

Δημοσ.

Ναι, άλλο τον βρίσκεις άλλο τον προσθέτεις, στέλνεις κουλουπού.

Οταν το είχα κλείσει εγώ ένα φεγγάρι, το είχα ρυθμίσει σωστά να μην με βρίσκει κανείς. Απο google με έβρισκαν, αλλά ακόμα και logged in, δεν έβλεπαν ούτε φωτογραφία μου, ούτε τοίχο, αλλά ούτε μπορούσαν να στείλουν μήνυμα/αίτημα φιλίας. ;)

Δημοσ.

Ε εξηγησε μου τοτε ποια ειναι η "φιλοσοφία" του ΦΒ...

Γιατι εγω μονο αυτο βλεπω να γινεται κ σε πληροφορω πως εχω στο εξωτερικο φιλους αλλά τους εχω στο μσν,κ οποτε κ αν γουσταρω το ανοιγω κ μιλαω, κ οχι φατσα καρτα στο ΦΒ

+1 στο λουσι.Η ξαδερφη μου λεει(που μεχρι χθες δεν εκανε ΦΒ γιατι κ καλα εναι αντιθετη)"εκανα Φβ αλλά τα εχω κλεισει ολα κ δε μπορει να με βρει παρα μονο εγω κανω αντ σε αυτους που ξερω"

Παπ@ριες...στο google εβαλα το ονομα της κ το μισο επιθετο της κ ΤΖΑΑΑΑ τη βρηκα...

Πριν απο 5 χρονια εκανα το account μου για να ειμαι σε επαφη με τα ατομα που δουλευα και με οσους γνωρισα εκεινο το καλοκαιρι. Το μοναδικο μου παιχνιδι που ειχα βαλει ποτε ηταν το scrabble για 10 λεπτα, 99.99% δεν θα ειμαι ποτε στο chat του.

Και η ξαδερφη σου ειναι τουβλο απο αυτα που διαβαζω.

Δημοσ.

Ναι, άλλο τον βρίσκεις άλλο τον προσθέτεις, στέλνεις κουλουπού.

Οταν το είχα κλείσει εγώ ένα φεγγάρι, το είχα ρυθμίσει να μην με βρίσκει κανείς μεν. Απο google με έβρισκαν δε, αλλά ακόμα και logged in, δεν έβλεπαν ούτε φωτογραφία μου, ούτε τοίχο, αλλά ούτε μπορούσαν να στείλουν μήνυμα/αίτημα φιλίας. ;)

Ε δλδ οταν λεν τα εχω κλεισει εννοουν οτι απλα βλεπουν το προφιλ σου αλλα δε σε πριζουν(σε προσθετουν σα φιλο,σου μιλαν κ.α);;;

Ε κ τι να το κανω αυτο... ^_^

Δημοσ.

Κυρίως γλυτώνεις το πρήξιμο και το info mining από όσους θέλεις να γλυτώσεις :P

Δημοσ.

Πριν απο 5 χρονια εκανα το account μου για να ειμαι σε επαφη με τα ατομα που δουλευα και με οσους γνωρισα εκεινο το καλοκαιρι. Το μοναδικο μου παιχνιδι που ειχα βαλει ποτε ηταν το scrabble για 10 λεπτα, 99.99% δεν θα ειμαι ποτε στο chat του.

Και η ξαδερφη σου ειναι τουβλο απο αυτα που διαβαζω.

Κοιτα ο καθενας εχει δικο του λογο για να κανει λογαριασμο στο ΦΒ ειτε ηλίθιο λόγο ειτε για να δειχθεί(οπως η ξαδερφη μου),οπως και ο καθενας εχει δικο του λογο να βαζει ή οχι το πραγματικο του ονομ/μο.

ΓΕνικα το ΦΒ το θεωρω οτι πιο βλακωδες εχεινα δειξει το διαδικτυο, που για άλλο λογο ξεκινησε(ενημερωση,πληροφορηση κ δε ξερω γω για τι άλλο )κ για άλλο λόγο σημερα χρησιμοποιεται περ/τερο(για γκομενες,τσατ,χαζομαρες,βιντεο,μουσικη κ.α)

Για το τελευταιο :lol: :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

Don't blame the service, blame the user :P

Σοβαρά όμως, όταν κάποιος δεν το βλέπει σαν μέσο για καμάκι μπορεί να προσφέρει αρκετά. Φερ'ειπείν ήρθα σε επαφή με άτομα που δεν είχα ιδέα αν θα τα ξαναβρώ πριν ψοφήσω. Αλλά ακόμα και το χάζεμα κάτι σου δίνει.

Έτσι και like για να μάθετε ρε. :D

• Moderators
Δημοσ.

Εχει και αλλη επιλογη για το αν θα μπαινεις σε search engines. Και θα ειχαν αυτα τα ατομα που θες αν αποφυγεις το mail σου?

Aυτο πως γινεται?

Η αληθεια ειναι πως κι εγω εχω βρει ατομο υποτιθεται με super duper προφυλαξεις (αν και εγω τις εχω παρει). Ενω δεν φαινοταν πουθενα, υπηρχε σχολιο του σε καποιο ποστ ακυρης σελιδας και βρεθηκε απο search engine.

Δημοσ.

Aυτο πως γινεται?

Η αληθεια ειναι πως κι εγω εχω βρει ατομο υποτιθεται με super duper προφυλαξεις (αν και εγω τις εχω παρει). Ενω δεν φαινοταν πουθενα, υπηρχε σχολιο του σε καποιο ποστ ακυρης σελιδας και βρεθηκε απο search engine.

privacy settings> Apps, games and websites> Public search

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...