yannis27gr Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Τι παίζει με αυτά παιδιά; Έχει κατακλυστεί ο τόπος με αντιγραφές Iphone με 100€. Αξίζουν καθόλου; Τα έχει χρησιμοποιήσει κανείς;
panosno1com Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Καλυτερα, κατα την προσωπικη μου αποψη, παρε κατι του στυλ ZTE blade παρα αυτες τις απομιμήσεις , τα i clones οπως εχω δει να λεει ενα. Ενας γνωστος μου πηρε , και για να μπει σε μια εφαρμογη πχ, παταει καπως με δυναμη πανω στην οθονη αλλιως δεν <<πιανει>> Βεβαια μπορει ο γνωστος να πεσε στη περιπτωση, παντως τη προσωπικη μου αποψη την προανεφερα
gs20309 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 ΜΕ 119 υπάρχει κ το samsung star II, το ναπάρεις κινέζικο σημαίνει ότι, εγγύηση δεν θα έχεις, κανέναν έλεγχο στις προδιαγραφές που αφορούν sar κτλ. από το να σου σκάσει στο χέρι ή το να δυσλειτουργεί καλύτερα να δώσεις κάτι παραπάνω κ να πας σε γνωστές εταιρίες όπως, zte, alcatel, samsung, nokia, κτλ. πλέον όλες βγάζουν μοντέλα κοντά στα 100ευρώ που και δυνατότητες έχουν κ είσαι κ καλυμένος. κοντά στα 100 με wifi nokia C3 querty (chat phone tupoy) samsung chat, samsung star II galaxy 550 (android) lg optimus me (android) alcatel 86eurw me othoni afis k qwerty. alacetl 129 eurw me megali othoni afis. x10mini an to vreis
yannis27gr Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Οχι, πιο πολύ πληροφοριακά ρωτάω, δεν έχω σκοπό να αγοράσω.
BritGreek Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Από τη στιγμή που δεν αναφέρουν τιμές SAR, εγώ δεν θα τα πλησίαζα. Αλλά και να ανέφεραν, ποιος πιστοποιεί ότι λένε την αλήθεια; Απορώ γιατί ο κόσμος τα αγοράζει, θέτοντας ακόμα περισσότερο σε κίνδυνο την υγεία του. Όταν επιλέγω κινητό ο απόλυτος παράγοντας επιλογής είναι η τιμή SAR και μετά όλα τα υπόλοιπα. Γι' αυτό αγοράζω κυρίως Samsung.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.