Προς το περιεχόμενο

προβλημα με ανεβασμα βιντεο στο facebook

gasper

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια μια μεγαλη βοηθεια.

προσφατα μου απενεργοποιήσανε την δυνατότητά να ανεβαζω βιντεο στο facebook.

ουδεποτε ανεβασα βιντεο με προκλητικο περιεχομενο.

απλα που και που ανεβαζα μονο βιντεο με τραγουδια, τιποτα αλλο.

τι πρεπει να κανω υπαρχει καποιος τροπος να διορθωθει αυτο το προβλημα.

το μηνυμα που μου εμφανιζεται οταν παω να ανεβασω βιντεο...

Εξαιτίας δραστηριότητας σχετιζόμενης με παραβίαση πνευματικής ιδιοκτησίας από τον λογαριασμό σας στο Facebook, έχουμε απενεργοποιήσει την δυνατότητά σας να ανεβάσετε κι άλλα βίντεο. Για περισσότερες λεπτομέρειες, παρακαλούμε δείτε την help page μας

Δημοσ.

Από ότι λέει το μήνυμα που σου εμφανίζει δεν σου απαγόρευσαν να ανεβάζεις βίντεο λόγο κάποιου με προκλητικό περιεχόμενο αλλά λόγο παραβίασης πνευματικής ιδιοκτησίας(copyright).Προφανώς κάποιο βίντεο που ανέβασες(ή παραπάνω από 1) είχαν θέμα με το copyright.Ιδικά σε βίντεο με τραγούδια είναι αρκετά συχνό το φαινόμενο.

Διάβασε αν μπορείς να κάνεις κάτι από το help page,αλλιώς κάνε καμιά αναφορά στην ομάδα του Facebook περίμενε να σου απαντήσουν.

ps.Τα βίντεο που ανέβαζες ήταν από το youtube ή από τον υπολογιστή σου;

Δημοσ.

απο το youtube ηταν το βιντεακιπου ανεβασα.

και απο που θα καταλαβω εγω πως παραβιαζω τα πνευματικα δικαιωματα ανεβαζωντας στο facebook ενα βιντεακι απο το youtube

μου το λεει καπου?

Δημοσ.

Οτιδήποτε δεν είναι δημιουργία 100% δική σου ή υλικό που ο δημιουργός του εχεί δώσει ρητά άδεια αναδιανομής του (άδειες χρήσης όπως Creative Commons κλπ), κατά κανόνα θα πρέπει να το αντιμετωπίζεις ως υλικό που δεν επιτρέπεται να αναδιανεμηθεί.

Δημοσ.

αν ηταν ετσι οπως τα λες με το πρωτο βιντεο που θα ανεβαζες στο facebook απο το youtube θα ειχες προβλημα.

πως γινεται φιλοι μου να ανεβαζουν καθε μερα 5-10 βιντεο απο το youtube και ποτε να μην ειχαν προβλημα

περι παραβιασης δικαιωματων κτλ.

οχι φιλε μου κατι αλλο παιζει.

Δημοσ.

μπορει να σε εκανε καποιος report, ή να εγινε reported καποιο απο τα βιντεο που ανεβασες στο youtube και να σε πηρε η μπαλα. Παντως παρανομησες, οποτε λογικα αυτο ειναι.

Δημοσ.

αν ηταν ετσι οπως τα λες με το πρωτο βιντεο που θα ανεβαζες στο facebook απο το youtube θα ειχες προβλημα.

πως γινεται φιλοι μου να ανεβαζουν καθε μερα 5-10 βιντεο απο το youtube και ποτε να μην ειχαν προβλημα

περι παραβιασης δικαιωματων κτλ.

οχι φιλε μου κατι αλλο παιζει.

Πολυ απλά γιατί εσένα έτυχε να σου κάνουν report.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...