vlasiospakis Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Λοιπόν παίδες έχω το εξής θέμα και επειδή τελίωσαν οι εξεταστικές και τα σχετικά θα ήθελα να ρωτήσω 2-3 πραγματάκια εδώ τους insomniacs. 1ον) Έχω ενα ρουτερ PIRELLI απο την CYTA και το έχω σε ενα κλειστό χώρο(ντουλάπα) γιατί μεσα εκεί είναι τα καλώδια και έχω πάνω στο ρουτερ συνδεμένα ιντερνετ και τηλέφωνο.Το θέμα είναι οτι το wireless σήμα στον ακριβώς απο κάτω όροφο(υπόγειο) είναι ελάχιστο (1 με 2 μπάρες) και θα ήθελα να μου πείτε τρόπους για να το δυναμώσω.Έχω διαβάσει για αλλαγή κεραίας του ρουτερ και δεν ξέρω αν βγαίνει απο αυτά τα ρουτερ επίσης έχω διαβάσει για repeater, έχω διαβάσει επίσης για το σύστημα με την μπρίζα και για access points και τα έχω χαμένα μάγκες ακόμα και για αλλαγή ρουτερ μου είπαν.Όποιος μπορεί να μου πει τι να πάω να πάρω και τι να κάνω ας γράψει.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
c0prse_grinder Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 εγω ειχα παρομοιο προβλημα στο σπιτι του πατερα μου και βαζοντας ενα access point στις σκαλες που ενωνουν τον πανω με τον κατω οροφο λυθηκε το προβλημα... στην ουσια παιρνει το low signal και το αναμεταδίδει ειτε ως εχει ειτε με καινουργιο SID και Password εχοντας πια ισχυρο σημα
vlasiospakis Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Θα πρεπει να κανω πατεντες στα router. Software εννοω.
kage Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 στο τοπικ δικτυα επρεπε να το βαλεις. ντουλαπα εννοεις rack? οχι δεν χρειαζετε απλα να παρεις ενα συμβατο access point/repeater που να υποστηριζει wpa2 ασφαλεια .τέλος γιατι δεν το βγαζεις εκτος ντουλαπας? μαυρο ή ασπρο πιρελλι εχεις?
anta_n Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Αλήθεια, αφού θες wireless γιατί το έχεις χώσει στη ντουλάπα;;;
vlasiospakis Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Μαυρι πιρελι και μεσα στην ντουλαμα εχω τα καλωδια τηλεφωνου για αυτο ειναι εκει. Kage να κτλβ οτι εννοεις απλα περνω ρουτερ το βαζω και τελος?
kage Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 http://www.skroutz.gr/c/125/access_points.html?keyphrase=access+point&page=1 κοιτας να λεει wireless n και wpa 2. απ οσο ξερω το βαζεις στο ρευμα,βρισκεις το σημα-ονομασια που εχεις ηδη και του οριζεις κωδικο για να κλειδωσεις το wifi. παρε ενα απο αυτα που εχουν εξωτερικες κεραιες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.