Προς το περιεχόμενο

Internet για ενα μηνα!

c0prse_grinder

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια, το θεμα μου ειναι πως θα παω διακοπες για ενα μηνα καπου οπου δεν θα χω ιντερνετ και θελω να βρω την οικονομικοτερη λυση ετσι ωστε να χω.. το μερος που θα μαι δεν θα χει καν τηλεφωνο επομενως χρειαζομαι wireless/3G κατασταση... ξερετε καμια προσφορα τωρα γιατι ενδιαφερομαι να το ενεργοποιησω το συντομοτερο δυνατον happy.gif το βασικο μου μελημα ειναι οτι χρειαζεται να βολευει οικονομικα διοτι μετα τον ενα μηνα θα μου ειναι αχρηστο..

ΥΓ: Έχω ηδη ενα wireless usb στικακι που περνει καρτουλα sim μεσα..ισως καπου βοηθαει αυτο δεν ξερω grin.png

Δημοσ.

Ποιας εταιρίας είναι το stickaki? Αν είναι cosmote p.x πάρε και μια κάρτα what's up βάλε με 5 € 500 MB internet και εισαι αρχηγός!

Δημοσ.

Ενα ZTE Mobile Broadband εχω που ετυχε να μεινει στα χερια μου οταν ενας φιλος μου ειχε κανει συνδρομη με τη Wind και μετα τη διεκοψε. :-/

Ποιας εταιρίας είναι το stickaki? Αν είναι cosmote p.x πάρε και μια κάρτα what's up βάλε με 5 € 500 MB internet και εισαι αρχηγός!

Δηλαδη μπορω να παω σε καταστημα της Cosmote και να παρω μονο το stick ωστε να κανω αυτο που ειπες?

Δημοσ.

Αφου το στικακι στο έδωσαν απο την Wind, καλύτερα να πας στην Wind.

Σίγουρα και αυτή θα έχει κάτι παρόμοιο. με 3-4-5 € κάποια MB internet.

Ναι γίνεται αυτό. Kαι εγω αυτό κάνω ( με cosmote ομως ). Πάνε σε ενα κοντινό σου κατάστημα και θα σου τα εξηγήσουν πλήρως. :)

Δημοσ.

Μπορεί να γίνει κάτι αντίστοιχο και στο εξωτερικό?

Πχ να πάρω το στικάκι απο εδώ της cosmote που έχω και να πάω να βάλω μια κάρτα εξωτερικού και να συνδέομαι.

Δημοσ.

Αν είναι cosmote p.x πάρε και μια κάρτα what's up βάλε με 5 € 500 MB internet και εισαι αρχηγός!

Εκτός αν έχω χάσει επεισόδια: "Ah, this? Last year!"

120 MB με 3€ και πολλά μας είναι... :lol:

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αν δεν εχω στικακι αλλα μονο whats up τι μπορω να παρω και με τι κοστος ωστε να εχω ιντερνετ σε laptop για 15 μερες μονο ?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αν δεν εχω στικακι αλλα μονο whats up τι μπορω να παρω και με τι κοστος ωστε να εχω ιντερνετ σε laptop για 15 μερες μονο ?

Μονο με usb θα μπεις στο internet ριξε μια ματια εδω

http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/EshopProductsPage/c1/CP00-CP00-CP00-CP058/c2/CP00-CP00-CP00-CP131

Δημοσ.

Μονο με usb θα μπεις στο internet ριξε μια ματια εδω

http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/EshopProductsPage/c1/CP00-CP00-CP00-CP058/c2/CP00-CP00-CP00-CP131

Δεν ισχύει το «μόνο με USB». Μπορείς και μέσω του What's Up, αν ενεργοποιήσεις την υπηρεσία Internet On The Phone 60 ή Internet Day Pass και σε συνδυασμό με laptop και τηλεφωνική συσκευή που διαθέτουν αμφότερα Bluetooth.

Δημοσ.

Φαντάζομαι πως εξαρτάται από την εκάστοτε υλοποίηση. Υπάρχουν κινητά τηλέφωνα με εξαιρετικής ποιότητας πομποδέκτη 3G που μπορούν να πιάσουν μεγάλες ταχύτητες (επιτρέποντος και του παρόχου, πάντα), όπως είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν και ορισμένα USB 3G modems με φτηνά ηλεκτρονικά που δε θα αποδίδουν στις ταχύτητες που διαφημίζουν. Όμως η σύγκριση είναι και λίγο «άδικη», γιατί στον χώρο που πιάνει ένα κινητό τηλέφωνο δε στεγάζεται μόνο το 3G radio κύκλωμα, αλλά ένα σωρό ακόμη. Τα 3G modems έχουν αναλογικά μεγαλύτερο όγκο και αναλογικά μεγαλύτερες τιμές, επομένως οι κατασκευαστές έχουν περισσότερη άπλα να «παίξουν», να επιλέξουν περισσότερα και πιο πολύπλοκα/αποδοτικά ηλεκτρονικά κλπ.

Άρα, σαν γενικός κανόνας νομίζω πως είναι σχετικά ασφαλές να πεις ότι ένα USB 3G modem αναμένεται να αποδίδει καλύτερα από το 3G κύκλωμα ενός κινητού.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...