cprc Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 δεν θυμαμαι που ειχε παει .. ειχε αλλαξει καποια κλικ για να μπορει να το ανοιξει στο δικο του πσ .. το θεμα ειναι οτι δεν μπορω ετσι να χρησοιμοποιησω τον υπολογιστη.. αυτο που ειπα πιο πανω μπορει να ισχυει .. γιατι για αυτο τον λογο του τον ειχα δωσει ... πως να τα κανω βακ απ σε εναν εξωτερικο που εχω ?
karmen1983 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δεν σου είπα αν έχει πάει αυτός... Είπα αν πας από εκεί αν βλέπεις τους φακέλους... Για τα αρχεία σου δοκίμασε να μπεις σε safe mode και κάνε τα copy paste σε εξωτερικό. Αν δεν τα βλέπεις ούτε από εκεί δοκίμασε με κάποιο live cd
cprc Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 οπα οπα .. τα αρχεια τα βλεπω ολα .. μπαινω στον φακελο user και εκει που λεει επιφανια εργασιας μου βγαζει το προβλημα .. ολα τα αλλα φενονται .
karmen1983 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 οπα οπα .. τα αρχεια τα βλεπω ολα .. μπαινω στον φακελο user και εκει που λεει επιφανια εργασιας μου βγαζει το προβλημα .. ολα τα αλλα φενονται . Για πάτα δεξί κλικ εκεί λοιπόν ιδιότητες και κάπου πρέπει να λέει security (ούτε εγώ τα θυμάμαι τα xp) και κάνε ότι σου είπε ο ραφ
cprc Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 λεει κοινη χρηση και ασφαλεια μετα ? μολις παω να το κανω κοινο λεει . παρουσιαστηκε σφαλμα για κοινγ χρηση του επιφανια εργασιας δεν επιτρεπεται προσβαση . δεν δημιουργηθηκε ο κοινοχρηστος πορος .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.