Προς το περιεχόμενο

5850 124€

Arctic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και εγω απο εκει απριλιο, αλλα μου φενεται ηταν asus, βαριεμαι να ανοιξω το κουτι να δω τωρα :shock:

Sapphire είναι, στα δεξιά μου το έχω το κουτί :rolleyes:

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

παντος τα σχολια για το pix. στο skroutz με προβληματισαν και να ηθελα να παρω κατι απο εκει θα το αφηνα ασυζητητη

Δημοσ.

Πω πω τα θετικά σχόλια όλως παραδόξως έχουν τρελλές ομοιότητες μεταξύ τους! Μάλιστα πολλοι από αυτούς που έκαναν θετικό σχόλιο απορούν γιατί υπάρχουν τόσοι πολλοί "κακομαθημένοι" που έκαναν αρνητικά σχόλια.

Κατά τη γνώμη μου η καλύτερη αξιολόγηση είναι αυτή:

Είμαι άλλος ένας που πραγματικά απορεί με τις κακές εμπειρίες των προιγουμένων, το σιγκεκριμένο ηλ. κατάστημα το θεωρώ αν οχι το καλήτερο απο τα 3 καλήτερα ηλ. καταστήματα στην αγορά!πολύ καλές τιμές! τεράστεια διαθεσιμότητα στα προιοντα του καταστήματος! τέλεια εξηπυρέτηση! τέλεια ασφάλεια αγορών μέσω της διαδικασίας εξακριβωσης στοιχείων (αποστολή δικεολογιτικών) φοβερός χρόνος παράδωσης του δέματος με σχετικά λίγα έξοδα αποστολής με σίγκριση κάποιων αλλών! μεσα σε 24 ώρες απο την κατωχηρωση της παραγγελίας είχα παραλάβει το δέμα μου!!!

ένα μεγάλο μπράβο στην pixmania!!!

Τέτοια σκόπιμη ανορθογραφία από κάποιον που κατάφερε και συγκεντρωσε σε λίγες γραμμές όλα τα ανταγωνιστικα πλεονεκτήματα της pixmania δεν την καταλαβαίνω. Θα μπορουσε να δουλεψει στο τμήμα marketing ο τυπος με τόσες γνώσεις, αρκεί να βελτιώσει λίγο την γραμματική του.

Δημοσ. · Κρυμμένο από paredwse, 4 Ιουλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από paredwse, 4 Ιουλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

Αν ενδιαφέρεται κανείς πουλαώ 4 τέτοιες καρτες (saphire radeon 5850 extreme edition 1 gb ram), καινούργιες στο κουτι τους προς 160 ευρώ η μια.

Υπαρχει και σχετική αγγελία στο φόρουμ για περισσοτερες πληροφοριες, το λινκ θα εμφανιστει σε λιγο μολις γινει δεκτή, ακομη υπάρχουν και αλλα εξαρτήματα.

Ευχαριστώ

Αν ενδιαφέρεται κανείς πουλαώ 4 τέτοιες καρτες (saphire radeon 5850 extreme edition 1 gb ram), καινούργιες στο κουτι τους προς 160 ευρώ η μια.

Υπαρχει και σχετική αγγελία στο φόρουμ για περισσοτερες πληροφοριες, το λινκ θα εμφανιστει σε λιγο μολις γινει δεκτή, ακομη υπάρχουν και αλλα εξαρτήματα.

Ευχαριστώ

μια αφελης ερωτηση. γιατι να την αγορασει καποιος απο εσενα με 160, και οχι απο Pixmania με 148 και παραδοση στο σπιτι του? τι παραπανω προσφερεις? η 5850 ειναι υπερτιμημενη στην αγορα, πλεον!

και για να το παω και πιο μακρια, γιατι να μην παρει με τα ιδια χρηματα μια 6870...???

http://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?keyphrase=6870

no offence αλλα μην περνας τον κοσμο για μακ@κ@!! ειδικα σε θεμα με την 5850 στα 124€!!!

• Super Moderators

Ευχαριστώ

http://www.pixmania.gr/gr/gr/10250647/art/sapphire-technology/radeon-hd-5850-xtreme-1-g.html?srcid=7255&Partenaire=skroutz&CodePromo=oui&aftrack=TVRRMU96VXlNRGs7MTMwOTc2MjcyMTs

βάζουμε και καπέλο? άψογα! :devil:

Δημοσ. · Κρυμμένο από Hal9000, 4 Ιουλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από Hal9000, 4 Ιουλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

31*4=124€, βγήκε μία τσάμπα με τα ψέμματα ;)

Παιδεια δεν ξερω για ποιο λογο ο moderator εσβησε το προηγουμενο μυνημα μου, αν ενδιαφερεστε παντως ριξτε μια ματια εδω για την καρτα.

τριτη φορα που ο moderator απλα σβινει το μυνυμα μου. Πιο ακριβος ειναι το προβλημα ?

Απλα δινω λινκ προς αγγελια που περιεχει αυτο που ζητανε στο thread.

Δεν κανω spam, στο φορουμ σας ειναι η αγγελια...Τι στην ευχη..

Οποιος ενδιαφερετε παιδια ας δει τις αγγελιες η με ΠΜ...

τριτη φορα που ο moderator απλα σβινει το μυνυμα μου. Πιο ακριβος ειναι το προβλημα ?

Αν και δεν έχω καμία σχέση με το insomnia, απλοί κανόνες αναφέρουν πώς μένουμε on topic σε ένα thread. Εδώ μιλάμε για προσφορές, δεν κάνουμε promotion των αγγελιών μας.

Αν και δεν έχω καμία σχέση με το insomnia, απλοί κανόνες αναφέρουν πώς μένουμε on topic σε ένα thread. Εδώ μιλάμε για προσφορές, δεν κάνουμε promotion των αγγελιών μας.

Όπως τα λές ;)

• Super Moderators

φαντάσου να το έκαναν όλοι αυτό, να postάρουν link από αγγελίες τους σε topics που υπάρχει ενδιαφέρον για παρόμοιο προϊόν, ένα απόλυτο χάος...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...