ipal Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 παιδες μολις παρελαβα το ψυγειακι απο το getitnow και ειναι πολυ καλυτερο απ'οτι περιμενα... εχει μια μεταλλικη επιφανεια στο κατω μερος η οποια στη κρυα λειτουργια παγωνει κυριολεκτικα ενω στη ζεστη καει, οποτε διατηρει αξιοπρεπως τη θερμοκρασια στα ροφηματα - αναψυκτικα!! δλδ εχει την πλακα peltier του antgen
ultrobyr Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 παιδες μολις παρελαβα το ψυγειακι απο το getitnow και ειναι πολυ καλυτερο απ'οτι περιμενα... εχει μια μεταλλικη επιφανεια στο κατω μερος η οποια στη κρυα λειτουργια παγωνει κυριολεκτικα ενω στη ζεστη καει, οποτε διατηρει αξιοπρεπως τη θερμοκρασια στα ροφηματα - αναψυκτικα!!! τα αναφερω αυτα γιατι καποιοι συμφορουμιτες εγραψαν οτι απλα εχει ενα ανεμιστηρακι και δεν κανει τιποτα ουσιαστικο!!! λαθος μεγαλο - παραπληροφορηση... οντως επιβαιβεωνω κ εγω χθες το βραδυ το παρελαβα και εγω και η κρυα λειτουργια κρατησε το μεαγλο κουτι του red bull που επινα παγωμενο και ητανε απολαυση!!
k_dinos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Και εγω θα το επαιρνα, αλλα δεν χωραει το ποτηρι με το φραπε! (μαζι με το καλαμακι!) Τα αναψυκτικα τα πινω με τη μια πριν ξεπαγωσουν!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.